Çocuk istemeyen kadınlar, çocuk başlıklarına gidip sabote etmez, BAZI anneler ya da adayları tam tersi başlığa gelip problem çıkarır; bu nasıl iş? Neden?
Daha kendine farklılıklara, farklı fikirlere, kendin olmayana saygı duymayı öğretememişken çocuğuna mı öğretecek? Nasıl başaracak bunu? Mesela buraya gelip problem çıkarmasını hata görmüyor ki???
Sataşmak nasılsın der gibi doğal bir hal almış galiba.
Hiç muhatap olmak istemiyorum, hatta zamanında bana özel mesaj atmıştı ona bile cevap yazmamıştım uzak dursun benden diye, ama en burnu havada gibi bir başlığa aday olan, birinciliği zorlayan bir kişi gelmiş burada başkalarına burnu havada demiş. Komik.
Merhabakavun kokusu :) Benden bir tane daha var mıymış ya, çok sevindim
Bak ne diyeceğim, bende de yeni tanıştığım kişilere SİZ diye hitap etme huyu var :) ama samimi gördüğüm kişilere hiç öyle bir strese girmeden sen deyiveriyorum. Kısaca istersen bana sen diyebilirsin :)
Sorma, ben de öyle hissedeceğim. Eşin ne düşünüyor bu konuda? Benimki acelesi yok diyor ama olmadan da olmaz diye düşünüyor. Kim kime uyacak bakalım. Bir de yazıda benim hep düşündüğüm bir şeyi de teyit etmişler. Çevremdeki çoğunluk diyor ki "Çocuğun olsun bak nasıl seviyorsun, tüm hayatın o oluyor." E zaten insan kendi kanından canından olan bir bireyi sever yani. Anneyi babayı nasıl sebepsiz seviyorsak çocuğu da severiz mecbur. Mesele sevmek değil ki ben taşı bile severim :) Mesele ebeveynlik. Tüm hayatımın o olmasını istemiyorum demek ki. Ömür boyu sürecek bir sorumluluk istemiyorum. Kendi hayatımı yaşamak istiyorum. Ayrıca bu içimdeki sevgiye rağmen hayattan çok da zevk aldığım söylenemez. Çünkü dünya öyle bir yer değil. Sen iyi olunca karşına hep iyilikler, güzellikler çıkmıyor ne yazık ki. Tutunduğum tek dal eşim desem doğru olur sanırım. Yani annem bana sorsaydı bak bunlar bunlar var, doğurayım mı seni diye, istemezdim sanırım. Ölmek istiyor muyum, hayır. Ama doğmamış olmak isterdim :) O yüzden yaşamanın çok da bir numarası yok gibime geliyor. Niye bir başkasına bunu yapayım? Bak eşim de bu konuda benimle aynı fikirde. Buradan mı yürüsem
Ama ben bebekleri uzaktan da olsa severim yaa :) Evet kucağıma almam mecbur kalmadıkça ama internette falan şirin bir bebek görünce şirinliyorumBenim olmasın yeter. Çünkü o büyüyor öyle kalmıyor :) Okulu oluyor, arkadaşlarıyla problemi oluyor, öğretmeni psikopat oluyor, ergen oluyor kötü alışkanlığı oluyor... Başa çıkamam/uğraşamam. Kedi yavrularını da şirin buluyorum ona bakarsan. Arada fark yok yani.
Cevap olayına gelinceolivia 'nın yokluğunda konuyu öksüz bırakıyormuşum gibi hissettim, ondan
Bir deÇocuk sahibi olmak isteyen biri olarak yazıyorum,
Gerçekten burda beni yeren aşağılayan bir yazıya rastlamadım. Gayette objektifim,iyi okuyalım lütfen,bizim gibi düşünmesini bekleyemeyiz tüm insanların. Başka topiklerde kızışıp,gelip buradaki konuya muhalif olmaya gerek yok.
Tam online oldum senin bildirimin geldi :) artık sadece okumakla yetiniyorum kavuncuğum. Çünkü yanlış anlamaya çok müsait bir topic olduBir deMata Hari imiz var, üstelik çocuğu var Mesela gözlerimiz onu burada arıyor şu an, nerelerdesin müstakbel elektrik sağlayıcımızın anası? Bir de vega84 sanırım o var (buraya yazdığını görmedim gerçi), anlattığı kadarıyla biliyorum çocuğunu nasıl yetiştirdiğini, onu da takdir ederim, hatta direkt kendisine söyledim. Sıkıntılı günler yaşadığı için etiketlemedim onu.
