- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
annem bakacak mecbur çünkü eşimin aile başka bir şehirde yaşıyor. ben çalışıcam sadece 4 ay izin yapacağım.
maaşlarınızda iyi bu arada.bebeğinize bakıcak biri varsa onun dışında her ayrıntıyı düşüneceksek hiç doğurmamamız lazım.ben 26 yaşındayım eşim ise 30 yaşında. aynen bakalım hemen olacak mı
Yoo ciddiyim ister inanin ister inanmayın bursa Yıldırım kardes buyur gel örnek veriyorum çocuğun beşiği 1000 tl var 300 tl ne gerek 1000 almaya 1 yaşına kadar yattı kendi masrafimdan kistim çocuğa aldım yani tasarruf yapmaya çalıştım
Biz hep ölüydük hatta,doğmamış bile olabiliriz.bu şartlarda ben ölmüşüm :)))
Biz hep ölüydük hatta,doğmamış bile olabiliriz.
Millet asgari ücretle 6 çocuk büyütüyorcular geldi mi?
ayakların yere basıyor cok sukur 4 ay cocugunla ılgılenır sonrasında calısırsın . bakanında var. annen bakar kredı borcunu bıtırır cocugunla ılgılenırsn . ustelık 2035 tl nın 1000 tlsını hara hura harcasan ... bi bebek 1000 tl harcamıyo gelen rızkıyla gelır hıc duusnme yasında gecmeden yap bence. hakkında hayırlısı olsun..
eşim 2500 alıyor ve ev kredisi ödüyoruz. 3. çocuğumuz olacak inşallah. nasıl derseniz fuzuli her şeyden kısıp, asıl ihtiyaçları karşılayacak şekilde idare ediyoruz.merhaba hanımlar,
genelde her konuyu okuyorum, yorum yapıyorum az çok fikrim var ancak kendi soruma cevap bulamıyorum. ben kendimi bildim bileli anne olmanın hayalini kurdum. ancak eşimi ikna edemiyorum. o da çok istiyor ama geçinememekten korkuyor. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. o müdür konumunda maaşı 3,600 tl. benim maaşım 2.000 tl. aşağıda size kaba taslak giderleri yazdım. tabi bunların içinde kişisel ihtiyaçlar, market-pazar alışverişleri yok. sizce çocuk yapmak mantıksız mı? kredimiz 10 yıllık onun bitmesini bekleyemiyoruz. bir akıl verir misiniz özellikle çocuk sahibi olanlara soruyorum geçinemez miyiz? şimdiden teşekkür ederim.
toplam gelir : 5.600 tl
ev kredi : 2.250 tl
kredi kartları toplam : 750 tl
faturalar : 300 tl
akbiller (aylık) : 265 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?