• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket çocuk istemeyen var mı?

çocuk yapma konusundaki düşünceleriniz

• çocuk yapacağım

OY: 45 46,9%
  • ancak uygun şartlar oluşursa çocuk yaparım

OY: 26 27,1%
  • çocuk yapmayı düşünmüyorum

OY: 25 26,0%

• Ankete Katılan
    96
Herkesin çocuk istemeye hakkı olduğu kadar istememeye de hakkı var,
Herkesin kendi seçimi,
Lütfen saygılı olalım...
Ben her zaman için çocukları seven, annelik etmeyi de seven biri olarak elbette zamanı gelince kendi çocuğum da olsun isterim.
Bu düşünceden nasıl ki çocuk istemeyen biri etkilenmeyecekse, ben de onun düşüncesinden etkilenmem.
Tamamen içgüdüsel bir şey bu...

Heeee çocuğun olmuyor yani senin de..
Tedavi ol arkadaşım..

denemedim oluyo mu olmuyo mu kaydirigubbakcemile3 bak şimdi merak ettim :1: senin de olmuyomuş arkadaşım.net üstünden 2 dakkada teşhis etmişler baksana :roflol: akannehir

Çocugun gezmeye ve eĞlenmeye engel oldugunu dÜŞÜnmÜyorum tabı ılk doĞdugu zamanlar bÜnyesı zayıf oldugu ıÇın engeller ama herŞeye deĞer
bu arada ÇocuĞu ısteyen ıster ıstemeyen ıstemez
kımseyı yargılamaya hakkımız yok

çocuk sahibi olmak istememenin sebepleri sadece bunlar değildir ben kısaca yazdım.evet dile getirdim çünki tekrar vurgulamak istedim(bana göre yanlış olan düşüncelerinizi.bu benim kişisel fikrim,ben nasıl size saygı duyarak yazdıklarınızı okuyorsam sizde bana saygı duymalısınız diye düşünüyorum)hayat sadece kariyerden ibaret değildir yada yazdıklarınızdan ibaret.bu konu böyle uzar ve gider neyse sizin fikirleriniz sizi bağlar benimkilerde beni.
..................................

kimseyi yargıladıgımız yok
yanlış yönlendirmeye kızıyorum sadece yazılanları binlerce kişi okuyor
sadece dikkatli olalım
kimseyede teshis koymus degilim
sadece bu tip insanlarla çok karsılastıgımı bilmenizi istedim

bakın kimse kimseyi yanlış yönlendirmiyor. anne olmayı isteyen bir kadın ,laaleyi okuduğu an vazmı geçecek.
yapmayın sizin gibi düşünen, anne olmayı çok isteyen birinin bu yazılardan etkilenmesi ,imkansız.
o zaman tersini düşünelim ,,sizde istemeyenleri etkiliyorsunuz. bunane diyelim peki..

evli olupta cocuk istememk diye bişey olabilirmi tamam cocuk yasta olanlara bişey demiyorum belli yastan sonra mutlaka düşünülmeli

ha madolyanın diğer bir yüzü,burada herkes ,fikirlerini,hayata bakışını yazmakla serbest. kimse kimseyi ,bu konuda onu yazamazsın bak şu etkileniyor, bunu yazamazsın ,aman binlercesi etkileniyor diye fikirlerine görüşüne bunları yazmasına, sansür koyamaz.

yaaaa kimse size zorla doğurun demiyor ki
sizler nasıl istemiyoruz diye dile getiriyorsunuz bizlerde fikirlerimizi söylüyoruz.
ayrıca uslubunuza dikkat edin lütfen kimse kimsenin kahyası değil.bunlar çirkin sözler.
ayağınız göl başınız pınar olsun ...............

evli olupta cocuk istememk diye bişey olabilirmi tamam cocuk yasta olanlara bişey demiyorum belli yastan sonra mutlaka düşünülmeli

hormonları gayet iyi olan,bir düzine çocuk doğuracak kapasitede,ama içinde çocuk sevgisi olmayan,bebeklere tahammül edemeyen insanlar içinde geçerli mi sözünüz?

yani döv söv bakma aç bırak sorumsuzluk yap yazık et çocuğa,önemli değil,çocuğun olsun yeter..

