- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
umarım aşarda erdoğan devlet başkanı olmaz ..seviyorum bu adamıIyi de kizlar bu adam pkk li ya simdi hulumetin karşısında ama secimden sonra gerekli sartlar olusunca akp ile koalisyon yapabiliriz dedi ve yapacakda adam sempatik ve akp karşıtı olarak gosteriliyor ki hdp baraji assin secimden sonrada 400 mv yi akp ile koalisyon yaparak aca ulasilsin
hdp kimimin sayesinde var sence?ayy nasılda sempatik demirtaş demokratik , çocuğu paylamamış hemen oy vereyim , oldu canımm kundakta öldürülen onca bebek , dağlara kaçırılıp terorist yapılan çocuklar, arkasından kalleşçe vurulup babsı şehit edilen daha ana karnında yetim bırakılan çocuklar hakkında demirtaşın tek bir lafını duymadım , çok şükür terorist sevici değilim , orada kamera karşısında çocuğu paylamayacak kadar kılıçdaroğlu ve bahçelide de aynı zeka var, nitekim çocuk saygısız büyüklere lan denmez.
He he hdp ak parti sayesinde var hatta ve hatta anlaştılar hdp meclise girecek ak patiye başkanlık verecek ak partiden de kürtler için birşeyler alacaklar ne diyorsun bu konuya yiyosa oy versinler hdp ye :)hdp kimimin sayesinde var sence?
milletinde kafası karıştıki bunlara kol kola gidip apo ile uzlaşmaya çalışıyorlardı,çözüm süreci matbaaya giderken yolda düşmüş davutoğlunun söylediğine göreHe he hdp ak parti sayesinde var hatta ve hatta anlaştılar hdp meclise girecek ak patiye başkanlık verecek ak partideden de kürtler için birşeyler alacaklar ne diyorsun bu konuya yiyosa oy versinler hdp ye :)
ayrıca lan bir dur diyen çocuk,rtenin şu an meth ettiği eğtim sisteminde yetişen çocuk!He he hdp ak parti sayesinde var hatta ve hatta anlaştılar hdp meclise girecek ak patiye başkanlık verecek ak partiden de kürtler için birşeyler alacaklar ne diyorsun bu konuya yiyosa oy versinler hdp ye :)
sözü rte verdi biz vermedikki kürt kardeşlereHe he hdp ak parti sayesinde var hatta ve hatta anlaştılar hdp meclise girecek ak patiye başkanlık verecek ak partiden de kürtler için birşeyler alacaklar ne diyorsun bu konuya yiyosa oy versinler hdp ye :)
İzmirin aziz başgandan önceki belediye başkanı. Baykalın tahtını sarsıyordu o sıralar.
Sanırım dünyanın en süper belediye başkanlarından biriydi. Bir kafede kahvaltı yaparken yan masadan başkan gönderdi diye portakal suyu gelirdi masaya. Kafanı çevirirdin o da orda kahvaltı yapıyor sohbet muhabbet falan. Yazık oldu adamcağıza.