Ben ara sıra gider gezerim şöyle bir. Güzel bir mağaza ve çeşit de bol ama birçok üründe "Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir." logosunu göremeyince almıyorum. Böyle bir hassasiyetim var benim de. Bu yüzden vazgeçilmezlerim Gratis ve Watson's :)Gecen, tam hatirlayamiyorum Ladym senmi yoksa Kizilmi yazmisti, Rossmann Türkiye`ye gelmis, buna cok sevindim.
Muhakkak gidip görün derim kizler, akliniz hayaliniz duracak, cok güzel ve uygun fiyata kaliteli esyalar var. Makyaj`dan ev temizlik malzemesine kadar alman marka ürünler. Tavsiye ederim, cok begeneceksiniz.
HarikasınHhhhmmmmmbak bunu hic düsünmemistim.
Bende, gecen Kizilajan`la konusmustuk, felaket cevreciyim, yanimda posetimle dolasirim ve alisveris filimle, yani poset ziyan etmek istemem veya kullanilmis pilleri evde toplayip özel yerlere birakirim veya, siseleri toplayip containerlere atarim yani elimden geldigi Kadar recycling yapmaya calisirim.
Bendim kuzum. Rossmann'a genelde yurtdışından, genelde Almanya'dan gelen ürünler için gidiyorum. Ozellikle temizlik malzemeleri konusunda hassasım. Organik bazlı temizlik ürünler çok bulunuyor orada.Gecen, tam hatirlayamiyorum Ladym senmi yoksa Kizilmi yazmisti, Rossmann Türkiye`ye gelmis, buna cok sevindim.
Muhakkak gidip görün derim kizler, akliniz hayaliniz duracak, cok güzel ve uygun fiyata kaliteli esyalar var. Makyaj`dan ev temizlik malzemesine kadar alman marka ürünler. Tavsiye ederim, cok begeneceksiniz.
Kızıl ile Lady de yazsa keşke
Hoşbulduk kızılajan :)günaydın bu arada herkese,kızlar yepyeni bi ay geldi hoşeldi,inş güzellikler getirir iyi yürekli insanların hayatınaFlores senle yer değiştirmiş oldukBu kez ben sessizleştim, eskisi gibi giremiyorum artık.Fırsat bulup girdiğimde uğramaya çalışacağım ama.
&
E endulus34 bende sizin nickinize nerden aşinayım diyordum sizinde buna benzer konunuz varmış eskilerden. Bir ara biraz biraz okumuştum orayı.Hoşgeldiniz.
&
Olivacım gözüme çarptı hemen profil fotoğrafın ne cici öyle.
Bu arada nice 100 sayfalara diyorum.
Baktım topic sakin sakin, tatlı tatlı ilerliyor yazasım geldi.Ooohhhhhh kimler gelmis, canim benim, cok tesekkür ederim. Bu satirlari senin o güzel sarkini dinleyip yaziyorum. Aman ha hepinize söylüyorum isinizi alakoymayin, firsat buldukca gelin. Ama cok mutlu oluyorum sizleri saglikli ve mutlu burada görünce....Sarkin süpperrrrrrmis, klip`de cok tatli. Kizil`im kendine iyi bak canim, kalbimiz seninle
Güzel video çok teşekkürler.Bu video`yu kücük yastan itibaren ögretilenlerin ne kadar önemli oldugunu göstermek icin yolladim. Aramizda ögretmenlerinde oldugunu bildigim icin, cocuga sedec rehberlik yaparak sabirla kendi isini halletmesinin ne kadar önemli oldugunun ispatidir bu video.
Oysa bizler yapamaz edemez, hadi cabuk cabuk ben yapayim diyerek, sorumsuz ve becereksiz cocuklar yetistiriyoruz. Sonrada yakinmalar basliyor, her tarafdan.
Waaauuuuwwwww, süper bir yazi Kizil`im, aynen bende o Cumhurbaskani gibi düsünüyorum. Uruguay, ne sansliymiski böyle bir Cumhurbaskanlari var.
Azla yetinmeyi cok seviyorum, israfa karsiyim. Mantikli bulmadigim sürece evi fazla esyayla doldurmam, ilk önce evdekiler biter, veya eskir ondan sonra alirim, olaki kullanmadigim seyler var isede hemen dagitirim etrafa, ihtiyaci olana. Evde cok esyada sevmem, minimalistim bu konuda. Minimalist insanlar düzeni ve tertibi sever. Az ve öz.
Ama ilk basta müsrüflüge cok karsiyim, ihtiyacim olmayan seyi almam. Geri dönüsümü olan seyleride her zaman kullanirim mesela poset gibi vs. vs., hepimizin bu konuda cok bilincli olmamiz sart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?