- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
Eşim diyor ki "herkese kısırız diyelim, kurtulalim. Anlamayacak bu insanlar"Merhaba bende 2. YılI bitirdim evlilikte
çevremde herkes bebek Bebek deyip duruyor kısmet diyorum ama yok olmuyor mu vs deyip duruyorlar siz ne cevap veriyosunuz bu durumlar a
ayrıca ben hala bebek düşünmüyorum
sizi cok iyi anliyorum
insan nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı
kaldı ki
çoğu bebeğin evliliğin sonunu getirdigini gördum
Değil mi ya? Şimdi arsızlaştım ama en başlarda ben utaniyordum cevaplamaya. Ne ile korunuyorsunuz diye soran bile oldu ya!kimse cocuk yapmak zorunda degil, cahil milletimizin bu sacma baskisi iste. Insan utanir sormaya ya, kimin haddine. benim de akrabalarim soruyor ama ben daha erken diyorum su an dusunmuyorum diyorum onlara tuhaf geliyor.
Buena vista social club da bir dünya mirası bence Oliv'cim! Geçen ay konserlerine gitme fırsatını kaçırdık bizLady`m masal gibi bir yermis Bari. Inan hic duymamistim ama sayende ögrendim ve bayildimmmm. Tam gitmelik ve tatil yapilasi yer. Iyiki su UNESCO varda dünya`nin kiymetli yerleri böyle bizlere miras kaliyor.
Bu cuma bizde " Buena Vista Social Club " in son konserlerine gidecegiz, acik havada olacak. Simdiden mutlulugumu anlatamam.
Tüm sarkilarini tanirim, 1998`dan beri hayranlariyim, daha öncede varmis bu gurub ama o zamanlar imkansizliklarindan dolayi dagilmislar bir dönem, sonra 1998 bir Amerikali Kübaya gidip onlari teker teker bulup tekrar bu gurubu olusturmus. Eeee zaten ondan sonra dünyaca meshur oldular zaten. Kuba ezgileri icinde güzel bir aksam yasayacagimiz icin cocuklar gibi sevindirik oldum. Ama ne yazikki bir kaci vefat etti yasliliktan. Özellikle Ibrahim Ferrer, en sevdiklerimdendi.
Oha yaniDeğil mi ya? Şimdi arsızlaştım ama en başlarda ben utaniyordum cevaplamaya. Ne ile korunuyorsunuz diye soran bile oldu ya!
Kizlar, vaktiniz oldugunda bu haberi bir okuyun derim ve sonrada görüslerinizi merak ediyorum
http://www.birgun.net/haber-detay/notre-dame-de-sion-da-penis-ve-vajina-krizi-84380.html
Bir gün benim başıma da böyle bir şey gelecek gibime geliyor....Kizlar, vaktiniz oldugunda bu haberi bir okuyun derim ve sonrada görüslerinizi merak ediyorum
http://www.birgun.net/haber-detay/notre-dame-de-sion-da-penis-ve-vajina-krizi-84380.html
Senin de canım iyi bayramlar bol bol çikolata yiyin. ama sonra yakmayı unutmayın yediklerinizi
Kizlar, hepimizin Seker Bayrami kutlu olsssuuuunnnn !!!!!
Kizlar, hepimizin Seker Bayrami kutlu olsssuuuunnnn !!!!!
Sakız HanımcığımHahahaha demek bende Sakiz hanimim, esimde Mahir bey, cok sevdim bu yorumu .....ask, sevgi, saygi mutluluk varmis, aynen öyle PembeKristal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?