- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
hee yani o şehitleri önemsemiyor da diğeri bizzat şehit olmalarında etken oynuyor yaBence ikisinin de birbirinden bir farki yok.
Benim aklimin almadigi Tayyip katil Tayyip soyle boyle diyip Selo ya oy vermek.
Eee o da katil! fark ne ?(SSana degil lafim chesscim pek severim seni)
Peki pkk olmasa MHP ne der
Pkk nın varlığı bir çokların işine gelmektedir.
Senin gibi düşünmüyorum bugün çözüm sureci kaygısını taşıyan insanların çoğu MHP ye acaba diyorbence MHP bitti, öyle bişey kalmadı bu ülkede, eskiden mhp ye oy atan kemikleşmiş kitleden oy alıyor sadece
Senin gibi düşünmüyorum bugün çözüm sureci kaygısını taşıyan insanların çoğu MHP ye acaba diyor
Bahçeli yerine oktay Vural konuşuyor geçen gün şirin payzının programına katılmıştı oktay Vural birçok cvbı benin açımdan tatmin edici değildicanım bitti derken muhalefet sıfır, sen hiç gördünmü bahçeli tv ye çıksın sorulan sorulara çatır çatır cevap versin, ben hiç rastlamadım, akp ye karşı oy toplamak isteyen aktif muhalefet içinde olur, ben öyle bişey göremiyorum mhp de
aktif olsaydı şuan oy durumu çok çok farklı olabilirdi
Bahçeli yerine oktay Vural konuşuyor geçen gün şirin payzının programına katılmıştı oktay Vural birçok cvbı benin açımdan tatmin edici değildi
Demirtaşı söylemleri daha samimi daha dürüst ve en önemlisi herkese yaşam hakkı vadediyor.
bence geleneksel bir parti olduğu için ve en eski o olduğu için lider başka bir liderlik vasfı göremiyorum bahçelideevet gördüm, oktay vural ve özellikle merak akşener sevdiğim siyasetçiler ama bi liderin çıkıp konuşması başka
ben sürekli bunu vurgulamaya çalışıyorum ama gercekten Allah sonumuzu hayır etsinOy verebilirsiniz tabi. Ama o zaman katil Erdogan vs diye elestirmeyin komik oluyor.
Daha fazla kan akmaz evet malum oy verilmezse musluklardan kan akacakmis ya.
Akp ve Hdp bir yola çıktılar. Her durumda ikisi de kazancli cikacak. Ne diyeyim Allah sonumuzu hayretsin bu kafayla zor ama
inan okuyorum ve beğendiysem hemen butona basarım..beğenmediklerimde var onlar kendilerini bilirİkinci beğeni canavarı olarak seni seçiyorum @cryptic
Senin kulvarın farklı yalnız sen "herkesi" beğeniyorsun...
kadişim bizim ülkede daha prenses olmadan sendromunu ve atarını yaşayan hatunlar vareşi kendisine köle olsun isteyen mi dersin, kralın kızıyığğm diyenler mi istersin
Hakikatten de ortalik tam trajikomedi oldu. Davutoglu kime oy istiyor? Istemese daha iyi, oylar azalirsa basbakan olarak kalma sansi artiyor...Cogalirsa kendi gidecek, yerine Tayyip gelecek.. Hemi de padisah olup gelecek, belki de TCyi feshedip Osmanliyi yeniden kuracak.. Ise bak..
Bence Hdp mecliste olmalı. Her zaman demiyor muyuz derdiniz varsa dağa çıkmayın, şiddete, teröre başvurmayın siyasetle taleplerinizi iletin, sorunlarınızı çözün diye. İşte adamlar şu an bunu yapıyor, neden Kürtleri de temsil eden bir parti olmasın ki mecliste? Selahattin samimiyse üstelik Kürt milliyetçiliği de yapmayacaklar, sosyalizm üzerinden devam edecekler. Öyle olmazsa onun da gerçek yüzünü görmüş oluruz işte.
Hadi olmazsa.. cok riskli bir grup..Kafamı karıstırıyorsun selo.