Merhaba canım teşekkürler.Belissa hosgeldin, ilk sorum elindeki Canon 300 ? Canon 350 mi ??? Severim fotograf makinalarini, hemen görmüsken merakimi yenmek istedim.
Gercekten cok güzel anlatmissin duygularini ve kendini cok iyi taniyip, sende bizler gibi ne isteyip istemedigini cok iyi biliyorsun. Istemediginin nedenleride, ayni bizim nedenlerimiz. Ve en son yazdigin cümlede cok dogru, gercekten bu zamanda büyük cesaret ve bu büyük cesareti gösteren herkesi bizde kutluyoruz.
Hoş buldum canım teşekkürler.önce hoşgeldin,sonra alkışlar,gerçekten güzel ifade etmişsin,ama evleneceği insanla bunu konuş,sonra onu kayıp etmemek için bir tercıh yapmak zorunda kalma,bende hep öle oldu,ve tercıhımı evlenmeyerek yaptım,eğer bır kadın bu kadar net bunları ıfade ediyorsa ve sonradan cocuk yaparsa çok üzücü olabilir,yaşını merak ettim canım
ay çok güzel ama az olmuş,daha şiddetli bence
aaa duymucam hayat şartları falan,muhin olan bu şartlar hayatın kıymetini bilmek
yoksa bi elin yağda balda herkes bilir öle hayatın kıymetini
O anneleri gerçekten takdir ediyorum olivia. Biz belki "Amaaan zor iş" deyip de kaçıyoruz annelikten ama onlar "Her işin kolayı bulunur." diyerek yaklaşıyor. "Ben isteyeyim yeter ki. Bir şekilde hallederim." diyor. Mutlu çocuklar yetiştiriyor, annelikten de zevk alıyorlar. Yaşasın bilinçli anneler!ahahahhaa floresim, cok güldüm bu makaleye, cok tesekkür ederim bizimle paylastigin icin.
Sizler hayatimi renklendiriyorsunuz resmen. Hemen arkadaslarima yolladim, bakalim ne tepkiler gelecek.
Cok komik ve güzel anlatmis, kimse artik yazari.
Ama dedigim gibi hayatin icinde var olan hersey icin, nasil oluyorsa, bir güc geliyor insana ve mantikli, bilincli olan bir insan herseyin üstesinden gelebilir diye düsünüyorum.
Bir kac arkadasim, benim yasimda mesela ve evlenmemisler, onlara sorsan evlilik cok zor bir müessese. Bazen sen nasil herseyi halledebiliyorsun diye soruyorlar. Eeee tabi evlilikdede sorunluklarin var, mesela zamaninda eve gidip yemek yapmak, evi her daim temiz tutmak, hafta sonu ya arkadaslari davet etmek veya gitmek. Ama bekar olsan, bu gibi sorunlarin olmaz, özgürsün, istedigin zaman yemek yaparsin, canin istemez o gün bir salatayla gecirirsin veya diyet yapayim diyerek hic yemek bile yemezsen kimse rahatsiz olmaz. Özgürsün isden sonra, amannn bir söyle agiz tadiyla magazalari gezeyim, neticede evde beni bekleyen yok diyebilirsin.
Yani hersey bir sorumluluk, hersey bir özveri. mesela eve hayvan alsan, o bile büyük sorumluluk. Cünkü artik hayatinda var ve cok seversin, elinden gelen herseyi yaparsin, aman hastalanmasin vs. vs.
Bence her insan gercekten nasil mutlu olacagini düsünüyorsa öyle yasasin, hic bir sey kolay degil bu dünyada. Ama sunu bilsinki ne yaparsa yapsin, arkasinda 100 % dursun ve pismanliga yer vermesin.
Ben bilincsiz insanlarin daha cok bilincli olmasi taraftariyim. Yani mesela bilincsizce bir hayvan evine alirsan, bir sürü problem yaratabilir ama bilincliysen illaki o problemleri yenebilirsin. Yani herseyin altinda ilk önce, egitim, bilinc yatar.
Kimse cocuk yapmasin demiyoruz, ama bilincli, hayat tecrübesi olanlar daha bir üstesinden geliyor olayin.
Dün kütüphaneye gittim, gözüme 35 yaslarindan bir anne calindi, tahminen 6 aylik olan bebegini beline bezle sarmis vaziyette ve 4 yasinda tahmin ettigim cocugunada cok sakin ve güzel dille, kitaplari cantadan cikar ve onlari masanin üstüne koy gibi talimatlar verirken gördüm, o 4 yasindaki cocugun mutlulugunu görmenizi isterdim. Ama bilincsiz bir anne olsa ben bu iki cocukla nasil cikayim disariya diye dert yanar, ama iste bilincli anne herseyin üstesinden geliyor...cözümler üretiyor, bebegini beline sarmis, bebek mutlu mutlu uyuyor, annenin kollari rahat is yapabiliyor ve 4 yasindaki cocuguylada ilgilenebiliyor...uuufff uzun oldu kusura bakmayin.
en tatlı yaşınız ıkınızde,sefanız olsun,çok mutlu olun inşMerhaba canım teşekkürler.
Bu avatar bana ait değil nette bulup koymuştum
Aynen öyle bu sorumluluğu alabilecek insanları tebrik ediyorum. Bende o cesaret yok ne yalan söyleyim, bile bile de lades denilmez.
Hoş buldum canım teşekkürler.
Ben bunu sözlüme söyledim o esas benim kararıma bırakmış durumda ama çocuk olsa da hayır demez. Yine de sen istemedikçe zorlayamam zaten diyor.
Yaşım 26 bu arada. sözlümün de 28.
Sağ ol canım inşallah sende çok mutlu olursunen tatlı yaşınız ıkınızde,sefanız olsun,çok mutlu olun inş
30 bitiyorbu arada kızlar hepimiz 30 yaşın üstündemıyız
ayyyyy en gencinizi benım kızlar ohh sefam olsun (anlayın artık çaktırmayın)yanı en yaşlınız bennn30 bitiyor
Sakin bana ama istesen yine yaparsin demeyin, yemin ediyorum herseyin bir yasi var arkadaslar
Yerrriiimmm senin 30 `nu30 bitiyor
Oliviaaa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?Yerrriiimmm senin 30 `nu
Ya ben sizlere hayranim canlarim benim, 30 degil sanki 100 yillik hayat tecrübesi varmis gibi, birde neler ögreniyoruz neler sayenizde...Floresim bizim civcivimiz, ama Masallah akil inanilmaz !!!...yani buraya tüm yazanlar inanilmaz bir anlatis tarziyla kendilerini ifade ediyorlar. Ben hayranlikla okuyorum. Yeni nesil inanilmaz, gercekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?