Heeee çocuğun olmuyor yani senin de..
Tedavi ol arkadaşım..
..................................çocuk sahibi olmak istememenin sebepleri sadece bunlar değildir ben kısaca yazdım.evet dile getirdim çünki tekrar vurgulamak istedim(bana göre yanlış olan düşüncelerinizi.bu benim kişisel fikrim,ben nasıl size saygı duyarak yazdıklarınızı okuyorsam sizde bana saygı duymalısınız diye düşünüyorum)hayat sadece kariyerden ibaret değildir yada yazdıklarınızdan ibaret.bu konu böyle uzar ve gider neyse sizin fikirleriniz sizi bağlar benimkilerde beni.
evli olupta cocuk istememk diye bişey olabilirmi tamam cocuk yasta olanlara bişey demiyorum belli yastan sonra mutlaka düşünülmeli
hormonları gayet iyi olan,bir düzine çocuk doğuracak kapasitede,ama içinde çocuk sevgisi olmayan,bebeklere tahammül edemeyen insanlar içinde geçerli mi sözünüz?
yani döv söv bakma aç bırak sorumsuzluk yap yazık et çocuğa,önemli değil,çocuğun olsun yeter..
ayrıca çocuk istemeyen çiftler evlenemez..evli çiftlerin mutlaka çocuğu olmalı..çocuğun olmayacaksa ne diye yoruyosun nikah memurlarını..
dimi?
hormonları gayet iyi olan,bir düzine çocuk doğuracak kapasitede,ama içinde çocuk sevgisi olmayan,bebeklere tahammül edemeyen insanlar içinde geçerli mi sözünüz?
yani döv söv bakma aç bırak sorumsuzluk yap yazık et çocuğa,önemli değil,çocuğun olsun yeter..
ayrıca çocuk istemeyen çiftler evlenemez..evli çiftlerin mutlaka çocuğu olmalı..çocuğun olmayacaksa ne diye yoruyosun nikah memurlarını..
dimi?
bebeklere tahammul edemeyen demişsin... kendi cocuguna tahmul edemiyen hayvan bile yok dünyada insan hiç olamaz.. buda aklınızda bulunsun
kimseye 10 cocuk yap aç bırak demedik. sen annelik nedir bilmiyorsun sanrm. kendi annenden biraz düşün.. ben kendi nefsi duyguları için çoçuk yapmayacagım diyenlere lafım gerisi benim lafımdan etkilenmesin. isteyipte olmayan, bakamıyacak durumda olan bir çok kişi var onlara birşey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?