- 25 Ekim 2022
- 206
- 103
- 33
- Konu Sahibi gunbatimiveben
10 sene ayrı sehirlerden konustuk. Birbirimizi cok tanimadik evet evlilik icin acele ettik. Nişanlilik dönemini kısa tuttugumuz gibi ben her seye evet tamam oyle olsun dedim. Evlilikte farkli oldugumuzu anladım. Tek hatam bu işte. Allah benim gibi ceyiz yapmayanları kahretsin ömür boyu bekar kalsın pis fakirler olarak evlilik kurumunu hakeden insanlar degiliz. Boşanayım da bir daha evlenmeyeyim zaten yine boşanırım benim evlenmek neyime zaten? Iyi gecelerE bu geri kafalı adamla 10 sene sevgili olmuşsunuz. Üstüne evlenmiş çocuk yapmışsınız. Bu durumda siz de pek farklı değilmişsiniz ki anlaşabilmişsiniz bunca zaman. Anneniz düğünde üstene düşeni yapmalıydı bu da yanlış. İnsanların ağzına laf vermişsiniz. Kayınvalideniz olsaydı yapmayan taraf bu da konuşulurdu. Durumunuz müsait değilse evlenmek için beklemeliydiniz. Ama o evlenmek istedi, ama o sorun olmaz dedi diyerek sıyrılamazsınız evlilik iki kişinin onayıyla gerçekleşiyor. Hep bir taraf yaparsa gün gelir diğer tarafın yüzüne vurur. Bunun hiç istisnasını görmedim.
Ben adamı savunmuyorum, sizin yanlışlarınızı söylüyorum. Konuyu açan sizsiniz zira, sizinle konuşuyorum. Sapla samanı karıştırmayalım