Çocuk hayranından Demirtaş'a: Lan bi dur!

[QUOTE="themis1990, post: 40862979, member: 3]ik biri gerçekten dağdan inme terörist

onca şehit kanı masum kanı var ellerinde

70939.jpg

nurettin-demirtas%CC%A7-selahattin-ag%CC%86abeyi.jpg

buyrun buda ağabeyi http://www.internethaber.com/selahattin-demirtasin-agabeyi-pkkda-mi-sok-resim-784497h.htm[/QUOTE]
Evet cok sempatik cok merhametli cok karizma pesmerge kiyafeti de pek yakismis seloma :))

[QUOTE="themis1990, post: 40862979, member: 3]ik biri gerçekten dağdan inme terörist

onca şehit kanı masum kanı var ellerinde

70939.jpg

nurettin-demirtas%CC%A7-selahattin-ag%CC%86abeyi.jpg

buyrun buda ağabeyi http://www.internethaber.com/selahattin-demirtasin-agabeyi-pkkda-mi-sok-resim-784497h.htm
Evet cok sempatik cok merhametli cok karizma pesmerge kiyafeti de pek yakismis seloma :))[/QUOTE]

yok bu abisi selahttin demirtaş değil ama onunda bu tür fotoğrafları var dağa çıkmışlığı var abisi hala dağda

Selonun pesmerge kiyafeti elinde tufekli resmini ben f ile başlayan sosyal medya kanalinda gormustum

ben de oyumu demirtasa vericem ve bunun sebebi sosyalist soylemleri ayrica bir parti icinde basortulusunden komunistine her kanadin bulunmasini cok dogru buluyorum. umarim pisman olmam.
Katiliyorum. Bir sosyalistin oyunu hdpye vermek icin yuzlerce sebebi olabilir. Her sosyalist de vermek zorunda degil. Bunu sol ici tartismaya cevirmek sola zarar vermek olur. Kendini solcu olarak tanimlayan kesim icin konusuyorum tabi.

Siyasetçiler arasında bu adama karşı biraz sempati duyuyorum ama görüşünü elbette desteklemiyorum. Keşke Atatürk'ün izinden giden bir düşünce içinde olsaydı, bence o zaman daha çok oy toplardı. Sol görüşte ama çok farklı bir sol onunki tabi. :)

Partisine oy vermek asla aklımın ucundan geçmez bu arada.

büyük ihtimalle hdp baraji gecemeyecek akp yi düsürmek isteyenler chp ye oy versin oylarin bölünmesi isinize yaramaz
hem hdp baraji gecemeyip meclise giremez hemde chpnin sandalye sayisi düser
BIR DOST :KK53:

erdoğan türküm diyemiyo türkçe diyemiyo, ama faşistlikle suçlanan selo?? selo faşistmi değilmi bilmiyorum o konuyu savunmyorum benim burda eleştirdiğim erdoğan
erdoğanın ecdat ecdat dediği sadece osmanlı, dil olarak osmanlıca, göktürkler desin madem, orhun alfabesi desin, der mi asla demez:KK53::KK53::KK53: çünkü içinde bolca arı duru saf türklük var

Son düzenleme:
Yalniz bu sahis Pkk lı biliyorsunuz degil mi?

Akpye oy verenlere insanlarin kanlari ellerinizde derken ellerinde binlerce masumun kani olanlara oy vermek?

Allahim sana geliyorum

bu arada canım sana itaben yazmadım, altına yazınca öyle gibi oldu, yanlış anlama, benim yorumum genel, belirtmeden rahat edemedim

erdoğan şehitleri çok mu önemsedi çok mu ağzına aldı, meydanlarda tvlerdeki mevlüt programları gibi halkla etkileşim yaparak konuşurken kaç defa şehit dedi, şehit haberlerine haber yasağı bile kondu bu hükümet zamanında
neden haber yasağı, çünkü herşey çok güzel, herşey tıkırında çok mutlu huzurlu bi ülkeyiz mesajını korumak için

Peki pkk olmasa MHP ne der
Pkk nın varlığı bir çokların işine gelmektedir.

erdoğana inanılıp?! oy verilebiliyosa seloyada verilebilir, demokratik hakkımız oy kullanmak, madem tüm siyasetçiler aynı...
Bence ikisinin de birbirinden bir farki yok.

Benim aklimin almadigi Tayyip katil Tayyip soyle boyle diyip Selo ya oy vermek.

Eee o da katil! fark ne ?(SSana degil lafim chesscim pek severim seni :KK15:)

X