cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Gecen, tam hatirlayamiyorum Ladym senmi yoksa Kizilmi yazmisti, Rossmann Türkiye`ye gelmis, buna cok sevindim.
Muhakkak gidip görün derim kizler, akliniz hayaliniz duracak, cok güzel ve uygun fiyata kaliteli esyalar var. Makyaj`dan ev temizlik malzemesine kadar alman marka ürünler. Tavsiye ederim, cok begeneceksiniz.

Ben ara sıra gider gezerim şöyle bir. Güzel bir mağaza ve çeşit de bol ama birçok üründe "Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir." logosunu göremeyince almıyorum. Böyle bir hassasiyetim var benim de. Bu yüzden vazgeçilmezlerim Gratis ve Watson's :)

Hhhhmmmmm bak bunu hic düsünmemistim.
Bende, gecen Kizilajan`la konusmustuk, felaket cevreciyim, yanimda posetimle dolasirim ve alisveris filimle, yani poset ziyan etmek istemem veya kullanilmis pilleri evde toplayip özel yerlere birakirim veya, siseleri toplayip containerlere atarim yani elimden geldigi Kadar recycling yapmaya calisirim.

Harikasın keşke burada da her köşede geri dönüşüm kutuları olsa. Çoğu kişi anlamını bile bilmiyor belediyeler bile bilinçsiz maalesef.

Bendim kuzum. Rossmann'a genelde yurtdışından, genelde Almanya'dan gelen ürünler için gidiyorum. Ozellikle temizlik malzemeleri konusunda hassasım. Organik bazlı temizlik ürünler çok bulunuyor orada.

Ben de geridönüşüm konusunda takıntılıyım. Cam ve plastik atıkları biriktirip geri dönüşüme yolluyorum. Kağıt atıkları da iş yerimde geri dönüşüm kutusu var, oraya taşıyorum.

Kızıl ile Lady de yazsa keşke

Flores senle yer değiştirmiş olduk Bu kez ben sessizleştim, eskisi gibi giremiyorum artık.Fırsat bulup girdiğimde uğramaya çalışacağım ama.
&
E endulus34 bende sizin nickinize nerden aşinayım diyordum sizinde buna benzer konunuz varmış eskilerden. Bir ara biraz biraz okumuştum orayı.Hoşgeldiniz.
&
Olivacım gözüme çarptı hemen profil fotoğrafın ne cici öyle.
Bu arada nice 100 sayfalara diyorum.

Oliva
Lady
Flores
ve Endülüs.

Tam geceye uygun dingin bir parça seçtim sizlere.
Klibi enteresandır, dinlerken hiçbirşey anlamamakla birlikte seviyorum bu parçayı.

İyi geceler, keyifli sohbetler diliyorum.

Ooohhhhhh kimler gelmis, canim benim, cok tesekkür ederim. Bu satirlari senin o güzel sarkini dinleyip yaziyorum. Aman ha hepinize söylüyorum isinizi alakoymayin, firsat buldukca gelin. Ama cok mutlu oluyorum sizleri saglikli ve mutlu burada görünce....Sarkin süpperrrrrrmis, klip`de cok tatli. Kizil`im kendine iyi bak canim, kalbimiz seninle

Hoşbulduk kızılajan :)günaydın bu arada herkese,kızlar yepyeni bi ay geldi hoşeldi,inş güzellikler getirir iyi yürekli insanların hayatına

Bu video`yu kücük yastan itibaren ögretilenlerin ne kadar önemli oldugunu göstermek icin yolladim. Aramizda ögretmenlerinde oldugunu bildigim icin, cocuga sedec rehberlik yaparak sabirla kendi isini halletmesinin ne kadar önemli oldugunun ispatidir bu video.
Oysa bizler yapamaz edemez, hadi cabuk cabuk ben yapayim diyerek, sorumsuz ve becereksiz cocuklar yetistiriyoruz. Sonrada yakinmalar basliyor, her tarafdan.

Bende hemencecik hızlı bir paylaşımda bulunup çıkayım.

+ =

Sizlerin fikirleri neler olur bilemiyorum ama benim yazı üzerine birşeyler yazmama gerek kalmadı.

Karakterler yorumumu yansıtmış oldu.

Son düzenleme:
Waaauuuuwwwww, süper bir yazi Kizil`im, aynen bende o Cumhurbaskani gibi düsünüyorum. Uruguay, ne sansliymiski böyle bir Cumhurbaskanlari var.
Azla yetinmeyi cok seviyorum, israfa karsiyim. Mantikli bulmadigim sürece evi fazla esyayla doldurmam, ilk önce evdekiler biter, veya eskir ondan sonra alirim, olaki kullanmadigim seyler var isede hemen dagitirim etrafa, ihtiyaci olana. Evde cok esyada sevmem, minimalistim bu konuda. Minimalist insanlar düzeni ve tertibi sever. Az ve öz.
Ama ilk basta müsrüflüge cok karsiyim, ihtiyacim olmayan seyi almam. Geri dönüsümü olan seyleride her zaman kullanirim mesela poset gibi vs. vs., hepimizin bu konuda cok bilincli olmamiz sart.

