Ah teşekkür teşekkürr. :) Hiç duymadım bu dizileri.Hemen bakıyorum. :)Ben The Flash'in ilk 2 bölümünü izledim ama çok farklı gelmedi açıkçası. İzlenebilir yine de.
Bilim kurgu değil ama Weep diye bir diziye rastlamıştım cnbc-e'de olması lazım. O sevimli gelmişti bak :)
Floressss1 hafta olacak, işyerime bisikletle gidip geliyorum :)
Yani sabah ve akşam yarımşar saat pedal çeviriyorum.
Bu 1 haftalık kısa süre içerisinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım bile :) Dinçleştim. Daha mutlu oldum.
Bacaklarım ve popom şimdiden sıkılaşmaya başladı. Yani sana katılıyorum Lady, ufacık bir çabada cevap veriyor tasarım harikası bünyelerimiz.
Ayrıca bir gün bir yerlerde görüşeceğimizi ben de hissediyorum :)
MerhabaArkadaşlar merhaba...
En güzel saç yarışmasına oy vermek ister misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-guzel-sac-yarismasi-oylama.805353/
Yahu siz ne kadar güzel bir çiftsiniz Olivacımm.Kizlar, bir ara " breaking bad " manyagi olmustuk. Kocam 2 hafta kendisine gelemedi.
Simdide " House of Cards " delisi olduk. Eger house of Cards biterse, sizin tavsiyelerinize bir bakarim.
Hepimiz bildigimiz dualari edelimki Endulus`um Insallah gönlünde yatan bölümü kazansin !!!
Floresim bana bisiklet deme. Cok seviyorum bende bisikletle ise gidip gelmeyi, daha havalarin güzellesmesini bekliyorum. Sende sevdigine sevindim. O kadar faydasi varki, gercekten selülit diye birsey kalmiyor. Ama kaskli kullanmaya zorlayacagim kendimi bu sene. Simdiye kadar kasksiz kullaniyordum, gecen aldim, birde gözlükde sart, bazen sinek falan kaciyor insanin gözüne, sinir oluyorum tabi. Birde ne zaman binsem bisikletin üzerine genclesiyorum gibi hissediyorum kendimi, böyle özgür ve sporcu gibi havaya giriyorum
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...
Çalıştığım yerdeki insanları hiç sevmiyorum yaaa. Napıcam benBir iş yeri açsak, hepimiz orda çalışsak ya? Hı? Olmaz mı?
Ooo o derece yaniBir günde 1 sezon izlediğim olmustuGalactica delice bir şey........ Bu yaz tekrar izleyeceğim......
En sevdiğin bilimkurgu filmler hangileri Kızıl'cım?
Dalmışım sohbetlerinizi ciddiyetle okurken son cümlenle koptum yineYahu tabi ümit var, ben 40 imdan sonra kayak kaymayi ögrendim
Ama Allah korusun simdi korkarimda, yok Ladym bacagini macagini kirarsin bosver, simdiye kadarda bisiklet sürmeden yasayabilmissin, bundan sonrada yasayabilirsin basimiza icat cikarma.
yazan ördek annen
Pası iyi yakalamışsınHahahahahahahahahah
Vallahi sesli güldüm!! Oliv'cim ne tesadüf ki ben geçen haftadan beri bisiklet sürmeyi nerde öğrensem diye düşünüyordum.flores in yeni öğrendiğini duyunca "bu bir mesaj olmalı" diye düşündüm. Merak etme, ordekcikler güvende
Hahahahaha ya coktandir böyle icten gülmemistim, cok komiksiniz kizlar ya
Demin cok güzel bir film izledim hemen sizinle paylasmak istedim adi : PK
Hindistan filmi ve kesin begenecegenizden eminim, biz hatta internetten baktik. Yani 2,5 saat nasil gecti anlamadim. Bakaniniz varmi ??? Tavsiye ederim. Eglenmek ve gülmek icin birebir.
GünaydııııınArkadaşlar True Detective dizisini izliyorum, tavsiye ederim. Ben çok beğendim.Yeni dizi arayışlarınızda aklınızda bulunsun.1.sezon bitmiş o da zaten 8 bölüm. Jenerik müziğine ise takmış durumdayım, dinlemeye doyamıyorum!! Tarz olarak country denebilir. Rica edeceğim sizlerde bir dinleyin;
Herkesee keyifli haftasonları dilerimmm.
