oyy bu erdoğana olsaydı tekme tokat girmişlerdi yanındakiler çocuğa. erdoğanın tepkiside böyle yumuşak olmazdı
Ben de aynı şeyi düşündüm ilk izlediğimde. Erdoğana olsa hakaretten dava bile açılırsı çocuk hakkında.
Helal olsun , halkın ıcınden oldugu bellı zaten sokaklarda rahatca korumasız dolasabılmesınden
piriştina kım kız :)Bi bizim piriştina vardı böyle halkın içine giren, izmirde korumasız, makam araçsız sokakta gezen, ondan da korkup ortadan kaldırdılar. Umarım demirtaşın da başına böyle bişey gelmez.
piriştina kım kız :)
Allah rahmet eylesın ,İzmirin aziz başgandan önceki belediye başkanı. Baykalın tahtını sarsıyordu o sıralar.
Sanırım dünyanın en süper belediye başkanlarından biriydi. Bir kafede kahvaltı yaparken yan masadan başkan gönderdi diye portakal suyu gelirdi masaya. Kafanı çevirirdin o da orda kahvaltı yapıyor sohbet muhabbet falan. Yazık oldu adamcağıza.
bu çocuklar devlet okuluna gitmiyorlarmı,hani erdoğan eğtim sistemini övüyordu..belli eğtim sistemini geldiği nokta!Bu kadar sempatik bu kadar ilgi çekmesinin sebebi genç olması mı acaba ?
Sanırım genç siyasetçilere ihtiyacımız var.Onlar daha çok ilgimizi çekiyor.
Ah Özgür Özel Manisa diye kendini yiyip bitiriyor paralıyorsun, biraz daha atak,girişken olsan olacaksın ama..
Evet.Madem çocukları seviyor da neden bukadar çocuğun ölümüne sebeb olan pkk tarafdarıIyi de kizlar bu adam pkk li ya simdi hulumetin karşısında ama secimden sonra gerekli sartlar olusunca akp ile koalisyon yapabiliriz dedi ve yapacakda adam sempatik ve akp karşıtı olarak gosteriliyor ki hdp baraji assin secimden sonrada 400 mv yi akp ile koalisyon yaparak aca ulasilsin