Anket çocuk istemeyen var mı?

çocuk yapma konusundaki düşünceleriniz

• çocuk yapacağım

OY: 45 46,9%
  • ancak uygun şartlar oluşursa çocuk yaparım

OY: 26 27,1%
  • çocuk yapmayı düşünmüyorum

OY: 25 26,0%

• Ankete Katılan
    96
görkem ve lale gibiler bu dünyaya yemeye içmeye gezmeye gelmişler sanırm...

Aynen!!!hihoyyyt
Yemek,içmek,çalışmak,sevişmek,gezmek!!!!
Uykuyla bilem pek aram yoktur benim.. Hayat akıp giderken...
Hayata dair keyif aldıklarım bunlar!!!bayanssulusmile

çocugun olmuyormu yoksa anlattıkların böyle bir insanın ruh halinini andırıyor...

Bebek sahibi olmayı denemedim bişey diyemicem..
Belkim de olmuyordur..
Hep korunduğum için bir bilgim yok açıkçası..

sevgilimin annesi BeBek Bakıcısı. geçenlerde Baktiği BeBekleri kendi evlerine getirdi Ben de yardıma gittim. akşama kadar 2 BeBişe sevgilimle Ben Baktık.. akşama kadar öyle yorulduk ki nerdeyse 2 kelime konuşacak halimiz kalmadı. Tüm gün sevgilimin kucağinda kız, Benim kucağimda oğlan.. o yemek yediriyor Ben altını temizliyorum, yok aşkım Ben yapamicam, altını sen temizle dedim, sevgilime devrettim çiş kaka işlerini. neyse akşam sevgilim Beni eve Bıraktı, evin önündeki kaldırıma oturduk, aşkım Ben sana kıyamam yaa annelik ne zormuş, evlenince çocuk yapmayalım dedi. Valla aşkım Ben de aynı şeyi düşünüyorum en az Bi 5 sene yapmam herhalde dedim.. gözüm çook korktu allah Bütün annelere yardım etsin ne zor iş ne zooooor.........

17 yaşımda anne olmak istemediğimi farkettim, 29 yaşındayım fikrim aynı.

İstememe sebeplerini dile getirmişsiniz, benzer düşünceler, artı
etrafımda engelli evlât ile imtihan olan ebeveynleri görmek de duymak da korkutuyor beni.
Gözükara bir risk olmalı evlat sahibi olmak istemek ve ya çook istendiği için bahane üretmemek.

Annem der, evlâdın olsun diye değil, Allah senin içine evlât sevgisi versin diye dua ediyorum. Diyorum, istemeyi de istemiyorum ben, neden fikrimi desteklemiyorsun, tercihimin yanında neden değilsin. İlerde pişman olursun vesaire..
Tercih ediyorsam pişman olmayı da göze alıyorum demektir, üzülebilirim de pişmanlık da duyabilirim. Olabilirim. Tercihimin sorumluluğunu alıyorum ben, hepinize ne.

Etrafta ki çocuk ne zaman,çocuk ne zaman sorularının samimiyetine inanmıyorum. Söyleyenlerin istediklerine de inanmıyorum. Düşünmek mecburiyetinde hissediyorlar kendilerini gibi geliyor,
geleneksel bir inanç gibi. Her evliliğin bebeği olması gerektiği batıl inancı. Sürüye kapılmasalar farkedecekler belki de kendilerinin de istemediklerini, hepsi değil elbet istisnai kişileri.

Allah isteyenlere hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlât nasib etsin. İstemeyenlere de vermesin.

bir gün cocucgunuz olursa bu zevk aldıgınız seylerin onun verdiğihaz yanında binde bir bile olmadıgını anlarsınız sadece

haklısın belkide ama bu düşüncelerin normal bir insanın düşünceleri değil... egitimim gereği seninde bu konuda üzüntülerin oldugunu düşünüyorum...

tahminen cocugunuz olmuyor ve bunu eglence, özgürlük gibi seyleri kısıtlıyor diye insanları yönlendirmeniz hoş değil... benimde 5 yıl olmadı cocucgum asla senin gibi düşünmedim ama

haklısın belkide ama bu düşüncelerin normal bir insanın düşünceleri değil... egitimim gereği seninde bu konuda üzüntülerin oldugunu düşünüyorum...

tahminen cocugunuz olmuyor ve bunu eglence, özgürlük gibi seyleri kısıtlıyor diye insanları yönlendirmeniz hoş değil... benimde 5 yıl olmadı cocucgum asla senin gibi düşünmedim ama

Benim çocuk konusunda mı üzüntüm varmış?
Örnek verseniz mesela?
Merak ettim açıkçası..
Çocuğumun olmadığını da bildiğinize göre beni yakınen tanıyan birisiniz sanırım..
Bana beni anlatın,bana yardımcı olun,kendimi bulmamda..
Belki siz el atarsanız daha sağlıklı düşünürüm..
Ama çocuğum olmuyorsa,nasıl çocuk isteyecem..
Nasıl olsa istesem de olmuyor..
Korunmayı bırakayım mı?

allaalla ne bu baskı ,
illaki millete çocuk doğurtacaklar. .
isteyen doğurmaz ,,,isteyen doğurur.
ne ilginç insanlar var.şakkıdı

bende cocuk için epey tedavi gördüm... ama hiç bi zaman sizin gibi yapmadım... doktor tavsiyelerine uydum ve 2 kiz cocukalrım oldu... siizn gibilerle tedavi aşamalarında cok taıstım.. işin ilginci onlarda aynı sizingibi düşünüyorlardı sizdede bu yuzden bu kanıya varıdm diyebilirm. düşünürseniz tavsiye verebilirm. doktorlar banada kesinlikle cocugunuz olmazdiyorlardı..

Bekarlar çocuk tedavisi olmasa daha iyi olur kanımca...
Ailemde ve çevremde çok doktor var merak etmeyin ben başımın çaresine bakarım..
İşin ilginci; çocuk sahibi olmak istemeyenlerde çok var ama çocuğu olmuyor diye teşhis de koymadık biz..
Sizin bebeleri Allahım bağışlasın inşallah..
Zaten çocuğun olmuyor teşhisini bana siz koyduğunuz için yorumlarınızı merakla bekliyorum..

evli değilim
evlensem de yapmayacağım çocuk
yeteri kadar sorun yaşadm zaten sempatiksalakcinni
çocuğuma verebilecek bir şeyim yok
o yüzden yazık etmeye de gerek yok
isteyene rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin
ama ben istemiyorum

Heeee çocuğun olmuyor yani senin de..
Tedavi ol arkadaşım..

anacım,
olsa da sana ne olmasa da saanane:1closedeyes:
daha doğrusu kime ne?
zorla doğurtacaksn
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…