- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
Merhabalar Kızıl. Şöyle bir listeye baktım, ben de sadece birini izlemişim. Yarıyıl tatilinde izlemek istiyorum tüm adayları. Umarım yetişebilirim çünkü benim yine 5 günlük bir eğitimim var. Bakalım tamamlamaya çalışacağım en azından.Benimde bu haftasonunda gündemlerimden biri Oscar 2015 idi. Altın Küre sahiplerini buldu. Sıra Oscarda. 22 şubatta imiş. Onuda izlemeyi düşünüyorum. Seviyorum bu tür organizasyonları. Gece uykusuz kalacağız ama olsun biryandan çalışır bir yandan kahveler içerken izlerim artık.
Oliva henüz bakmadıysan mutlaka bu yılki Oscar adayı filmlere bakmanı öneririm. Geçen sene Gravity ve 12 years a slave filmleri favoriydi. Bu sene 4-5 film var favori olan. Çekişmeli ve zevkli geçeceğe benziyor. İlginç olan Interstellar filmi ne oyuncular kategorilerinde ne de en iyi film, en iyi yönetmen kategorilerinde aday. Sadece teknik alanlarda 3-4 adaylığı bulunuyor. Bence hiç değilse en iyi film adaylığını hakediyordu.Çok şaşırdım.
Gerek Altın Küre gerek Oscar film arayışında ilaç gibi geliyor. Daha 1 aydan fazla var Oscarda en iyi film kategorisindeki 8 filmin 2'sini izledim. Hepsini izlemek istiyorum bu sene. Çünkü konu ve fragman itibariyle hepsi ilgimi çekti doğrusu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-in-oscar-adaylari.787806/
En İyi Film
American Sniper
Birdman
Boyhood
The Grand Budapest Hotel
The Imitation Game
Selma
The Theory of Everything
Whiplash
Kendimce tahminlerimi oluştaracağım.Bakalım kaç tanesini tutturacağım. En iyi kadın oyuncu kategorisinde diğer adayları izlemeden ne kadar doğru olur ama Gone Girl'deki performansıyla Rosamund Pike olağanüstü ve etkileyici idi. İlk oyum ona.
Güz dönemi Ales'e başvuramadım bazı aksaklıklardan dolayı, baharda girerim diyordum şansıma yüksek lisans alımları varmış ara dönemde. Kaçırdım fırsatı diye üzüldüm azıcık ama vardır bunda da bir hayır.