görkem ve lale gibiler bu dünyaya yemeye içmeye gezmeye gelmişler sanırm...
evet öyle sizin acinizdan bir sorun teskil etmez umarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocugun olmuyormu yoksa anlattıkların böyle bir insanın ruh halinini andırıyor...
o dediklerindne bizde sevk alıyoruz ve yapıyoruz... bir çoçuk bunları asla engellemez
artı daha fazla mutluluk getirir sadece ve yasamayan anlamaz
haklısın belkide ama bu düşüncelerin normal bir insanın düşünceleri değil... egitimim gereği seninde bu konuda üzüntülerin oldugunu düşünüyorum...
tahminen cocugunuz olmuyor ve bunu eglence, özgürlük gibi seyleri kısıtlıyor diye insanları yönlendirmeniz hoş değil... benimde 5 yıl olmadı cocucgum asla senin gibi düşünmedim ama
bende cocuk için epey tedavi gördüm... ama hiç bi zaman sizin gibi yapmadım... doktor tavsiyelerine uydum ve 2 kiz cocukalrım oldu... siizn gibilerle tedavi aşamalarında cok taıstım.. işin ilginci onlarda aynı sizingibi düşünüyorlardı sizdede bu yuzden bu kanıya varıdm diyebilirm. düşünürseniz tavsiye verebilirm. doktorlar banada kesinlikle cocugunuz olmazdiyorlardı..
evli değilim
evlensem de yapmayacağım çocuk
yeteri kadar sorun yaşadm zaten sempatiksalakcinni
çocuğuma verebilecek bir şeyim yok
o yüzden yazık etmeye de gerek yok
isteyene rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin
ama ben istemiyorum![]()
tahminen cocugunuz olmuyor ve bunu eglence, özgürlük gibi seyleri kısıtlıyor diye insanları yönlendirmeniz hoş değil... benimde 5 yıl olmadı cocucgum asla senin gibi düşünmedim ama