- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
karar verdinmiÇok aradayıımm.. Daha dune kadar oy kullanmiycam diyodum amaa !!!
gibi gibikarar verdinmi
hadi hayırrlısıgibi gibi
inşllh hayırlı olurhadi hayırrlısı
bırak azarlamasını kendine saray yaptırdı içine kuruldu!devletin kaynaklarını seçimler için kullanırım hakkım diyor!cumhurbaşkanının böyle bir yetkisi varmıkikamera karşısında tabiki çocuğu azarlamıcaktı diyen arkadaşlar, peki erdoğan bu cüreti nerden buluyor, bu cüreti kimden alıyor ?
kamera karşısında tabiki çocuğu azarlamıcaktı diyen arkadaşlar, peki erdoğan bu cüreti nerden buluyor, bu cüreti kimden alıyor ?
bırak azarlamasını kendine saray yaptırdı içine kuruldu!devletin kaynaklarını seçimler için kullanırım hakkım diyor!cumhurbaşkanının böyle bir yetkisi varmıki
Onu her koşulda sorgulamadan kabul eden tabanından alıyor.
o olmazsa beceremiyorlarmı devamlı elleri üzerlerinde vah vahbiz buna tarafsız cumhurbaşkanı dedik ama bu bildiğin akepenin akıl hocası
erdoğanın bi tarafının kılıyız hüloğğğğ diyen kesimden bahsediyoruz dimi.. doğrudur
1 mayista hangi sehirdeydin justice?bu arada şunu belirtmeden geçemicem..
demirtaşın iyi bi siyasetçi olduğunu düşünüyorum, konuşmaları beni tatmin etmişti oyumu da hdpye verecektim..
mecliste kürtleri kesinlikle temsil eden parti olmalı diye düşünüyorum..
lakin 1 mayısta hdp destekçileriyle iç içeydim.. atılan sloganlar , açılan bayraklar, sergilenen tavırlar beni ciddi derecede rahatsız etti..
o yüzden tekrar düşünme aşamasına aldım kendimi..
1 mayista hangi sehirdeydin justice?
Ben de ankarada hdp kortejinin hemen yanindaki kortejdeydim. Ustuste cikip kopru olusturmaya calisarak bayrak actilar. Baska hicbir taskinliklarina rastlamadim. Komunist partililer daha bi gozume takildi mesela. Bayramin ortasinda alani terkedip ciktilar. Bayram sonrasi karsilastigimda alan disi bir caddede ortam olusturmus halay cekip slogan atiyorlardi. Bu iki sehirdeki kortejinde geneli temsil ettigini soyleyemeyiz tabi ki. Ama yine de insanin aklinda soru isareti birakmaya yetiyorlar.adanadaydım, inanılmaz kalabalıktı.. her kesimden topluluk vardı ama hdp adı altında yürüyenler akın akındılar.
oy vermeyi düşündüğüm için özellikle oturup onların kortejden geçişini izledim..
kendimi tam anlamıyla olmasa da bu partiye yakın buluyodum düşüncelerimi, ama o şekilde içlerinde olmak o sloganları duymak beni tuhaf bi şekilde rahatsız etti..
Ben de ankarada hdp kortejinin hemen yanindaki kortejdeydim. Ustuste cikip kopru olusturmaya calisarak bayrak actilar. Baska hicbir taskinliklarina rastlamadim. Komunist partililer daha bi gozume takildi mesela. Bayramin ortasinda alani terkedip ciktilar. Bayram sonrasi karsilastigimda alan disi bir caddede ortam olusturmus halay cekip slogan atiyorlardi mesela. Bu iki sehirdeki kortejinde geneli temsil ettigini soyleyemeyiz tabi ki. Ama yine de insanin aklinda soru isareti birakmaya yetiyorlar.
Hdpyi olumsuz yone iten bi durum da secmeninin bu atesli soylemleri zaten. Ankarada hic boyle sloganlara rastlamadim ama secmeninin ezici cogunlugunun kafa yapisi bu. Yakin arkadaslarimdan da hdpli olan var ama gayet bilincli olduklarini dusunuyorum. Cok ince bi cizgi o. Dedigin gibi ben de kürtleri hep savundum, hdpye oy vermeyi dusundugum icin ailem tarafindan bile topa tutuluyorum. Mai adli uye hdpnin bir gun etkinliklerine katilin, gozlemleyin demisti. Yapilabilir bir sey aslinda kafada netlestirmek icin.vargasabreu işin kötüsü ankara ve adanada hdp bu kadar baskın değilken, doğuda ne tür bir topluluk vardır benim gözümü korkutan bu..
adanaya yıllardır mhp hakimken durum böyleyse , hdpnin hüküm sürdüğü illerde atılan sloganları düşünmek istemiyorum..
kürt olmamama rağmen herzaman kürtleri savundum.. sen kürtmüsün sorusuna bin kere maruz kaldım..
isterim ki sadece bu yönde mecliste temsil edilsinler..
ama atılan her sloganda apo başa gelecek sözleri benim kanıma dokundu.. kürdistanı s... s... kuracağız sözü bende şok etkisi yarattı..
Ben de ankarada hdp kortejinin hemen yanindaki kortejdeydim. Ustuste cikip kopru olusturmaya calisarak bayrak actilar. Baska hicbir taskinliklarina rastlamadim. Komunist partililer daha bi gozume takildi mesela. Bayramin ortasinda alani terkedip ciktilar. Bayram sonrasi karsilastigimda alan disi bir caddede ortam olusturmus halay cekip slogan atiyorlardi mesela. Bu iki sehirdeki kortejinde geneli temsil ettigini soyleyemeyiz tabi ki. Ama yine de insanin aklinda soru isareti birakmaya yetiyorlar.
Aynen katiliyorum, cok etkili oluyor. Tecrube konusuyor, hic birsey disardan sadece liderin konusmasi ile sinirli kalmiyor. Havayi koklamak gerek..Hdpye sempati duyan arkadaşlar yada aklı karışık olan kararsızlar. Size bir gününüzü ayırıp hdpnin herhangi bir etkinliğine katılmanızı tavsiye ediyorum. Hdpnin gerçek tabanını, niyetlerini ve samimiyetlerini göreceksiniz. Oradaki söylemlerden, sloganlardan rahatsız olmazsanız oyunuzu hdpye verin.
Birkaç video ve mitinglerden parçalar izleyip karar vermeyin. Orada kameralar var elbette çocuğu azarlamayacak. Demirtaş o kadar salak biri değil.