- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Eşim degıl baskası olsaydı, aıle problemi olmasaydı. Gene beklerdım sanırım. Hayatımı yaşayamamışlık var bende. Yaparsam da gec ıstıyorum aslında. Ölüp bitmiyorum. Sadece yakınlarımda yapınca hele kız kardesımde yapınca ikisi benden sonra evlenıp hemen cocuk yapmıs olacak. İnsanlar bana nasıl bakacak. Bak bak olmuyor yazık ıyy dıyecek. Bunlar sadece aklımda. Yaparsam yapmıs olmak ıcın. Yapılmıs olması ıcın. İçimde zerre ıstek yok. Keyfıme aşırı düşkünüm. 6tane evcıl hayvanım var. Onlara ıyı baktıgımı düşünüyorum. Çocuga da bakarım ama emınım bır kedı kuş gıbı degıldir bakımı. Benı cok zorlarEşinin ailesi böyle olmasaydı, eşin de ailesi ne derse yapan bir ana kuzusu olmasaydı cocuk yapar mıydın? Eger evetse cevabin, sorun eşin, o oldugu surece cocuk yapman mantikli degil. Yanlis adami secmissin demektir.
Eşim nasil olursa olsun ben cocuk istemiyorum diyorsan cevre baskisi ile yapma.
Ben 38 yasindayim, arada soran oluyor, cocuk istemedigimi soyluyorum. Muhtemelen inanmiyorlardir, cocugu olmuyor soylemiyor diyorlardir, yuzlerinden anlasiliyor kiminin inanmadigi cunku. Ama gercekten istemiyorum. Maddi durumum iyi, hatta cocuk yurt disinda buyusun diye baska ulkeye yerlesebilir, ya da liseyi orada okutabilirim, universiteyi bile beklemek istemem. Bakacak kisi var, olmadi yatili bakici alirim. Ama iste her seye ragmen cocuk istemiyorum, baskasi da baksa, cok iyi egitim de alsa anne olan sensin ve sorumluluk sende. Mecbur kalmaktan korkuyorum sanirim. İnsandan uzak kendime ait bir mulkte hayvanlarla bitkilerle yasamak istiyorum, cocuk olursa sehirden kacamam, iyi bir gelecegi olsun diye tum isteklerimi goz ardi etmem gerekir. Bilmiyorum acaba bi psikologla mi gorussem bu konuyu.
Cocuk isteyenlere imreniyorum. O kadar zorki istememek, ya pisman olursam soyledikleri gibi dusuncesi. Cevreden gelen yansimalar, cocuk olmali diyor, sen diyorsun olmasin. Arada kalmis yanmisiz biz.
Ne güzel yaaa. Gercekten aşırı şanslısın. Yakında benim de eltim olacak gibi duruyor. Kız mimar. Paso kaynımla gezıyorlar. Bakalım kayınvalidecigim onu da ben gıbı cagıracak mı, onu da zırt pırt arayacak mı.Hiç kayınvalidem kayınbabam olmadışurda bir kaynana sorunu konusu bile açamadım
Zaten yaparsam boşanmayı göze almısım demektırYapma. Zaten olacaklari onceden biliyorsun. Bile bile lades demeye ne gerek var? Kimsenin doldurusuyla cocuk yapilmaz.
Derlerse desinler istemiyorsanız yapmayın çocuk. Ee 20 lerini bitirince de evde kaldı diyor aynı tayfa. Onları ciddiye alıp olur olmaz kişilerle mi evlensin kadınlar? insanlar anca boş boş konuşur başka faydaları olmazEşim degıl baskası olsaydı, aıle problemi olmasaydı. Gene beklerdım sanırım. Hayatımı yaşayamamışlık var bende. Yaparsam da gec ıstıyorum aslında. Ölüp bitmiyorum. Sadece yakınlarımda yapınca hele kız kardesımde yapınca ikisi benden sonra evlenıp hemen cocuk yapmıs olacak. İnsanlar bana nasıl bakacak. Bak bak olmuyor yazık ıyy dıyecek. Bunlar sadece aklımda. Yaparsam yapmıs olmak ıcın. Yapılmıs olması ıcın. İçimde zerre ıstek yok. Keyfıme aşırı düşkünüm. 6tane evcıl hayvanım var. Onlara ıyı baktıgımı düşünüyorum. Çocuga da bakarım ama emınım bır kedı kuş gıbı degıldir bakımı. Benı cok zorlar
Ona sarsın seni unutsun. Çokk aminnnNe güzel yaaa. Gercekten aşırı şanslısın. Yakında benim de eltim olacak gibi duruyor. Kız mimar. Paso kaynımla gezıyorlar. Bakalım kayınvalidecigim onu da ben gıbı cagıracak mı, onu da zırt pırt arayacak mı.
Sarar sarmasına ama kız sardıracak birine benzemıyorOna sarsın seni unutsun. Çokk aminnn
Bende o dürtü yok anlatsa da ilgimi çekmiyorYok atabilirsiniz tabiki @Astoria müsaitse anlatır neslimizi devam ettirme dürtümüzü ve buna uygun eş arayışımızı. Ben doğru dile getlremiyorum uzman değilim ama konferansta dinlemiştim yıllar önce
Benim içimde de yok. Belkı çok istek olsa herseyı göze alıp yapardım. Hayvanlarım var. Sanki onların annesiyimBende o dürtü yok anlatsa da ilgimi çekmiyor
Emin ol ki aramaz o kıymetli olurNe güzel yaaa. Gercekten aşırı şanslısın. Yakında benim de eltim olacak gibi duruyor. Kız mimar. Paso kaynımla gezıyorlar. Bakalım kayınvalidecigim onu da ben gıbı cagıracak mı, onu da zırt pırt arayacak mı.
Ayy olsun inşallah, en çok onu sevsin, çagırsın, yemin ederim zerre kıskanmam. İnşallah iyi anlaşırlar. İnşallah evlerı yakın olsunEmin ol ki aramaz o kıymetli olur
Hiç kayınvalidem kayınbabam olmadışurda bir kaynana sorunu konusu bile açamadım
Demekki herkese herşeyi yapamıyorlar. Dik duruş tavır önemliNe kadar sanslisin yahu
Benim kaynanam eltimden alışmış paldir kuldur evine dalmaya, habersiz gitmeye vs. Eltimle 10 dakika mesafede olup eltimin evinde yatili kaliyordu o derece.
Yatili kalma disinda bana da ayni sekilde devam ettirmeye calismisti yeni evliyken ben kiyametleri koparttim her seferinde.
Ayy ne zordu. Ben kurtuldum da eltim hala ayni
Demekki herkese herşeyi yapamıyorlar. Dik duruş tavır önemli
E yoksa yapma zatennBende o dürtü yok anlatsa da ilgimi çekmiyor
Aynen yapmıcaz zaten biz iyiyiz böyle o şekilde bi evlilik istiyoruzE yoksa yapma zatennbizim yerimize malum insanlar 3 er 5 er yapıyor zaten. Gerisi ban sebebi yazamam