Derandiren, dilerim hayırlı bir evladınız olur. Gerçekten her şeyin hayırlısı, ama belki de en önemlilerden birisi evladın hayırlı olması. Çok uğraşmadan, sıkıntıya düşmeden kucağınıza alırsınız umarım.
Ben seni yanlış anlamam kiTam online oldum senin bildirimin geldi :) artık sadece okumakla yetiniyorum kavuncuğum. Çünkü yanlış anlamaya çok müsait bir topic oldugeçenlerde olivia ile bir iki mesajlaştık yanlış anlaşıldığımı düşündüm,üzüldüm. O yüzden seninle başka topiclerde buluşalım
Canım benim ya içimi ısıttın gece geceBen seni yanlış anlamam kiBen yanlış anlaşılırsam da, dayanırım mesaj kutuna.
Çooooook yerinde, aşırı yerindeCanım benim ya içimi ısıttın gece gecenasılsın? Keyfin yerinde mi?
Ben iyiyim. Bugün evim temizlendi daha bi iyi oldum. Temizliği çok seviyorum ama ben yapmazsamÇooooook yerinde, aşırı yerinde
Sen nasılsın? Enerji küpü nasıl?
Canım daha önce sana söyledim mi bilmiyorum, Allah korusun küçük ya da büyük yanık hiç fark etmez, birebir çaresi yumurta akı. Cildin havayla temasını kesiyor ve kızarmasını, su toplamasını, acımasını engelliyor. Sür bir kaç saat hiiiiç dokunma, sonra zaten pul pul dökülecek, o zaman yenilersin. İnş. ihtiyacın olmaz ama aklında bulunsun. Çok geçmiş olsun.Ben iyiyim. Bugün evim temizlendi daha bi iyi oldum. Temizliği çok seviyorum ama ben yapmazsamenerji küpü kolunu yaktı geçenlerde. Teyzesi saçına maşa yaparken kolunu değdirmiş yanlışlıkla. Baya derindi ama şimdi iyi çok şükür.
Pilatese mi başlayacaksın sen bakim? Hep istemişimdir ama istemekle kaldım bugüne kadar. Kilom yok ama sıkılaşmak istiyorum. Bacaklar falan bıngıldıyormuş gibi geliyor
Valla bilmiyordum cancağzım iyi oldu söylediğin. Çocuk olunca ufak tefek kazalar hiç eksik olmuyor malum. Allah beterinden korusun.Canım daha önce sana söyledim mi bilmiyorum, Allah korusun küçük ya da büyük yanık hiç fark etmez, birebir çaresi yumurta akı. Cildin havayla temasını kesiyor ve kızarmasını, su toplamasını, acımasını engelliyor. Sür bir kaç saat hiiiiç dokunma, sonra zaten pul pul dökülecek, o zaman yenilersin. İnş. ihtiyacın olmaz ama aklında bulunsun. Çok geçmiş olsun.
Havalar ısınsın başliiiciiim, Brezilyalı poposu istiyorum, manken bacağı istiyorum, Adriana Lima karnı istiyorum. Pilates değil ama, pilates reformer; normalden daha zor. 20 ders saatiyle mankenlik vaat ediyorlar.Sektör değiştiriciiiim. Benim de fazla kilom yok, hatta eksik kilom var (aman yarabbi şu cümleyi kuranın ben olduğuma inanamıyorum), maksat sıkılaşmak.
Çok teşekkür ederimBir deMata Hari imiz var, üstelik çocuğu var Mesela gözlerimiz onu burada arıyor şu an, nerelerdesin müstakbel elektrik sağlayıcımızın anası? Bir de vega84 sanırım o var (buraya yazdığını görmedim gerçi), anlattığı kadarıyla biliyorum çocuğunu nasıl yetiştirdiğini, onu da takdir ederim, hatta direkt kendisine söyledim. Sıkıntılı günler yaşadığı için etiketlemedim onu.
Derandiren, dilerim hayırlı bir evladınız olur. Gerçekten her şeyin hayırlısı, ama belki de en önemlilerden birisi evladın hayırlı olması. Çok uğraşmadan, sıkıntıya düşmeden kucağınıza alırsınız umarım.
Yakın olsaydım sana, zorla götürürdüm. Yüzme olacak üstelik yakında ve ben evde oturacağım, ay popomla gülerim, popomla gülünce de çok gülerimValla bilmiyordum cancağzım iyi oldu söylediğin. Çocuk olunca ufak tefek kazalar hiç eksik olmuyor malum. Allah beterinden korusun.
