- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
- 358
bu aksam cok sevdigim bir parcayi sizede yolluyorum. Ella Fitzgerald : Ev`ry time we say goodbye...
yildizlarin ve isiklarin icinde yat Mehmet Piskin !
Offf çok severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aksam cok sevdigim bir parcayi sizede yolluyorum. Ella Fitzgerald : Ev`ry time we say goodbye...
yildizlarin ve isiklarin icinde yat Mehmet Piskin !
kesinlikle tatlım,tercih meselesi,biz zaten çocuk sahıbı olanalrı eleştirmiyoruz,biz istemediğimizi için bizi eleştirenlere sözümüz,hele hakkıyla anneliğini yapanlarıda alkışlıyoruzTercih meselesi tabiki ama hayatımda yaptığım en iyi şey kızımm..
Neden özellikle şubat ve mart endulus? Ben kış mevsimini sevmiyorum tümdenkızlar benım gibi şubat ve artdan hoşlanmayan varmı içinizde
Iste benim cümlem.Ben çocuk sahibi olmanın gönüllü kölelik olduğunu düşünüyorum. Onun bakımı, ihtiyaçları, kendinden ettiğin feragat,yıpranma ihtimalin,ömür boyu sorumluluğu vs vs..Kimilerine göre yanlıştır bu düşünce belki.
önce hoşgeldin,sonra alkışlar,gerçekten güzel ifade etmişsin,ama evleneceği insanla bunu konuş,sonra onu kayıp etmemek için bir tercıh yapmak zorunda kalma,bende hep öle oldu,ve tercıhımı evlenmeyerek yaptım,eğer bır kadın bu kadar net bunları ıfade ediyorsa ve sonradan cocuk yaparsa çok üzücü olabilir,yaşını merak ettim canımMerhaba
Evli olmayan ama yakında nişanlanacak ve çocuk sahibi olmak istemeyen biri daha.
Tam bana uygun bir başlık olmuş.
Ben çocuk sahibi olmanın gönüllü kölelik olduğunu düşünüyorum. Onun bakımı, ihtiyaçları, kendinden ettiğin feragat,yıpranma ihtimalin,ömür boyu sorumluluğu vs vs..Kimilerine göre yanlıştır bu düşünce belki.
Çocuk istemeyenlere genelde rahatına düşkün derler. Öyle aslında rahatıma da düşkünümdür ama tek sebep bu değil. O sorumluluğu alamayacağımı düşündüğümden. Çünkü zaman o kadar kötü ki dünyaya getirdiğim çocuk kime güvenecek, kimlerle arkadaşlık kuracak, dışarı çıktığında başına ne gelecek?..( Beni en çok etkileyen sürekli haberlerde izlediğimiz olaylar sanırım..)
Belki zaman bu kadar kötü olmasa bende çocuk isterdim ama benim el bebek gül bebek büyüttüğümü kimler üzer, kimler canını yakar bunları da çok düşünüyorum.Bir de ne kadar yaşayacağımız dahi belli değilken bir çocuk dünyaya getirmek..İşte bir sürü sebep sayabilirim.
İyisi mi ben bu işe hiç kalkışmayım. Bunlar dışında çocuk sahibi olanların her zaman çok cesaretli olduklarını düşünmüşümdür. Tüm bunları göze almak herkesin harcı değil sonuçta.
Eveett bücürlerim yapmış :) Resmin sağında gördüğün siyahlık aslında bir taş. Gömmüşler taşı resmenFlores`im o tepecikleri bu bicirlarmi yapmis ??? Gelde cildirmaaaa
Ya, tutmayin beni !!!!
Endulus`im ben yaz cocuguyum, günes, deniz, kum, su an kis uykusundayim, yazi bekliyorum
100. sayfamız kutlu olsunnn Kızıl ile Lady de yazsa keşkeJuuuuhhhhhuuuuuuuuuuuu kizlar 100. sayfaya gelmisiz !!!
hepinize sonsuz tesekkür ediyorum...burasi hepimizin topigi, herkes her zaman yorum yazabilir, benim degil hepimizin ortak alani burasi. Ortak görüslerimizi, güzel sohbetimizle paylastigimiz yer. Dilerim, olaki her zaman gelemesemde, veya yorum yazamasamda yeni gelenlere lütfen yorum yazin ve sohbetlere devam edin....bu beni cok mutlu eder.
Hepinizden cok seyler ogrendim...Tesekkür ediyorum...
Ben 24 yaşındayımbu arada kızlar hepimiz 30 yaşın üstündemıyız
floresss gençliğin kıymetini bilEveett bücürlerim yapmış :) Resmin sağında gördüğün siyahlık aslında bir taş. Gömmüşler taşı resmen
100. sayfamız kutlu olsunnn Kızıl ile Lady de yazsa keşke
Ben 24 yaşındayım
Ah endulus, bileceğim ama şu hayat şartları beni genç yaşımda öldürüyor.floresss gençliğin kıymetini bil
ay çok güzel ama az olmuş,daha şiddetli benceAh endulus, bileceğim ama şu hayat şartları beni genç yaşımda öldürüyor.
Derin konu. Girsem mi girmesem mi bilemedim Girmeyeyim en iyisi.
Şöyle bir şey okudum: Ebeveyn Olduğunuzda Büyük Olasılıkla Karşılaşacağınız 11 Büyük Sorun
Bir baba anlatmış. Eğlenerek okudum ama tabii aslında ciddi meseleler :)