sizlere hak vermeye çalışıyorum ama olmuyor malesef,onun sorumluluğunu alamam filanbence siz rahatınızı düşünüyorsunuz.sosyal yaşantınızın biteceğinden,kısacası özgürlüğünüzün kısıtlanacağından,
dünyada evlat kadar tatlı bişi varmı (yoooooooookkk) allahın bir mucizesi sizinle hayat bulan bir varlık.
kabul ediyorum annelik hayat boyu emekli olmadan çalışmaya benziyor, ama tarifi mümkün olmayan mutluluklarıda beraberinde.
Açıkçası, sosyal hayatımın kısıtlanacağını düşündüğüm doğru..
Ayrıca özgürlüğüme çok düşkünüm,sürekli çocukla ilgilenemem,onu heba ederim çünkü kendimle ilgilenmeyi iş,arkadaş çevresi vs. daha çok severim..
Ama bunun size sakıncası nedir onu anlamadım..
benim için hiçbir sakıncası yokk.istediğiniz gibi hayatınıza yön verirsiniz tabiki
ama yaş kemale erince keşke dememek için bir kez daha düşünmekte yarar var.
sizi asla yargılamıyorum ben sadece fikrimi acıkca dile getirdim.
peki benim düşüncelerim sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Yok estağfurullah beni rahatsız etmedi,sadece merak ettiğim için sordum.
Çocuk sahibi olmak istememenin sebepleri bellidir..
Siz de bunları yeniden dile getirmişsiniz..
Ben de "evet doğru,ne var bunda?" demek istedim sadece..
Özgürlüğümü istemenin,bir çocukla ilgilenmek yerine kariyer yapmak,sosyal çevreyle daha sık beraber olmak istememekteki sıkıntı nedir yani?
Arkadaşlar keşke der mi bilemem ama ben kendimi bildiğim için pişman olmayacağımdan eminim..
Ama hep dualarımdadır Allahım her isteyene hayırlı evlat versin inşallah.. Korunduğu halde istemeyene de gebelik nasip etmesin inşallah..
Yok estağfurullah beni rahatsız etmedi,sadece merak ettiğim için sordum.
Çocuk sahibi olmak istememenin sebepleri bellidir..
Siz de bunları yeniden dile getirmişsiniz..
Ben de "evet doğru,ne var bunda?" demek istedim sadece..
Özgürlüğümü istemenin,bir çocukla ilgilenmek yerine kariyer yapmak,sosyal çevreyle daha sık beraber olmak istememekteki sıkıntı nedir yani?
Arkadaşlar keşke der mi bilemem ama ben kendimi bildiğim için pişman olmayacağımdan eminim..
Ama hep dualarımdadır Allahım her isteyene hayırlı evlat versin inşallah.. Korunduğu halde istemeyene de gebelik nasip etmesin inşallah..
lalee senin çoçukla ilgili büyük problemlerin var sanırm
herkese dua edip kendin istemezsin nedir doğrular
fakat bebekleri seviyorsunuz demeyin yapmayın böle insanlarıda yanlış yönlendiriyosun
senin o dediklerin çoçukla yapılmıyormu hem. o zaman çalışan hanımların hiçbiri coccuk yapmazdı.. var var bi nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?