• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Yazik yahu, bari bizim iyi niyetimizi kullanmasaydin be güzelim. Sana deger verilmiyor bu topikde diye sitem yaptin baska yerlerde, senin normal olmadigini anladim ama dedimki icimden bosver, herkes ayni düzeyde olacak diye birsey yok, yazalim su garibanada.
Ama yalandan nefret ederim ve kattiyen bunu bu topigin altinda kabul etmiyorum. Seni kibleyecegim ve sakin ola bu topige bir daha gelme cünkü bizim konumuz cok hassas bir konu. Gercekten cocuk isteyipde olmayan hemcinslerim var, onlarada moral olsun diyede var bu topik...ama cocuk oyuncagi degil burasi.
Ayip, gercekten bir olgun kadina yakistiramadigim seyler bunlar.

Bu arada kusura bakmayın sayın topik üyeleri,biranda burayı doldurduk gibi oldu:KK52:
İyi sohbetler size.
Rica ederim parkon :KK54:, bunlar gercekten artik konusulmasi gereken konuydu, iyikide hepiniz burdasiniz, burasi bir temizlensin istiyorum. Hissediyordum ama ön yargili olmayayim dedim. Normal degil bunlar. Gercekten normal degil. Insanlarin ugrastigi seylere bakin yahu ???

arkadaşlar konu kapanmıştır,enerjımızı çalmasına ızın vermeyelim,daha tek kelime etmeyın bu konu ile iglili
güzel bir gün,hafta başı,gökyüzü masmavi
:)hadi tebessüm

Tesekkürler Endulusum :KK73:
emegi gecen tüm arkadaslara buradan tesekkürlerimizi illetmek istiyoruz. Iyiki varsiniz, arada birde ugrayin gercekten mutlu oluruz. Kapimiz herkese acik, degisik yorumlar ve bilgiler almayi seven bir topluluguz. Sevgiler hepinize...
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Endulusum gökyüzü masmavimi dedin ?:KK42::KK42::KK42:Yahu biz ne zaman görecegiz masmavi gökyüzünü, kac aydir günes yüzü görmedim Endulus :KK61::KK61::KK61:sen ne diyorsun ???:cry::cry::cry:

Endulusum gökyüzü masmavimi dedin ?:KK42::KK42::KK42:Yahu biz ne zaman görecegiz masmavi gökyüzünü, kac aydir günes yüzü görmedim Endulus :KK61::KK61::KK61:sen ne diyorsun ???:cry::cry::cry:
bitanem görene masmavi :)bn masmavi görüyorum,kız trye gel valla masmavi
her gece yatarken ve sanah uyamımca ilk işim gökyüzüne bakarım

kararsızlığım şöyle aslında tedavi görmek istemiyorum ama olursa kendiliğinden istiyor muyum eğer istemiyorsam önlemini almam gerekmez mi..eşimlede konuşmuyoruz ki detaylı , eşimde kesinlikle tedavi düşünmüyor aslında..

Ruhsal anlamdada bir sıkıntım yok çok şükür daha önce deşifre oldugum için böyle bir profil fotosu koydum, hatta yönetimin de haberi var sağolsunlar sildiler bir kaç konumu, evet çok konum var daha önce de yazmıştım arkadaşlarım eşim dostum çok fikir isterler benden onlara daha çok yardımcı olmak için kendim yaşıyormuşum gibi konular açıyorum..niyetim herkese yardımcı olmak...içerik önceden silmiştim cezamıda çektim çok şükür..konu amacından sapmasın rica ederim..ilk ve son cevabımdır ....uzun yıllardır bu forumdayım kk kadınlarının ne kadar akıllı oldugunu bilirim..:KK50:

site kurallarına uyuyorum sonuçta dimi ??

tanıyor musun belki çocugum var ???

o zaman üyeliğimi iptal edin..

Yönetime bir akrabanızında siteye üye olduğunu deşifre olmaktan korktuğunuzu yazmıştınız, bilseydim başka üyelik alırım demiştiniz, buna rağmen o üye olduğunu söylediğiniz akrabanızla ilgili de konular açtınız diğer akrabalarınızla ilgili de, sonra işinize gelmeyince pat siliverdiniz, hala yazıp fikir alıp sonra silmeye devam ediyorsunuz, site kurallarına uymak mı? Asla uymuyorsunuz, bu Üyeliği kim kullanıyor meçhul, içerikleri siliyorsunuz, sonra da kurallara uymaktan bahsediyorsunuz, üyelik iptali istemişsiniz, merak etmeyin siz böyle bir talepte bulunmasanızda üyeliğiniz iptal edilecekti.

Son düzenleme:
yöneticiye mesaj attım üyelik iptali için evet üyelik baştan arkadaşımında bana verdi ...ikimizde giriyoruz...

Yani yöneticimize Üyeliği Başkasına kullandırma cezası aldığınızda "bu üyelik benim, arkadaşım kullanmadı diyerek birde yanlış bilgilendirme yaptınız öyle mi?
Neyse Talebiniz değil, "Talebimiz üzerine üyeliğiniz iptal edildi"

Son düzenleme:
Tesekkürler Endulusum :KK73:
emegi gecen tüm arkadaslara buradan tesekkürlerimizi illetmek istiyoruz. Iyiki varsiniz, arada birde ugrayin gercekten mutlu oluruz. Kapimiz herkese acik, degisik yorumlar ve bilgiler almayi seven bir topluluguz. Sevgiler hepinize...
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

olivia,
konuna pat diye dalıp dağıttığım için kusuruma bakmayın ne olur:( verdiğim geçici rahatsızlık için herkesten özür dilerim.

Iyi sohbetler:KK36:

Kızlar, iç sıkıntımı atamadığım şu günlerde bana iyi gelen bir şarkıyı(?) sizlerle paylaşmak isterim.
(Esasında Rock müzik sevdalısıyım ve tasavvufla da aram pek iyi değil ama bu çok farklı geliyor.)

Back