• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

benim deniz kağan diye ikizleri olan bir tanıdım yok maalesef belkide yurtışındayım ondan bu kadar eminim :) güldürdün beni :)))

evet var :) hatta kızımın adı da zeynep,onu da yazabilirsin deşfire olmak benim için önemli değil :)

peki niye böyle bir oyuna kalkıştın?

neyse yönetim biliyordur yaşadığı yeri nereden kk ya girdiğini falan.onlar bulur gerçeği ama ben şüphemde haklı olduğumu düşünüyorum.banlanmaya da niyetim yok :) hoşçakalın.

benim tanıdığım kişiyse ki son tepkileri öyle gösteriyor evet eski bir arkadaşım sanırım.eğer değilse çocuklarımın ismini kk da hep yazarım zaten oralardan biliyodur.

gerçekten başkalarının günahına giriyorsun ne diyim sen bilirsin...okypte kesinlikle değil tanımam etmem..üyelik iptali istedim zaten..tanısa zaten ne yi ispat edecek kendimle ilgili tek bir net bilgi yok belki çocukluyum belki değilim belki evliyim belki bekar...bu sitede tanıdıgım kimse yok zaten o kadar eminim :)))

neyse yönetim biliyordur yaşadığı yeri nereden kk ya girdiğini falan.onlar bulur gerçeği ama ben şüphemde haklı olduğumu düşünüyorum.banlanmaya da niyetim yok :) hoşçakalın.

bende yüzde yüz diyorumki şüphende yanılıyorsun :) yüzde yüzzz diyorum o kadar ama artık siteden sıkıldım senle alakası yok üyelik istememin :))) iş te meşgul ediyor beni belki ev hanımıyım :)))

konu amacından sapmasından arkadaşlar...iyi günler...
Bu forumda kadesanın en yakın arkadaşı benim,ama ikizlerin adını biri sorsa pat diye ikisini birden hatırlamam.

evet ben tahmin ettiği o arkadaşıyım :) ne diyim :))) ben kendimi bildikten sonra..üyeliğimi istedim..

Back