Ben de sıkılaşmak istiyorum işte. Yazın bi ara squat yapayım dedim. Aman allahım geberiyorum sandımkaç gün ne oturabildim ne kalkabildim. Senin dediğinle perte çıkarım heralde. Spor bana göre değil sanırım ya. Heves ediyorum özeniyorum ama ı ıh. Yapamıyorum.
Her gün 2 saat yüz desen yüzerim ama. En sevdiğim spor. Yakınlarda da var bir kompleks ama karı koca tembellikten gitmiyoruzpeşin ödedik bir de dünya para.
Bu aralar düğünden düğüne koşuyorum mesela o da bir spor sayılırYakın olsaydım sana, zorla götürürdüm. Yüzme olacak üstelik yakında ve ben evde oturacağım, ay popomla gülerim, popomla gülünce de çok gülerim
Aslında spor herkese göredir. Spor yaptıkça vücut spor yapma isteği veren bir hormon salgılıyor(muş), elbette "1 saattir yapıyorum, nerede o hormon?" demeyelim, o kadar hızlı yapamıyor.
Korunmak günahmış da, o çocuklara maddi olarak yetememek günah değil miymiş? Manevi olarak tükenmek daha da fena, kaliteli zaman derler hep tükenmiş, yorgun ve sinirli bir insan nasıl kaliteli zaman verebilir çocuklara? Allah akıl fikir versin ne diyelim... Kaça kadar gitmeyi düşünüyorlarmış acabaBu aralar düğünden düğüne koşuyorum mesela o da bir spor sayılıreşimin sülalesindeki bütün bekarlar aniden evlenmeye karar verdi o düğün senin bu düğün benim koşturuyoruz. Evlene evlene bitemediler Nasıl kalabalık bir sülale olduğunu hesapla işte.
Şimdi bir haber aldım. Bir arkadaşım 4. Çocuğuna hamileymişanlatayım totonla gül korunmak günahmış bir nevi kürtajmış o yüzden korunmuyorlarmış artık Allah akıl fikir versin bu millete ya. Her şeyi bu kadar uçlarda yaşamak zorunda mıyız millet olarak? Ortamız yok bizim. Ya herro ya merro. Ona söyleyemedim sana söyleyeyim dedim
Maddi açıdan problem yok ama oturup bir kere boyama yaptırmışlığını görmedim arkadaşın. Etkinlikler falan bir tarafta dursun.Korunmak günahmış da, o çocuklara maddi olarak yetememek günah değil miymiş? Manevi olarak tükenmek daha da fena, kaliteli zaman derler hep tükenmiş, yorgun ve sinirli bir insan nasıl kaliteli zaman verebilir çocuklara? Allah akıl fikir versin ne diyelim... Kaça kadar gitmeyi düşünüyorlarmış acaba
Mart yaklaşıyor, ondan bu kadar düğün oluyor
Beni kimlerle karıştırıyorsun, kimlerle aldatıyorsun beni kadın? Kim var bakiiiiim İst'da Bursa'da?Maddi açıdan problem yok ama oturup bir kere boyama yaptırmışlığını görmedim arkadaşın. Etkinlikler falan bir tarafta dursun.
Kuaförüm bile gülüyor artık. Haftada iki kere gidip saç yaptırıyorum. Kına gecesi ve düğün için
Sen İstanbul'da mısın? Bursa mıydı yoksa
Ne bilim ya Toto'dan salladım sanırımBeni kimlerle karıştırıyorsun, kimlerle aldatıyorsun beni kadın? Kim var bakiiiiim İst'da Bursa'da?
Serdar Ortaç'tan benim gibi olmayacak şarkısı gelsin sana, en büyük ceza bu; üstelik verdiği mesaj güzel
Öyle deme, deme öyle; bak evlendi adam kapattı kendini. Annemin yorumunu yazıyorum sana "O Ebru (Gündeş), azıcık aklını kullansaydı, nasıl aşıktı bu adam ona. Bak şimdi, karısının gözünün içine bakıyor, ona da yapardı, ama kıymetini bilemedi." Kendi oğlu olsa, kıymetini bilemedi diye bu kadar yüceltebilirNe bilim ya Toto'dan salladım sanırımsanki Bursa'da yaşıyorum gibi bir mesajını gördüm diye hatırladım. Yanlış hatırlamışım.
Hayatımda senden başka biri yok inan banagerçi şimdi Serdar Ortaç diyince bi aldatasım geldi ama geçer heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?