Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki kıyafeti konusalim demişkonuşalım nesi var yöresel bir kıyafet hatta son zamanlarda batılı modacıların koleksiyonlarına aldıkları yeni moda
Hatun da iyiymiş , yakışmışkonuşalım nesi var yöresel bir kıyafet hatta son zamanlarda batılı modacıların koleksiyonlarına aldıkları yeni moda
Biklerim seni :) Gel gel konuya bir iki yorum kat öyle git bari :)BİK BİK :) @PrezentabLkonteS
Yazacak çok şey war gülüm olmaz mı,Biklerim seni :) Gel gel konuya bir iki yorum kat öyle git bari :)
bik bikçiHerkesin bizim kadar akli melekelerini optimist bir edayla kullanabilme konusunda şüpheye düştügümüz için BİK BİK yapıyoruz zaten
sus sana da BİKLERİM şimdibik bikçi
yaz yaz aynı cicimYazacak çok şey war gülüm olmaz mı,
Demirtaş annesiyle iftar hazırlığı içindeyken hemde o anneyle hasret giderirken acaba demirtaş çağrısıyla sokağa inen o pkk lı yandaşlarının vahşice canına kıydıkları insanları hiç düşündü mü acaba...
Onlarda tıpkı demirtaş'ın annesi gibi evladıyla bir iftar sofrasında olmak istemez miydi...
Müslümansa oruç tutuyorsa lezbiyenin, teröristin, ermeninin safında ne iş war, gerçekten oruç tutuyorsan boşa aç kalıp kendine eziyet ediyor işte (gerçi umrumda da değil)
Offf neysee daha yazmıcam bebeğimm :)
yok bide nerde absürt yürüyüşler var bunlar orda .. burayı çözemedim yahu adamlar onur yürüyüşü altında birbrlerini yalama modunda olmuş.. onur yürüyüşüolmuş onursuz bunlar pat ordalar .. biri anlatsın bana niye bunlar böyleeYazacak çok şey war gülüm olmaz mı,
Demirtaş annesiyle iftar hazırlığı içindeyken hemde o anneyle hasret giderirken acaba demirtaş çağrısıyla sokağa inen o pkk lı yandaşlarının vahşice canına kıydıkları insanları hiç düşündü mü acaba...
Onlarda tıpkı demirtaş'ın annesi gibi evladıyla bir iftar sofrasında olmak istemez miydi...
Müslümansa oruç tutuyorsa lezbiyenin, teröristin, ermeninin safında ne iş war, gerçekten oruç tutuyorsan boşa aç kalıp kendine eziyet ediyor işte (gerçi umrumda da değil)
Offf neysee daha yazmıcam bebeğimm :)
Kızım bunlar nerde pislik ordalar net bu!!yok bide nerde absürt yürüyüşler var bunlar orda .. burayı çözemedim yahu adamlar onur yürüyüşü altında birbrlerini yalama modunda olmuş.. onur yürüyüşüolmuş onursuz bunlar pat ordalar .. biri anlatsın bana niye bunlar böylee
yok bide nerde absürt yürüyüşler var bunlar orda .. burayı çözemedim yahu adamlar onur yürüyüşü altında birbrlerini yalama modunda olmuş.. onur yürüyüşüolmuş onursuz bunlar pat ordalar .. biri anlatsın bana niye bunlar böylee
deli hatun şunu anladımki benimde banlanma vaktim gelmişş..Kızım bunlar nerde pislik ordalar net bu!!
İsteyen kiplesin çokta umruma...