Çocuk hayranından Demirtaş'a: Lan bi dur!

Demirtaş bu partisini bırakıp farklı bir sol parti kursa şansı biraz daha yüksek olur-du. Sempati duyanaların sayısı az değil ancak, bu pkk gerçeğini ortadan kaldırmadığı için oyları sempati duyanlarla orantılı şekilde yükselmeyecektir, aksine Chp nin kısmen oylarının düşmesine neden olmakla kalacaktır.
buradan akp li bir arkadaş hdp ye oy vermeyin chp ye verin yazmış :):KK64:bunların hakikaten bir korkusu varda ne acaba:KK64:

buradan akp li bir arkadaş hdp ye oy vermeyin chp ye verin yazmış :):KK64:bunların hakikaten bir korkusu varda ne acaba:KK64:
Herkesin var bir planı, ters köşe de yapılamaya çalışılıyor olabilir. Olacakları söyleyeyim ben, hiçbir şey değişmeyecek, kısa aralıklarla seçimlerden seçimlere giriyoruz ve sonuçlar hep birbirine yakın çıkıyor daha geçen yaz ki cumhurbaşkanlığı seçimlerini baz alacak olursak ve üzerinden 1 yıl geçtiğini düşünürsek ve toplumların siyasi kararlarının kısa vadede değişmeyeceğini düşünürsek. sonuç belli. Hayırlısı olsun ne diyim

Herkesin var bir planı, ters köşe de yapılamaya çalışılıyor olabilir. Olacakları söyleyeyim ben, hiçbir şey değişmeyecek, kısa aralıklarla seçimlerden seçimlere giriyoruz ve sonuçlar hep birbirine yakın çıkıyor daha geçen yaz ki cumhurbaşkanlığı seçimlerini baz alacak olursak ve üzerinden 1 yıl geçtiğini düşünürsek ve toplumların siyasi kararlarının kısa vadede değişmeyeceğini düşünürsek. sonuç belli. Hayırlısı olsun ne diyim
iki ucu..... bizimki..hdp barajı geçerse akp çok özgür tek parti olamayacakmı o nedenlemi istemiyorlar?

iki ucu..... bizimki..hdp barajı geçerse akp çok özgür tek parti olamayacakmı o nedenlemi istemiyorlar?
Mhp barajı geçti de noldu. demirtaşın yaydığı sempatinin farkındalar ondan çekiniyorlar ama gereksiz bir çekinme dediğim gibi toplumların siyasi kararları kısa vadede değişmez.

:) korkmayin ya aktif siyasette rol almiyorum
sadece düsüncemi paylastim
hdp baraji gecemeyecek görürsünüz
anketler sisiriliyor algi yaratilmaya calisiliyor
hdp ye verilen oylar bosa gider bari b planiniz chp sandalye kaybetmesin diye diyorum..
YINE BIR DOST :)

aynen..topiği ilk okuduğumdan beri şoktayım o yüzden yorum yapasım dahi gelmedi.

vay be ne kadar da pıtırcıkmış bu adam!
Okuduklarima inanamıyorum kadesacim. Tayyip,Öcalan'a "bey" dedi diye kıyamet kopardilar,şimdi onun partisine oy verecekler. Bu ne iki yüzlülük.

yarın öcalan serbest birakilirsa şasirmayalim... pkk sempatizani,yandasligi yapan herkes aynıdır benim için. Tayyip'e olan kininizden kararan gözleriniz açılır da,oy verirken o terörist partisine elleriniz,vicdaniniz titrer umarim.

Okuduklarima inanamıyorum kadesacim. Tayyip,Öcalan'a "bey" dedi diye kıyamet kopardilar,şimdi onun partisine oy verecekler. Bu ne iki yüzlülük.

yarın öcalan serbest birakilirsa şasirmayalim... pkk sempatizani,yandasligi yapan herkes aynıdır benim için. Tayyip'e olan kininizden kararan gözleriniz açılır da,oy verirken o terörist partisine elleriniz,vicdaniniz titrer umarim.
halkın rte ye söylemek istediklerini söyledide ondan,burada yazmaya dilim varmıyor:)
şaşırma belası:)bence chp ve mhp nin daha genç başkanlara ihtiyacı var,bu konuda eksiklik var..

herkes birbirine vicdan muhasebesi çeker olmuş. akpliler hdp barajı geçecek diye korkuyor. akpli olmayanlar hdpye oy verecek olanlara veriyor veriştiriyor. elbet haklı oldukları yan var ama herkesin bir partiye oy vermek için kendince gerekçeleri de var. tıpkı akpliler gibi, chpliler gibi, mhpliler gibi...hdp seçmeninin de var.

halkın rte ye söylemek istediklerini söyledide ondan,burada yazmaya dilim varmıyor:)
şaşırma belası:)bence chp ve mhp nin daha genç başkanlara ihtiyacı var,bu konuda eksiklik var..
Bu mudur yani? Rte denen diktatöre "göz boyama" iki laf etti diye terörist adam sempatik mi oldu?
Kesinlikle aynı düşüncedeyim cryptic,neden hala ayni başarısız adamlar yönetiyor 2 büyük partiyi?
Oy kaybrtmekten,rte'yi yuceltmekten baska napiyolar? Zaten muhalefet partileri yüzünden adam bindi tepemize bi türlü gitmiyor!

Bu mudur yani? Rte denen diktatöre "göz boyama" iki laf etti diye terörist adam sempatik mi oldu?
Kesinlikle aynı düşüncedeyim cryptic,neden hala ayni başarısız adamlar yönetiyor 2 büyük partiyi?
Oy kaybrtmekten,rte'yi yuceltmekten baska napiyolar? Zaten muhalefet partileri yüzünden adam bindi tepemize bi türlü gitmiyor!
yapıştılar canım koltuklara,hele mhp hiç ses yok..madem enerjin yok yerini enerjisi olana bırak..otıuran kalkmak bilmiyor ne koltuk sevdasıymış:KK12:

yapıştılar canım koltuklara,hele mhp hiç ses yok..madem enerjin yok yerini enerjisi olana bırak..otıuran kalkmak bilmiyor ne koltuk sevdasıymış:KK12:
Bugün Bahçelinin miting konuşmasını izledim tvde. Bak valla dalga geçmek için falan söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama yeminle bozkurt işareti bile yapamadı mecali yok adamcağzın.

Kesinlikle katılıyorum:KK9::KK9:

yüreğine sağlık!

Bi bizim piriştina vardı böyle halkın içine giren, izmirde korumasız, makam araçsız sokakta gezen, ondan da korkup ortadan kaldırdılar. Umarım demirtaşın da başına böyle bişey gelmez.

Ahmet Piriştina'ya çok yazık oldu be Sephoraa.. Onun gibisi gelmez bir daha. Adamın daha ne projeleri vardı da toprağa verdiler. Onunla beraber İzmir hayalleri de bitti. :KK43:

Ahmet Piriştina'ya çok yazık oldu be Sephoraa.. Onun gibisi gelmez bir daha. Adamın daha ne projeleri vardı da toprağa verdiler. Onunla beraber İzmir hayalleri de bitti. :KK43:
Böyle insanların ani ölümü beni hep şüpelendirmiştir

Beni şüphelendirmekten çok bilinçlendirmiştir ! Bu demek oluyor ki bu dünya'da "insanlara" yer yok ! Çamur içinde yaşayıp tertemiz kalmak her babayiğitin harcı değil.
Bu dünyada çamursuz olan yerlerde var mamafih birileri o çamura girip kurutmak zorunda

X