Çocuk hayranından Demirtaş'a: Lan bi dur!

umarım aşarda erdoğan devlet başkanı olmaz ..seviyorum bu adamı

Herkes kendi penceresinden bakar.
Ben doğru bulmadım "lan" demek hoş bir kelime değil Demirtaş da gülümseyerek bir nevi çocuğu pekiştirmiş. Büyüklerine hitap konusunda dikkatli olmasını önerebilirdi.

ayy nasılda sempatik demirtaş demokratik , çocuğu paylamamış hemen oy vereyim , oldu canımm kundakta öldürülen onca bebek , dağlara kaçırılıp terorist yapılan çocuklar, arkasından kalleşçe vurulup babsı şehit edilen daha ana karnında yetim bırakılan çocuklar hakkında demirtaşın tek bir lafını duymadım , çok şükür terorist sevici değilim , orada kamera karşısında çocuğu paylamayacak kadar kılıçdaroğlu ve bahçelide de aynı zeka var, nitekim çocuk saygısız büyüklere lan denmez.

Nasıl ki emperyalizm karşısında sosyalizm Karşıt gibi gösterilip Birbirini destekleyen Akımlar olarak ortaya çıkmışsa, akp nin karşısında da hdp de bu amaçla var.
Çok iyi biliyorum ki, barajı geçecek olan hdp akp ile koalisyon olacak. Sonrası zaten belli.
Yalnızca, benim sormak istediğim Bir mevzu var:
Çocuk katili Dediğiniz insanların parti kurmasına ve meclise kadar gelmesine müsade eden kim?
Onları karşılarına Alıp kapalı Kapılar arkasında konuşan kim?
Hdp ye oy verecek insanlara laf ederken oy Verdiğiniz partinin icraatte nelere mal Olduğunu, ülkeyi nerelere sürüklediğine bakın ama objektif olmaya çalışın artık nolur...

hdp kimimin sayesinde var sence?

He he hdp ak parti sayesinde var hatta ve hatta anlaştılar hdp meclise girecek ak patiye başkanlık verecek ak partideden de kürtler için birşeyler alacaklar ne diyorsun bu konuya yiyosa oy versinler hdp ye :)
milletinde kafası karıştıki bunlara kol kola gidip apo ile uzlaşmaya çalışıyorlardı,çözüm süreci matbaaya giderken yolda düşmüş davutoğlunun söylediğine göreşimdide akp hdp kazanacak diye salon bile tutturmamaya bakıyormuş adayların konuşamaması için

He he hdp ak parti sayesinde var hatta ve hatta anlaştılar hdp meclise girecek ak patiye başkanlık verecek ak partiden de kürtler için birşeyler alacaklar ne diyorsun bu konuya yiyosa oy versinler hdp ye :)
ayrıca lan bir dur diyen çocuk,rtenin şu an meth ettiği eğtim sisteminde yetişen çocuk!

Cenazesine gidip aglamistik.. Akrabalarimin cogundan cok severdim... isiklar icinde uyusun.

PKK nın açılımı ne
Neden PKK var
PKK nın varlığı kimin işine geliyor
Suçlu sadece PKK mı
Aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…