Evliliğimin ilk aylarında bana da öyle söylüyorlardı ben de kendi kendime bu kadar kötü bişey mi yav derdim şu an çocuğum yok 3 yıldır evliyim kısmet ne zamanaysa o zaman olsun. İşin tuhaf tarafı nişanlıyken de nişanlılığın kıymetini bil evlenince bu günlerini ararsın demişlerdi ama tam tersi evlendim çok daha mutluyum ve rahatım demekki böyle şeyler kişiye göre evliliğe görw değişiyormuşEtrafımdaki insanlar çok korkutuyor. Rahat günleriniz, çocuk çok zor gibi sözleri o kadar çok duyuyorum ki. Herkes bu kadar şikayetçiyse neden çocuk yapayım ki diye düşünüyorum.
Evliliğimin ilk aylarında bana da öyle söylüyorlardı ben de kendi kendime bu kadar kötü bişey mi yav derdim şu an çocuğum yok 3 yıldır evliyim kısmet ne zamanaysa o zaman olsun. İşin tuhaf tarafı nişanlıyken de nişanlılığın kıymetini bil evlenince bu günlerini ararsın demişlerdi ama tam tersi evlendim çok daha mutluyum ve rahatım demekki böyle şeyler kişiye göre evliliğe görw değişiyormuş
Demekki onların evliliği hep olumsuza doğru gitmiş. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş ya ondandırEvet öyle düşününce gerçekten haklısınız. Bana da dediler seni evlenince göreceğiz diye. Evlendim her şey güzel, şimdi de biraz zaman geçsin o zaman görürüz diyorlar
Hicde degil, bu konuda bu kadar mütevazi olma. Yeterince bir sinefilsin ve bende kendimi öyle görüyorum. Sinema hayat bakis acima cok katkisi var diye düsünüyorum. Tabiki bizden daha sinefil olan insanlar vardir elbet.
Sinema benim görüs acimi acan, degisik bakis acisi veren, beni düsündüren ve en önemlisi oradaki duyguyu yakalamam, bana cok sey katiyor. Felsefik oldu biraz, ama öyle.
Interstelar`i begenmene sevindim, esimde illa gidelim diyor herhalde gelecek hafta bizde bakariz, bende sana yorumumu yazarim o zaman spoilerini tartisiriz.
Bu arada KIZIL`im otobiografie hastasiyim, yani tüm begendigim ve giptayla baktigim insanlarin otobiografisi beni cok ilgilendiriyor, Otantik yasantilari didklemek, onlardan bir seyler kapmak, kendi hayatimla kiyaslamak cok zevkli.
Iyiki bu gibi seylere merakimiz var, cünkü o Zaman hayat daha bir anlamli oluyor. Ruhumu beslemeden yapamam.
Güzel bir müzik, güzel bir yemek, güzel bir kitap, güzel bir filim buna kisacasi Hedonizm derler. Bende herhalde bir Hedonistim, itiraf ediyorum.
Merhabalar Lavin.İyi günler.Hoşgeldiniz.Merhabalar, günaydınlar.
Bugün okuldan izinliğyim, 3 günlük tam gün süren Ergende Cinsel Eğitim çalıştayına katılacağım. Böyle zenginleşme alanları buldukça işimi daha çok seviyorum, motivasyonum artıyor.
2 yıl öncesine kadar sinema kültürü temeli oluşturmaya çalışıyordum. Öyle ki her gün iki film izlerdim. Ancak evlilik hayatıma girdikten sonra ve eşimle tamamen farklı sinema zevklerimiz olduğu için maalesef sinemadan koptum. Ancak burada sizlerin paylaştığı filmleri görünce tekrar canlandı bu isteğim. Eşim beş günde bir nöbetçi, onun nöbetçi olduğu günler film keyfi yapmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?