- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
Evet cok sempatik cok merhametli cok karizma pesmerge kiyafeti de pek yakismis seloma :))[/QUOTE][QUOTE="themis1990, post: 40862979, member: 3]ik biri gerçekten dağdan inme terörist
onca şehit kanı masum kanı var ellerinde
buyrun buda ağabeyi http://www.internethaber.com/selahattin-demirtasin-agabeyi-pkkda-mi-sok-resim-784497h.htm
Katiliyorum. Bir sosyalistin oyunu hdpye vermek icin yuzlerce sebebi olabilir. Her sosyalist de vermek zorunda degil. Bunu sol ici tartismaya cevirmek sola zarar vermek olur. Kendini solcu olarak tanimlayan kesim icin konusuyorum tabi.ben de oyumu demirtasa vericem ve bunun sebebi sosyalist soylemleri ayrica bir parti icinde basortulusunden komunistine her kanadin bulunmasini cok dogru buluyorum. umarim pisman olmam.
Yalniz bu sahis Pkk lı biliyorsunuz degil mi?
Akpye oy verenlere insanlarin kanlari ellerinizde derken ellerinde binlerce masumun kani olanlara oy vermek?
Allahim sana geliyorum
Bence ikisinin de birbirinden bir farki yok.erdoğana inanılıp?! oy verilebiliyosa seloyada verilebilir, demokratik hakkımız oy kullanmak, madem tüm siyasetçiler aynı...
Yüzlerce şehidimin kanı yok mu bu canilerin ellerinde? Erdoğan'ı al vur Demirtaş'a.
Hic mi hic sempatik gelmedi nedense.