ne alakası var derken cümlemin devamını okumadınız sanırım.ben 100 tane iyi örnek veriyim dedim.oooohhooo olaya böyle yaklaşırsanız,önce işin kötü yanı diye hadi ozaman hepimiz hayattan kendimizi alı koyalım.iyiyi bulmak içinde akıl ve mantığını kullansa iyi olur dimi.o kadınlara diyicek lafım yok çünki nedenlerini bilemezsiniz.ekonomik gücü olmayan yurdum insanı katlanıyor malesef.
Katılmayın....
Benim için farketmez..
Bana nolur katılın,benimle aynı fikirde olun diye bir derdim yok ki benim..
Asla çocuk sahibi olmayacam..
Allahım sağlık,ömür verdiği sürece çalışacam,gezecem,sevişecem ben!bayanssulusmile
benim düşüncem bu.siz önce okuyun yazılanları,sonrada anlayn.naçizane tavsiyem :1closedeyes:
rabbim inşallah size evlat sevgisini hiç bir zaman tattırmaz.
zaten sana katılmaya çalışmıyorum bunlar benim kişisel fikirlerim yargılayamazsın
bakın size dua bile ettim.benim içinse tırıs gelir vırıs gider,senin için fark etmezse
zaten sana katılmaya çalışmıyorum bunlar benim kişisel fikirlerim yargılayamazsın
bakın size dua bile ettim.benim içinse tırıs gelir vırıs gider,senin için fark etmezse
yaaaa ne alaksı var şimdi bu örneğin. ben şimdi 100 tane iyi örnek veriyim mi? evlilik tabiki hemen çocuk doğurmak demek değildir,
insanlar evlilikleri rayına oturduktan sonra mutluluklarını taçlandırmak için karar alırlar.
siz hiç duydunuzmu evliliğim çok kötü çocuk yapmaya kara verdik diyen birini
nacizane tavsiyeni kendine sakla ben okuyorum merak etme
bu yazdıklarınız ayıp olmuş
arkadaş şimdilik düşünmüyor olabilir ama ilerde belki düşünceleri değişebilir ve sahip olmak isteyebilir
yahu neden kendi düüncelerimizi illa karşımızdakine empoze etmeye çalışyırouz anlayamadım
bakın asla ve asla bed dua etmedim.lale hnm hiçbir zaman istemiyorum yazdığı için bende ona istediği gibi dua ettim
geçmişi okursanız anlarsınız.asla ve kimseyi kırmadan ve seviyeli bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum
ay anlamıyorum gerçekten anlamıyorum, insanların yaşamlarına bu müdaheleyi. herkesin kendine göre bir yaşam felsefesi var. bırakın, .onlar sizin seçimlerinize saygı duyduklarını dile getirmişler. sizde onlara saygı, duyun.
. bırakın, insanlar istedikleri gibi yaşasınlar. herkesi oldukları gibi kabul etmeyi ne zaman öğreneceğiz. illaki sizler gibi mi olacaklar. lütfen ama.
ama Rabbim hiçbir zaman evlat sevgisi tattırmasın demişsin
belki şimdi istemiyor olabilir ilerde belki isteyecektir
neyse pardon diyeyim ben önyargılı yaklaşmışım
siz bana 'sen' diyemezsiniz.böylle bir hak verdiğimi hatırlamıyorum
hıı belli ne kadar anladığınızzdelikafadulden naniknanik
katılmayın....
Benim için farketmez..
Bana nolur katılın,benimle aynı fikirde olun diye bir derdim yok ki benim..
Asla çocuk sahibi olmayacam..
Allahım sağlık,ömür verdiği sürece çalışacam,gezecem,sevişecem ben!bayanssulusmile
yok estağfurullah beni rahatsız etmedi,sadece merak ettiğim için sordum.
çocuk sahibi olmak istememenin sebepleri bellidir..
Siz de bunları yeniden dile getirmişsiniz..
Ben de "evet doğru,ne var bunda?" demek istedim sadece..
özgürlüğümü istemenin,bir çocukla ilgilenmek yerine kariyer yapmak,sosyal çevreyle daha sık beraber olmak istememekteki sıkıntı nedir yani?
Arkadaşlar keşke der mi bilemem ama ben kendimi bildiğim için pişman olmayacağımdan eminim..
Ama hep dualarımdadır allahım her isteyene hayırlı evlat versin inşallah.. Korunduğu halde istemeyene de gebelik nasip etmesin inşallah..
ben de hep dua ediyorum çocuk sahibi olmak isteyen herkese..
Allahım herkesin gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?