cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Günaydinnnn cocuksuz mutlu kadinlar, günaydin
oohhhh yine güzel bir sabah, yine hayatimizi mutlu yasamak icin bir gün. Yukaridaki yolladigim sarkinin sözleri gibi : " Biz her vakit, Allah ismarladik deriz ". Yani her gününüzü hayatinizda son gününüzmüs gibi yasayin. Bundan güzel daha ne olabilirki ? Bir kahvenin o kavrulmus kokusu, bir, kedinin mirlamasi, bir güvercinin yürüyüsü, günesin dogusu, bir cicegin acmasi.
Hayatimda sadece iyikide bunu yaptim tek diyemiyorum, her zaman, her gün, ölenedek yaptigim en iyi, cok ama cok sey var, oda : hayati cok güzel yasamak, kendim icin....
Ya kizlar dikkatimi cektide, bu asagidaki smilylerin icinde, iki tanesini uygun bulmuyorum : ve bu, evet neticede smily ama bence buna hic gerek yok. Söylesemmi yönetime ??? Her türlü siddete karsi oldugumuzu belli etmemiz lazim, biz kadinlarin. Yani böyle bir smily hic hos degil bence, kizginligini baska türlü ifade edebilecek bir sürü smily var neticede ???

Günaydınnn
Burada harika bir yağmur yağdı :) Bir yandan ışıl ışıl güneş ışığı, bir yandan hiçbir hırs taşımadan gökten düşen minik ve kibar yağmur damlaları, çıkardıkları ince şıkırtılar... Çok tatlıydı çoookk Bu arada sabah işe gelirken de duvara tırmanmakla olan minik bir salyangoz gördüm o da çok şirindi doğrusu :)
Olivia, haklısın ben de o ifadeleri sevmiyorum ama yönetime bildirmeyi hiç düşünmemiştim.

Merhaba
Evli olmayan ama yakında nişanlanacak ve çocuk sahibi olmak istemeyen biri daha.
Tam bana uygun bir başlık olmuş.
Ben çocuk sahibi olmanın gönüllü kölelik olduğunu düşünüyorum. Onun bakımı, ihtiyaçları, kendinden ettiğin feragat,yıpranma ihtimalin,ömür boyu sorumluluğu vs vs..Kimilerine göre yanlıştır bu düşünce belki.
Çocuk istemeyenlere genelde rahatına düşkün derler. Öyle aslında rahatıma da düşkünümdür ama tek sebep bu değil. O sorumluluğu alamayacağımı düşündüğümden. Çünkü zaman o kadar kötü ki dünyaya getirdiğim çocuk kime güvenecek, kimlerle arkadaşlık kuracak, dışarı çıktığında başına ne gelecek?..( Beni en çok etkileyen sürekli haberlerde izlediğimiz olaylar sanırım..)
Belki zaman bu kadar kötü olmasa bende çocuk isterdim ama benim el bebek gül bebek büyüttüğümü kimler üzer, kimler canını yakar bunları da çok düşünüyorum.Bir de ne kadar yaşayacağımız dahi belli değilken bir çocuk dünyaya getirmek..İşte bir sürü sebep sayabilirim.
İyisi mi ben bu işe hiç kalkışmayım. Bunlar dışında çocuk sahibi olanların her zaman çok cesaretli olduklarını düşünmüşümdür. Tüm bunları göze almak herkesin harcı değil sonuçta.

Son düzenleme:
Belissa hosgeldin, ilk sorum elindeki Canon 300 ? Canon 350 mi ??? Severim fotograf makinalarini, hemen görmüsken merakimi yenmek istedim.
Gercekten cok güzel anlatmissin duygularini ve kendini cok iyi taniyip, sende bizler gibi ne isteyip istemedigini cok iyi biliyorsun. Istemediginin nedenleride, ayni bizim nedenlerimiz. Ve en son yazdigin cümlede cok dogru, gercekten bu zamanda büyük cesaret ve bu büyük cesareti gösteren herkesi bizde kutluyoruz.

Flores`im o tepecikleri bu bicirlarmi yapmis ??? Gelde cildirmaaaa
Ya, tutmayin beni !!!!

Endulus`im ben yaz cocuguyum, günes, deniz, kum, su an kis uykusundayim, yazi bekliyorum

Iste benim cümlem.

Juuuuhhhhhuuuuuuuuuuuu kizlar 100. sayfaya gelmisiz !!!
hepinize sonsuz tesekkür ediyorum...burasi hepimizin topigi, herkes her zaman yorum yazabilir, benim degil hepimizin ortak alani burasi. Ortak görüslerimizi, güzel sohbetimizle paylastigimiz yer. Dilerim, olaki her zaman gelemesemde, veya yorum yazamasamda yeni gelenlere lütfen yorum yazin ve sohbetlere devam edin....bu beni cok mutlu eder.
Hepinizden cok seyler ogrendim...Tesekkür ediyorum...

önce hoşgeldin,sonra alkışlar,gerçekten güzel ifade etmişsin,ama evleneceği insanla bunu konuş,sonra onu kayıp etmemek için bir tercıh yapmak zorunda kalma,bende hep öle oldu,ve tercıhımı evlenmeyerek yaptım,eğer bır kadın bu kadar net bunları ıfade ediyorsa ve sonradan cocuk yaparsa çok üzücü olabilir,yaşını merak ettim canım

Flores`im o tepecikleri bu bicirlarmi yapmis ??? Gelde cildirmaaaa
Ya, tutmayin beni !!!!

Endulus`im ben yaz cocuguyum, günes, deniz, kum, su an kis uykusundayim, yazi bekliyorum
Eveett bücürlerim yapmış :) Resmin sağında gördüğün siyahlık aslında bir taş. Gömmüşler taşı resmen
100. sayfamız kutlu olsunnn Kızıl ile Lady de yazsa keşke

bu arada kızlar hepimiz 30 yaşın üstündemıyız
Ben 24 yaşındayım

ay çok güzel ama az olmuş,daha şiddetli bence

aaa duymucam hayat şartları falan,muhin olan bu şartlar hayatın kıymetini bilmek
yoksa bi elin yağda balda herkes bilir öle hayatın kıymetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…