- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.671
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Kayınpederi öldürdünüz kaynana kaldı basınıza.Ya nekadar uc noktalar yaşıyorsunuz.Önce bir iş bulun çalışın kafanız dağılsın düzeniniz ona göre olur.Zaten çalışmaya başlayınca anneanne babaanne çocuğa baksın diye gözlerinin içşne bakacaksınız emin olun.Çalışan için öyle zorki çocuk bakmak emanet etmek.Kresede gitse gözünüz arkada kalıyor pat ateşleniyor hasta oluyor hep birisi gerekiyor.Ne güzel kadın istekli bakacakmış sağlığı yerinde şükredin bence.Kendi çocuğunuz olunca zaten insan dünyaya daha farklı bir gözle bakıyor daha bir aydınlanma geliyor.Herkes çocuk yaptı diye çocuk yapmaya kalkmayın,sorumlugunu alamayacaksanız baba olmayı beceremeyecek adamdan cocuk yapmayın elalem için yaşamayın yazık günah.Siz ölene kadar o çocuğu düşüneceksiniz evlensede barklansada hep içiniz titreyecek gözünüzde büyümeyecek.Evlat bambaşka birsey bir okadarda yürek sızısı tarifi olmayan bir mucize.Ama herkes anne baba olacak diye bir şart yok doğurmak istemeyen doğurmaz sorumluluk almaz.Önce siz mutlu olun kafanızdaki sorunları halledin eşinizle bağınız kuvvetlensin sonra düşünün bu şartlarda cocuk yapmayın lütfen.Oturmayan şeyler şunlar. Kv evimize müdahele etmeye çalışıyor. Ogluna tapıyor. Tek hayatı kuzuları.Çocuk olunca bakmaya çok istekli.Nişanlı iken bakarım dedi. O zaman kafama yattı. Ama şuan evlenınce baktırmak istemiyorum.Eşim haftada 2 annesıne gider.Çocuk olunca çocugu da alır gıder, benı takmaz. Şuan kaybetme korkusu var ama o zaman olur mu bilmiyorum. Bi de kp hayatta. Başka oglu da var. İlerde babası önce ölürse annesi tek yaşamak istemez. E bende onla aynı evde istemem. Nolur bilmiyorum.