ayrıca çocuk istemeyen çiftler evlenemez..evli çiftlerin mutlaka çocuğu olmalı..çocuğun olmayacaksa ne diye yoruyosun nikah memurlarını..

dimi?

istemeyen arkadaşlar
gelecek kaygısı,ona bakabilirmiyim,bu sorumluluğun altından kalkabilirmiyim düşüncelerine bir nebzede olsa katılabilirim.
fakat ,iş,kariyer sevişmek,hayatı yaşamak gibi bencil düşünen insanlara asla ve asla katılamam

bu konunun açılış amacı çocuk istemeyenlerin var olup olmadığını mı öğrenmek/paylaşmak
yoksa...
çocuk istemeyenleri ikna mı etmek?
fisfisfis

hormonları gayet iyi olan,bir düzine çocuk doğuracak kapasitede,ama içinde çocuk sevgisi olmayan,bebeklere tahammül edemeyen insanlar içinde geçerli mi sözünüz?

yani döv söv bakma aç bırak sorumsuzluk yap yazık et çocuğa,önemli değil,çocuğun olsun yeter..

ayrıca çocuk istemeyen çiftler evlenemez..evli çiftlerin mutlaka çocuğu olmalı..çocuğun olmayacaksa ne diye yoruyosun nikah memurlarını..

dimi?

yaa inanmıyorum yazdıklarınıza çocuğunuzu neden dövesinizki ve neden aç bırakasınız ne saçma bahaneler bunlar

kimseye 10 cocuk yap aç bırak demedik. sen annelik nedir bilmiyorsun sanrm. kendi annenden biraz düşün.. ben kendi nefsi duyguları için çoçuk yapmayacagım diyenlere lafım gerisi benim lafımdan etkilenmesin. isteyipte olmayan, bakamıyacak durumda olan bir çok kişi var onlara birşey demedim

Belli Bi yaştan sonra çocuk mutlaka düşünülmeli diye Bişey yok arkadaşlar.. kural mı yani Bu ? meli malı larla hayat devam etmiyor. evlenmek demek dünyaya çocuk getirmek demek değil.. Böyle kalıplarla yürümez hayat.. zaten zorunluluklar yüzünden Bir sürü anneliği Benimseyememiş kadın çocuk doğuruyor, ama "anne" olamıyor.. Benim de etrafımda var Bir sürü.. evlenmiş Barklanmış ee hadi Bi de çocuğum olsun Bari diyip sirf yapmış olmak için çocuk yapan o kadar çok zihniyet var ki.. sonra görüyoruz nasıl yetişiyor o çocuklar ? Bilinçli bi kadın istediği için yapar çocuğu, kendini o yüce sorumluluğa nail görür, meli malı larla doğurup doğurup durmaz.. :delphin:

dimi?

bizim bi tanıdığın 4 kızı var.biri evde tedavi ettirnediler garibim yürüyemiyo :sinifsinif:
diğeri evden kaçtı,huzursuz,mutsuz
ortanca yürüyemeyen ablaya bakıyo :gitme: garibim her şeyiyle ilgileniyosenağlama
küçük desen onu geçtm
anne akşama kadar fink orda,fink burda gezer tozar.fedakar ana rollerinde:kızgın:
baba desen adi şey karılarla gezer,söver kızlara
alın çocuk,alın sorumluluk
:mymeka:

bebeklere tahammul edemeyen demişsin... kendi cocuguna tahmul edemiyen hayvan bile yok dünyada insan hiç olamaz.. buda aklınızda bulunsun

kimseye 10 cocuk yap aç bırak demedik. sen annelik nedir bilmiyorsun sanrm. kendi annenden biraz düşün.. ben kendi nefsi duyguları için çoçuk yapmayacagım diyenlere lafım gerisi benim lafımdan etkilenmesin. isteyipte olmayan, bakamıyacak durumda olan bir çok kişi var onlara birşey demedim

başbakan teşvik amaçlı mı açtırttı konuyu size :delphin:
her yerde diyo en az 3 çocuk millet yemedi tabi :1closedeyes:
azda olsa,1 tanede olsa yapsınlar kampanyası mı bu
Çok üzgünüm çoook

Back
X