- 17 Mayıs 2010
- 1.656
- 1.053
- 373
- 32
Kavunum naber? Hani geçen seninle deri altı implantını konuşmuştuk ya. Doktorumla konuştum iğnelerin koruyuculuğunun daha yüksek olduğunu söylüyor. Ama kesinlikle 3 aylık olanı değil aylık olanı tavsiye ediyor. implantın koruyuculuğu %98 iken iğnenin koruyuculuğu %99,9 muş.Şunu da eklemek isterim, ben köpeğimi anneme bıraktığım zaman inanın günde 4 defa arıyorum, her şey yolunda mı, aksilik var mı vs diye kadını boğuyorum. Hatta o da şakayla karışık alınganlığını belli ediyor; beni bu kadar merak etmiyorsun diyor. Ancak emanet olarak görüyorum ben köpeğimi, bana emanet edilmiş, konuşamayan bir can; bu sebeple çok vicdani açıdan yaklaşıyorum.
Değil ki çocuğum olacak! Hele ki günümüzde, günümüzdeki iğrenç ve sapık insanlar eşliğinde! Galiba ben kafayı güzelce sıyırırım, dibinde falan bırakmam; nimet sonuçta
Bu açıdan bakınca anne olmak cesaret işi. Kendimle ilgili karar alırken çok cesur ve gözü pek bir insanım, ama başka birinin vebaline girmek bana göre değil. Vebal belki de yanlış kelime oldu ama yine de anlatabilmişimdir diye düşünüyorum.
Ayrıca ha çocuğu olmadığı için çocuksuz olan ha istemediği için olmayan, bu başlık altında fark etmez. Başlığımız çocuk olmadan da hayatını mutlu yaşayanlar.
İyi ettin canım benimKavunum naber? Hani geçen seninle deri altı implantını konuşmuştuk ya. Doktorumla konuştum iğnelerin koruyuculuğunun daha yüksek olduğunu söylüyor. Ama kesinlikle 3 aylık olanı değil aylık olanı tavsiye ediyor. implantın koruyuculuğu %98 iken iğnenin koruyuculuğu %99,9 muş.
İmplantı her aile hekimliği değil genel merkezler yapıyormuş. Mesela ben istanbuldayım yaptırmak için şişliye gitmem gerekiyormuş. Bir de eğer yan etki yaparsa çıkartmak için ufak bir cerrahi operasyon yapılıyormuş. Bunları öğrendim seninle de paylaşayım dedim.
CanimUgurbebek , lütfen bu yazilarinizla beni üzmeyin, zaten hassas bir yapim var, Dilerim ez evvelden tekrar bebek sahibi olursunuz.
Eger cocuk istemiyorsam duygularim yok demek degil, inan. Asil bu kadar cok hassas olmam anne olmami belki engellemis bile olabilir, bilmiyorum. Birde hic bir insanin hayati birbirine benzemez sana hayatimi anlatsam belki bana cocuk yapmamakta hakda vermis olabilirsin.
Anne olmayi istememekde sadece rahatimiza düskün olmamiz degil asil sebeb, bir cok sebebi var. Senin adina cok üzüldüm dilerim arzularin bir an evvel gerceklesir, ümidini sakin kaybetme.
CanimUgurbebek , lütfen bu yazilarinizla beni üzmeyin, zaten hassas bir yapim var, Dilerim ez evvelden tekrar bebek sahibi olursunuz.
Eger cocuk istemiyorsam duygularim yok demek degil, inan. Asil bu kadar cok hassas olmam anne olmami belki engellemis bile olabilir, bilmiyorum. Birde hic bir insanin hayati birbirine benzemez sana hayatimi anlatsam belki bana cocuk yapmamakta hakda vermis olabilirsin.
Anne olmayi istememekde sadece rahatimiza düskün olmamiz degil asil sebeb, bir cok sebebi var. Senin adina cok üzüldüm dilerim arzularin bir an evvel gerceklesir, ümidini sakin kaybetme.
Yani ben zaten her yerde çıkıntı olmayı beceriyorum zaten, beni biliyorsun oliviamarilyn monroe bence sen anne olmalisin. Senin gibi hem cocugum olsun ama kocam olmasinda --> you are the first here
@okis2014, yorumuna bayildim, ben senin ruh ikizinim canim, aci ama gercek
sevva7 , cok tesekkürler güzel yorumun icin.
Çok da güzel, iyi bir anne olur senden. Shot'la görüştüğünüz gibi bire bir tanışmıyoruz, hatta telefonlaşmıyoruz ama bendeki genel kanı bu sana dair. (hayır efendim ne kıskanması Shot ile olan ilişkiniYani ben zaten her yerde çıkıntı olmayı beceriyorum zaten, beni biliyorsun olivia
BDV'ye takılmış ondan olmuş, Mune abla öyle dedi.olivia buyur canım. Arkadaş sanırsam bdv de yaptiği yorumdan gitti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitabini-al-da-gel.804982/page-135
Ben bu pozun aynısını verelim diye uğraştım ama olmadıTesekkürler Deranim.
Kavunkokusu senin o avatardaki ayaklari görünce hep gülmem geliyor, cok tatli yaaaa.
Ahahahaa, bende öyle düsünüyordum. evlenmeyi cok sacma buldugum icin, sonra Mr. Right gelince, bütüm teorim altüst oldu hayatla alakali, megersem benden bir erkek verziyonuda varmis. Benim gibi realist, anarsit, komunist, ne ararsan vardi benden ondada, birde benim gibi cocuk istemeyen.Ama kocam olsun istemiyorum
Ya git allasen, sapığım oldu resmen. Geçen gün forumdan banlıyken bana bulunduğu ahlaksız teklifleri foruma koysam infial olur!Çok da güzel, iyi bir anne olur senden. Shot'la görüştüğünüz gibi bire bir tanışmıyoruz, hatta telefonlaşmıyoruz ama bendeki genel kanı bu sana dair. (hayır efendim ne kıskanması Shot ile olan ilişkini)
Sen forumlarda "bana koca bulun" diye çığıracak insan mıydın be mar, hayat seni ne hale getirdiEvet bütün başlık benden iyi anne olacağından eminse bana koca bulun ulannnkavun kokusu kıskanma S shot 'ı pis o :) sevmem zaten kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?