Vallahi bravoooo floresimAlıştım çok şükür şimdi trafiğe çıkabiliyorum
Inanmiyoruuuummmm, yahu Kizil`im Masallah diyorum baskada birsey demiyorum.Bende bu haftasonu el yapımı makarna yapacağım ordan aklıma geldi.
Amanınnn maşallah çok şeker
Ben de öperim olivia bitkilerin hisli canlılar olduğunu düşünüyorum nedensewwwooowwwww birde rengi harikaaaa, ay ben hemen acanlara bir öpücük kondururum, bak yap hem sen mutlu olacaksin hemde orkiden mutlu olacak.
Hiç böyle düşünmemiştimVallahi bravoooo floresimyani bu öyle böyle degil, cok büyük basari, düsünsene ögrendigin an, beyinde tekrar sinirler yani neuronlar olusuyor ve birbirleriyle kentleniyor ve beyinde hic olmamis bir fonksiyonu hayata geciriyorsun, denge düzenleme gibi, yani harikasin canim. Aslinda biz insanlar cok seyi basarabiliriz, iste kaniti.
Çok tatlılarr
Sizde cok tatliymissiniz yaaaaYa komik olacak ama benim eşim de bazen böyle davranıyor
Kafasını koyuyor kucağıma, elimi alıp kendi başına götürüyor
Şapşirik
İyi günler ve saygılarGuten Morgeeennnn kizlar, hepinize günaydinlarrrr
bende sabahcilardanim Lady`m , hafta sonda olsa, tatilde bile olsam ritim ayni ritim erken kalkanlardanim
Jupppiiiiiiiiiine güzel acmis öyle Lady`m
wwwooowwwww birde rengi harikaaaa, ay ben hemen acanlara bir öpücük kondururum, bak yap hem sen mutlu olacaksin hemde orkiden mutlu olacak. Bu arada Dusty`mide öp öp öp
Kizil`im ne zaman burada seninle konussak hep kafamin arkasinda, daha yogurt yapacaktin birde ekmek yapacaktin var. Yok daha yapamadim. Zaten oturdugum yerde inekler var, ve sabah sagildiginda, kadin gel al 1 litre süt demisti ama hala gitmedim.
Simdi Kizil`im o dediklerin cok dogru, Avrupa`da bisiklete cok önem veriyorlar. Özellikle o saydigin ülkeler, zaten inanilmaz. Herkes ama herkes bisikleti vardir ve her kesimde sürer, yani yasli ninesinden tutta, 3 yasinaki cocuguna, cocuklu kadindan tutta, hamile kadina kadar yani sürmeyen yok. Hosuma giden devletinde bunu sonuna kadar desteklemesi.
Bu arada ben pek Hint filmleri sevmem ama bu filmin konusu cok hosumuza gittide baktik. Konusu harika.
House of Cards izlerseniz eger, bu politika dünyasinda olaylarin nasil döndügünü cok iyi anlayacaksiniz, yani yalan, dolan, iftira ve herkes nasil cikarina ne isler cevirdigini görmek inanilmaz, bazen agzim acik peeessss bu kadarda olmaz diyorum ama oluyor....
Breaking bad`de bir kimyager ögretmen akciger kanseri oldugunu ögreniyor ve ölmeden karisina ve cocuklarina iyi para kazanip birakmak istiyor ve Crystal Meth olayina giriyor. Cok paralar kazaniyor ama oradaki yasadiklari olaylar cok ilginc. Cok kisa ikisininde özetini gectim
Inanmiyoruuuummmm, yahu Kizil`im Masallah diyorum baskada birsey demiyorum.Her zaman birseyler yapan yerinde durmayan civcivim benim.
Italyan mutfagini bendeeee cok severim. Zaten keske su makarnalar kilo aldirmasada bol bol yiyebilsek.
Ama Mozerella salatasini cok yaparim, illaki haftada bir kere yeriz, kesin tanirsin, degilse tarifini yazayim sana kisaca.
Lazim olan domates, mozerella peynir söyle 200 gr ve feslegen yapraklari, domatesleriyle tümünden dilim dilim kes aralarina bir dilim mozerella peyniri ve feslegen yapragi koy, böylelikle tabak italyan bayragi renginde olacak, yani yesil, beyaz, kirmizi, üzerine has zeytin yagi, sarimsak, tuz karabiber mmmhhhhh hem saglikli hemde cok lezzetli...Dekor olsun diye balsamico da üzerine hafif gezdirebilirsin.
http://www.chefkoch.de/rezepte/93411036682115/Mozzarella-Tomaten-Salat.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?