Selahattin Demirtaş sac başında gözleme yaptı, sosyal medya yıkıldı!

konuşalım nesi var yöresel bir kıyafet hatta son zamanlarda batılı modacıların koleksiyonlarına aldıkları yeni moda
received_m_mid_1412249803603_8f10f59c37368c3668_0.jpeg
Sanki kıyafeti konusalim demiş
üç Maymunu oynamaya gerek yok

Pkk uyesini 'Selokitty' yapmak için elinden geleni yaptı millet resmen
Bizimkiler de hemen bağrına bastı

Kimse terör örgütünü öyle ettiniz boyle ettiniz başımiza getirdiniz demesin bundan sonra :KK66:

Sevimli bulanlarda sakin asker polis şehit vatan millet Sakarya edebiyatı yapmasin selo başkanları sevimli çünkü :)

Gezi olaylarındaki akp nin tutumunu eleştirenler Selo'nun apoyu onder olarak görüp heykelini de dikecegiz bu daha hicbirsey demesini unutmasin hani Akp bunları simartmistiya aslında onlara gerek yokmuş şımarmaları için gönül verenleri yetermis sempatik şey yauuuw :KK66:

Sempatikligi icin degil tum durus ve ilkeleriyle sevdigim bir lider kendisi. O yuzden "ay hic sunu demeyin" "sakin bunu boyle demeyin" bikbik diyip durmayin. Herkesin siz kadar akli var sagolun :)

ah ne kadar da sevimli ve masum gözüküyor. cınım cınımmm

bu adam dağlara çıkacağını ama onu dağlara götürecek aracın yakalanması sonucu çıkamadığını açıklamadı mı??? günlerce gözaltında tutulduğunu?

şimdilerde ne kadar cici eş, cici baba, sırada cici oğul oldu.

Biklerim seni :) Gel gel konuya bir iki yorum kat öyle git bari :)
Yazacak çok şey war gülüm olmaz mı,
Demirtaş annesiyle iftar hazırlığı içindeyken hemde o anneyle hasret giderirken acaba demirtaş çağrısıyla sokağa inen o pkk lı yandaşlarının vahşice canına kıydıkları insanları hiç düşündü mü acaba...
Onlarda tıpkı demirtaş'ın annesi gibi evladıyla bir iftar sofrasında olmak istemez miydi...
Müslümansa oruç tutuyorsa lezbiyenin, teröristin, ermeninin safında ne iş war, gerçekten oruç tutuyorsan boşa aç kalıp kendine eziyet ediyor işte (gerçi umrumda da değil)
Offf neysee daha yazmıcam bebeğimm :)

Demirtaş annesiyle iftar hazırlığı içindeyken hemde o anneyle hasret giderirken acaba demirtaş çağrısıyla sokağa inen o pkk lı yandaşlarının vahşice canına kıydıkları insanları hiç düşündü mü acaba...
Onlarda tıpkı demirtaş'ın annesi gibi evladıyla bir iftar sofrasında olmak istemez miydi...
Müslümansa oruç tutuyorsa lezbiyenin, teröristin, ermeninin safında ne iş war, gerçekten oruç tutuyorsan boşa aç kalıp kendine eziyet ediyor işte (gerçi umrumda da değil)
yaz yaz aynı cicim

yok bide nerde absürt yürüyüşler var bunlar orda .. burayı çözemedim yahu adamlar onur yürüyüşü altında birbrlerini yalama modunda olmuş.. onur yürüyüşüolmuş onursuz bunlar pat ordalar .. biri anlatsın bana niye bunlar böyleeo_Oo_O

yok bide nerde absürt yürüyüşler var bunlar orda .. burayı çözemedim yahu adamlar onur yürüyüşü altında birbrlerini yalama modunda olmuş.. onur yürüyüşüolmuş onursuz bunlar pat ordalar .. biri anlatsın bana niye bunlar böyleeo_Oo_O
Kızım bunlar nerde pislik ordalar net bu!!
İsteyen kiplesin çokta umruma...

Sizin tayfa nasil kefen giyip karsilama ekibi kuruyorsa bunlar da baska bir sekil .Fazla dusunme neden diye yani.Herkes farkli.

X