Baktım topic sakin sakin, tatlı tatlı ilerliyor yazasım geldi.
Parçayı beğenmene sevindim Olivacım.Karşılıklı güzel paylaşımları seviyorum biliyorsun.Tamam ara ara kısa kısa uğramaya çalışacağım.Hep söylersin sizlerden çok şey öğrendim/öğreniyorum diye.Bende senden hayata dair çok şey öğrendim, sayende farklı bakış açıları kazandım.Yani asıl ben sana teşekkür ederim herşey için.Sağolasın.
Benimde kalbim sizlerle.
Güzel video çok teşekkürler.
Aynen katılıyorum sana. Aynı zamanda bu video Almanların çocuk yetiştirme tarzını yansıtmış tam olarak öyle değil mi ?
Bir arkadaşım anlatmıştı.Almanyada bu yaş grubundaki çocuklar tek başlarına servise biniyorlarmış. Diğer türlüsü yasakmış. Yani annesi çocuğuyla birlikte bekleyip servise binmesine yardım etmiyor. Detay bir nokta ama bu bile önemli bence.

Değil mi bende hem ne şanslılar dedim hemde ülkeyi duyunca şaşırdım.

Bende senin bu tür düşüncelerine bayılıyorum. Çok mantıklı ve zeki bir kadınsın.Çok geçmiş sayfalarda laf arasında çevrendeki gençlerin seni örnek aldıklarına dair birşeyler anlatmıştın.En doğrusunu yapıyorlarmış aferin onlara.

Bana öyle geliyor ki yaşam standartların çok iyi yani en pahalısından istediğini alırsın ama almıyorsun.Önemli olan böyle düşüncelere sahip olmak bilinçli olmak değil mi zaten.Bende seninle aynı fikirdeyim.Daha büyük ev daha iyi araba daha güzel eşya bunun sonu yok. Az ve öz eşya yine az ve öz arkadaş/dost en güzeli.

Birde geçen geçmiş sayfalarda birşey arıyordum hızlı hızlı geçiyorum zamanım yok. Çok okuyamadım ama gelinliğini 20 dakikada mı seçtin? Zaman yönetiminin ve kararlılığın böylesi. Acayip hoşuma gitti.Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
Eşinle sana ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
Evet yukaridaki Video Alman egitimi Kizilim, iyi tahmin etmissin. Adamlar bu isi cözmüs gercekten ve cocuklarda ona göre öyle. Adamlar kücük yasta cocuklariyla müzeye gidiyorlar, cocuklariyla yüzme kursu yapiyorlar, cocuklarla beraber pasta yapma, yemek yapma, her olaya katiyorlar cocuklari. Yani cocuklarda bilincli büyüyor. Seviyorum bu egitimi.
Noel`de komsumuzun kizi daha 1o yasinda bir kurabiyeler yapmisti sekil sekil, bayildik, birde onlari güzel süslemis. Veya öteki komusumuzun kizi 14 yasinda kendisine elbise dikmisti. Yani hayatin her alanini kendilerine kullaniyorlar.
Bizde olsa, aayyyy cocugum okuyor ona is yaptirmiyorum deniliyor. Neden ??? Hic anlamis degilim.
Her gün birsey ögrenmekle, yapmakla mesguller. Herseylere meraklari var.
Gecen Alman komsum bana, kisir nasil yapilir diye soruyor. tatilde yemis cok begenmis. Yani merakli olan insanlari seviyorum. Hem merakli olan insanlar daha uzun ömürlü yasiyor....aklimizda bulunsun kizlar

Demin baska bir yerde huzurevi hakkinda yorum yaparken aklima gecenlerde okudugum bir makale geldi, makele ne yazikki almanca, yoksa burada sizinle paylasmak isterdim.
Sunu okumustum, eger yasli insanlar kendi istegi ile huzurevine giderse orada mutlu yasayabiliyormus ama baskalari tarafindan gidenler hic bir zaman, ölene kadar bunu kabul etmiyormus.
Kendi istegi ile gidenler, benim gibi cocugu olmayanlar. Ama, cocuklari olupda huzurevine birakilanlar hic mutlu olmuyormus. Ilginc bir ayrinti, paylasmak istedim.
Ve gercektende üzücü bir ayrinti, yani demekki yinede evladin varsa, o beni huzurevine birakacak kadar kötü olamaz diye düsünüyorsun ve sonucta seni oraya biraktiklari zaman, herkese ve herseye kizarak bu dünyadan gidiyorsun.
Kendi istegi ile giden, zaten planini yapmis ve sonum orada gececek diyerek, herseyi olumlu karsiliyor. Aci ama gercek !!!

Ya Erdil Yasaroglu`nu cok seviyorum Floresim yaaaaaaaa......tüm cizdikleri her karikatüre aylarca gülerim ben. Benim dünyami gülümseten adam. Süper insan. Cok tesekkürler floresim, canimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…