Kizlar son anda Interstellari bulduk gec vakit olacak ama muhakkak gidiyoruz. Bu filme bakmazsam, cok büyük ayip olur Christopher Nolan`in yüzüne bakamam yani.
Inception`ide begendigim icin, birde bu Kadar övdün Kizilim, artik gitmek farz oldu.
Yorumumu baktiktan sonra yazarim, az buz degil 2 Saat 49 dakika. Hadi bakalim kolay gelsin
Hem katılıyorum hem katılmıyorum.Hollywood filmleri didaktiktir çoğunlukla. Hiç gerek yok astronomi önbilgisine
Oliviacım, filme vizyona girdiği ilk gün gidip notlar alıp akabinde eleştirileri yorumları okuyup ikinci kez giden duydum.İlk gidişte çözülecek bir film değil bence. Bende internet ortamlarına düşmesini bekliyorum ikinci kere izlemek için.Bu esnada kritik ve eleştiri yazıları biriktiriyorum.Müsait bir zamanımda özel vakit ayırıp okumalarımı araştırmalarımı yapacağım. Filmin dvd'si çıkınca da alacağım.Bu arada filme dair çok beğeni ve övgüler olsa da olumsuz eleştirilerde var. Yalnız bazı insanlar belgesel ile bilimkurguyu karıştırıyorlar. İkisinin ayrımını yapamıyorlar mıdır nedir.Ben bu arada gitmeden önce biraz Astronomie ögreneyim kizlar, dis cekmeye benzemez bu olay...
Opera için sayfalarca konuşacak kadar yetkin görmüyorum kendimi.Ya bu arada biz opera ve sinema adı altında 2 ayrı topic mi açsak?
LadyInGray süper olur. Hic düsünmeyeceksin, sadece yapacaksin...ummadigin yerlerde potansiyeller cikabilir. Düsünsene 1 kisiyi bile kazansan kardir. Ki beni kazandin bile...
Bu aksam süper güzel bir film izledim ve sizlerle paylasmak istedim, aglaya aglaya bir hal oldum. Filmin adi " LES CHORISTES ", bakaniniz varmi merak ettim. Ama özellikle her egitimcilerin bakmasi gereken bir film.
2004 Fransa / Isvicre yapimi, yönetmen : Christophe Barratier, özellikle müzikleri muhtesemdi, hala kulaklarimda cinliyor.Soundtrack`i favorilerimin arasinda.Hepinize iyi geceler prenseslerim benim...
Kizlar bu ara bende bir aliskanlik oldu her gün bir bardak zencefil cayi iciyorum, sizlerede tavsiye ederim. Varmi Iceniniz ?
Merhabalar
dün aksam 2 Saat 49 dakika nasil gecti anlamadan sinemadan ciktik ve iyikide bakmisiz dedik esimle. Interstellar gercekten seyretmemiz gereken filimmis. Esim benden daha cok astrophysikle alakali oldugu icin herhalde o benden daha cok anladi bazi yerleri, ama bende internetten arastirinca neticede sonradan ögrenmis oldum bilmek istediklerimi.
Gecen senede Gravity izlemistim, tabiki Interstellar Gravity`den daha daha iyi ama neden girmemis Oscar adayligina bu sene onuda anlamis degilim. Hani Gravity bir sürü almisdi hatirladigim kadariyla.
Tesekkürler Kizil, senin sayende son firsati yakaladim zira artik sinemalarda kalkacak Interstellar...
Lavin`im aynen bende bal ve limon ekliyorum. Hem saglikli hemde remen insanin icini isitiyor. Demek bir zencefilci daha cikti. Bu arada Lavin`im bulunuyoe degilmi taze zencefil, aileme anlattim onlar sadece tozu var dediler, yok dedim tozunu degil tazesini bulmaya calisin. Herhalde tanimiyorlar gercegini. Aynen canim, bir daha ictigimde seni düsünerek icecegim aynen böylesevgiler selamlar iyi aksamlar...
Ovvv pardon o zaman. Şimdi anladım.Ben filmi eğlenceli, neşeli bir film diye hatırlıyordum.Ya da başka bir filmle karıştırdım o an. O yüzden sormuştum.Şu ara izlemesem daha iyi o halde. Sen önerdiğin için mutlaka izleyeceğim ama. Listeme ekledim.Teşekkür ettimYani Kizilim söyle, cocuklarin koru halinde o fransiz sarkilarini söyledikleri zaman, istem disi gözlerim dolup dolup bir hal oluyordum, yani otokontrol elden gidiyor, artik sonuna dogru yetti artik diyip aldiris etmeden saldim kendimi ve hüngür hüngür, hickira hickira agladim, daha nasil anlatayim. Yani karizma sifirlaniyor, eger göz makyajida varsa zombie tarzi olunuyor...ve hala kulaklarimda o cocuklarin koru sarkilari...
Acaba bir benmi böyle oldum dedim ve yorumlari okudum, eksisözlükde komple begenmisler yani onlarda benim düsüncemde...evet bakilmasi gereken filmlerden biri diyebilirim...
Bende Doğadan markasının Zencefil-Limon kabuklu çayını severek içiyorum. Sade içmedim.Birde tek içimlik poşet bitki çayları yerine aktardan kendim alıp yapacağım artık. Bitki çaylarını tek ya da karışım yine yeşil çayları severim.Kış ayları için sağlıklı içeceklerden.Kizlar bu ara bende bir aliskanlik oldu her gün bir bardak zencefil cayi iciyorum, sizlerede tavsiye ederim. Varmi Iceniniz ?
Merhabalar
dün aksam 2 Saat 49 dakika nasil gecti anlamadan sinemadan ciktik ve iyikide bakmisiz dedik esimle. Interstellar gercekten seyretmemiz gereken filimmis. Esim benden daha cok astrophysikle alakali oldugu icin herhalde o benden daha cok anladi bazi yerleri, ama bende internetten arastirinca neticede sonradan ögrenmis oldum bilmek istediklerimi.
Gecen senede Gravity izlemistim, tabiki Interstellar Gravity`den daha daha iyi ama neden girmemis Oscar adayligina bu sene onuda anlamis degilim. Hani Gravity bir sürü almisdi hatirladigim kadariyla.
Tesekkürler Kizil, senin sayende son firsati yakaladim zira artik sinemalarda kalkacak Interstellar...
Ben de çok beğeniyorum zencefil tadını. Yemeklere, özellikle tavuk yemeklerine de çok güzel gidiyor. Yalnız çok aktif is yaşantısı olan bir arkadaşım hastalıklardan korunayim, hasta olmayayım diye zencefil çayı içerdi. Karaciğer değerleri çok yükselmiş. Çok güçlü bir besin olduğu için dikkat etmek gerekiyor sanırımKizlar bu ara bende bir aliskanlik oldu her gün bir bardak zencefil cayi iciyorum, sizlerede tavsiye ederim. Varmi Iceniniz ?
Bizim yaşam kaynağımız bunlar zaten. Konusmalarimizin başında demiştim ya bir konserde Chopin nocturn Op. 9 no. 2'sinde ağlamıştım demiştim ya, işte o olay bir CSO konserinde oldu.LadyInGray
Sen yokken aklıma gelmişti, tekrar sohbet edersek sorarım diyordum.
Bale gösterilerini ve CSO konserlerini takip eder misin? , gider misin?
Bu filmi duymuştum listeme eklemiştim. En kısa zamanda izleyeceğim.Müziklerine ayrıca dikkat ederim.Opera için sayfalarca konuşacak kadar yetkin görmüyorum kendimi.
Amma velakin Sinema desen Tiyatro desen susmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?