Sag olsun, devletimizdeki tüm erkekler biz kadinlari ne güzel düsünürler, hep iyiligimizi isterler.
Kimse ama kimse egitimin daha degerli oldugunu söylemiyor nedense. Dünya`ya cocuk getirmek tabiki güzel ama ayni oranda ve hatta daha mühim olan bir kadinin meslegi, ayaklari üzerinde durabilmesi. Sadece cocuk dünyaya getirmekle hic bir seyi elde edemiyorsun.
Burada her 3. konu hamileyim, kocam bebegimi istemiyor, cocuk dogurdum kocam benimle ilgilenmiyor vs. vs. , neden acaba ?
Cünkü erkekler acimasiz, onlar bizim, birak annelik duygularimizi, daha biz kadinlarin normal duygularina bile empati kuramiyorlar. Biz onlardan neler bekliyoruz?
Erkeklere ancak eger Güclü isen, ayaklari üzerinde durabiliyorsan, sende onunla birlikte calisiyorsan, ancak o Zaman bak bende senin yaptiginin aynisini yapabiliyorum, demekki aramizda fark yok sinyalleri vermissen, daha bir saygi cercevesinde sana yaklasimda bulunuyorlar.
Ama sevgi, kelebek, böcek, mavi panjurlu evimiz, pembe perdelerimiz olsun, hamis hamis dolasayim etrafta dersen o erkek senden kacmak icin yol arar. Cünkü onun gözünde sen artik cekici degilsin. Erkeklerin cogunlugu, ayaklari üzerinde duran kadinlari sever ve basbasa bu hayati yüklemek ister ki bunu bende yanlis bulmuyorum.
Her Zaman o hissi verebileceksin, ben seninle evliyim veya kiz arkadasinim, cünkü bunu ben istedigim icin, sartlar beni zorladigi icin degil. "Eger sartlar beni zorladigi icin" i karsi taraf anladigi an, sen bittin, iste o Zaman baslar, siddet, asagilama, hakaret vs. vs.
Onun icin ilk önce meslek, ayaklari üzerinde, durmak, hayatta güclü olmak, ondan sonra evlenmek, ve cocuk dogurmak en mantiklisi. BENCEEEE........
Ama dogurmamakda sart degil benim gibi, böylede hayat cok güzel, hic bir seyin eksikligini hissetmiyorsun, cünkü bilmiyorsun. Kadinsam illa kendimi dogurmaya sartlandirmakda bence cok yanlis, Zamani, dogru adami ve istegin, bu üclü tamam cocuk yapmak istiyorum diyorsa olmasi gereken bir sey, yoksa Hayati önem tasimiyor dogrusu, hatta daha güzel yasiyorsun cocuksuz. dert yok tasa yok....