- 17 Aralık 2015
- 26.511
- 48.278
-
- Konu Sahibi captain price
bu işin sırrını açiklamanizi bekliyoruzÇok şükür hepsini yiyorlar
teknoloji evet hızlı ilerliyor ama enflasyon daha hızlı ilerliyor.Bu biraz istemekle alakalı.
Benim düşünceme göre anne baba ve çocuk arasında fazla zaman farkının olmaması gerekli.
Teknoloji, çağ çok hızlı ilerliyor çocuğun ileri ki yaşlarına da yetebilmek isterim her türlü.
Birde şartlara göre uygunsa annenin çocuğa harcayacağı enerji var. Yaş aldıkça bedenimiz biyolojik saat değişiyor çünkü.
Doğum kadına has olduğundan tüm bunların değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Cherry Ankara' dan ev aldım dediğin için merak ettim bir ara remote çalışarak Türkiye' ye geri dönebilirim diyordun, dönüş yaptın mı?
Konuya gelecek olursam biz çocuk sahibi olmayı düşünmediğimiz için ne desem bilemedim ama şu şartlarda çocuk düşünsem bile en az 6 ay daha beklerdim ben, hiçbir konuda önümü göremiyorum. Biz yaşadığımız kıtadan avrupa kıtasına geri taşınmak istiyoruz şu anki şirketlerimizin avrupadaki bünyesine geçme imkanımız olduğu halde yine de önümüzü göremediğimiz için yaza kadar bekleyeceğiz. Büyük kararlar vermek için uygun bir zaman değil gibi geliyor bana açıkçası.
Hangi ülkedesiniz Almanya mı? Almanya’daki vatandaşlarımız aşılanınca biz de aşılanmış sayılır mıyız?Bahardan sonra hava ısınınca döncem kız. Full remote için anlaştık bizim şirket iyi tamam ne halt yersen ye dedi
Bir de aşı sırasına girdim Pfizer-Biontech için kusura bakma Çin aşısı
konu tamamen dağıldı zatenkızlar pek soru sorulmadığı için alıntılayıp cevap vermedim kimseye ama tüm yorumları okuyup beğeniyorum. teşekkür ederim. genelde yorumlar eşit dağılmış gibi.
kişisel olarak siraya girebiliyormuyuz bu aşı için.Bahardan sonra hava ısınınca döncem kız. Full remote için anlaştık bizim şirket iyi tamam ne halt yersen ye dedi
Valla Ankara denince ev konusunda bişiler demek istedim. Güzel bi yerde ev almak evet sıkıntı ama benim bi arkadaşım Cebeci civarından aldı ev 120 bine. Ki bilirsiniz öğrencilere 1500 liraya kadar kiraya verebilirsiniz. En azından kira olayı ortadan kalkar e mal sahibi de olursunuz bi bakıma, peşinat yapılır. Aklınızda olsun.
Onun haricinde bence anne olmaya hazır değilsiniz. Yaşınızda genç daha en azından 1 2 sene daha kendinize müddet verin derim ben.
kişisel olarak siraya girebiliyormuyuz bu aşı için.
türkiyedeki vatandaslar icin soruyorum tabi :)
araya benide kaynatı ver nolurYok panpacım bizim şirket büyük bir şirketin yan şirketi. Ana şirket Pfizere sipariş veriyor tüm çalışanlar için. Herkes İKdan mail geldi aşı isteyenler isim yazdırsın diye. Ben de gitdim sıraya ama genç, sağlıklı, çocuksuz olarak 1000.sıradayım bizim şehirdeki şirket çalışanları içinde
Hükümet de mektup göndermiş, kayıtlı olduğum aşı merkezini yazmış. Yaşlılar var, doktorlar var, çocuklar var, çocuklu aileler derken bana ne zaman sıra geleceği meçhul yaniBenim semtin hepsi yaşlı yani bana sıra gelmez
MissCherryBlossom bir sey daha sormak istiyorum size.
annem turkiye de yaşiyor ama isvicrede de yaşama şansı var oradan emekli babamdan dolayı.
yani gidip isviçrede yaşamaz tabi ama aşı için annemi orada da sıraya sokma şansimiz var mı sonuçta vatandaşlık hakkı var ya
benim de esimin akrabasi var bu sekilde tamam asgari ucret degiller ama yasam sekillerine gore uygun maddi durumlari yok herkes biliyor.
en son bir ara gelinleri cosmustu villa bakiyordu.
mesela diyelimki benim evime geldi yemek takimimi begendi gidip aynisini alip kendi evindeki bir senelik bile olmayan takimini ihtiyaci olana falan veriyordu.
sonuç, eşi iflas etti borclar yuzunden kaynananin yanina tasindilar simdi kimseye gidip gelmiyor biri evlerine gidince yanlarina bile cikmiyor utaniyormuş.
Temaslı olmamdan dolayı girdiğim karantina'dan çıkıp bugun işe döndüm. Sabah aşı konusunu sordum, ondan güldüm kusura bakma
Bahardan sonra hava ısınınca döncem kız. Full remote için anlaştık bizim şirket iyi tamam ne halt yersen ye dedi
Ay yok Cebecide oturulmaz da yatırımlık iyi bence ya. Kira çıkar ayrıca, 5 10 seneye de satılır en kötü. Emlakçıyla da anlaşınca mis kiracıyla da muhatap olmuyorsun. Yoksa ankarada düzgün bi ev 500bin 600 bin öyle beklenince daha zor gibi geliyor bana artık ufak tefek başlamak lazım.Cebeci evleri cok eski kiz o fiyata bir ev en az 25yasinda bir binadadir diye dusunuyorum.
Yatirimlik ev 2 eve paran varsa olur bence, birinde oturursun digerini kiraya verirsin. Obur turlu zaten eski bir ev, kiraya vermek de evi eskitiyor yani kiracilari cikarayim ben oturayim durumu olmaz ev sahibesi icin. Oraya verecekleri 120.000i kendi oturacaklari ev parasinin ustune koyup gonullerince bir yer almalari daha makul. Konu sahibesinin gerlirine ve hayat sartlarina bakarak ha diyince 120.000 lirayi cikip verebileceklerini dusunmuyorum.