çocuk doğurmalıyım? fikirlerinize ihtiyacım var

maaşlar en fazla 500 er artar ikimizinde o da en iyi ihtimalle. beni korkutan plansız aniden çıkan harcamalar. ne biliyim kombi bozulur yaptırısın, bir ödeme çıkar ya da bir tahlil yaptırırsın para gider gibi. bu durumda zorlanabiliriz tabi ki

öyle düşünüyorum ama nedense korkuyorum. pişman olur muyum diyorum. çocuk büyüyünce masraflar artıyor tbi bebek olarak kalmıyor ki. ne zor bi karar yahu

Millet asgari ücretle kaç çocuk büyütüyor, yapmayın allah aşkınıza allahım onu bereketiyle gönderiyor ne var bakamıycak bukadar dert edicek? İçinizde olsun yeterki

Millet asgari ücretle kaç çocuk büyütüyor, yapmayın allah aşkınıza allahım onu bereketiyle gönderiyor ne var bakamıycak bukadar dert edicek? İçinizde olsun yeterki

haklısınız ama ne kadar güzel büyüdüğü de önemli bence. çocuğumuza güzel bir hayat sunmaya çalışıyoruz sadece

aslında çok tutmuyor. kuaför/berber ve market taş çatlasın 300 tutuyor şuanda. açık parfüm kullanıyorum zaten

Bence simdiki harcadiklarinizi hesaplayarak o gune varmadan kendinizi korkutmayin. Mesela ben aylik kendimce cok harcarim, ama baktimki para yetmiycek daha az alirim. Insan gerektiginde ayagini yorgana gore uzatiyor zaten, oyle umuyorum yani.
Ayrica hersey 2000 tl toplam gelirle 2 cocuk buyutuyor, 3 cocuk buyutuyor.
Siz sorun yapmamalisiniz geliriniz yuksek ve yeterde artar bile. Hem bugun degil yarin degil, ne zamn dogurmayi dusunuyosunz. Insan ogluyuz, para hic bi zaman yetmez bize. Maddi durumumuzu duzeltelim ondan snra cocuk dedikce bi bakmissiniz yavrunuz 1 yasina basip size anne dediginde yasiniz megersem 45 olmus. 15 yasindada 60 yasinda olursunz. Hersey vaktinde guzel.

Vay ANAM ALLAH çok versin de nasıl gecinemiyorsunuz biz 2000 tl alıyoruz ev kira bir kızım var ve kredi de oduyoruz geçiriyorum çok şükür evde çocuk olunca risk da çok oluyo evim bereketi çocuk kendini hazır hissetmen önemli

Vay ANAM ALLAH çok versin de nasıl gecinemiyorsunuz biz 2000 tl alıyoruz ev kira bir kızım var ve kredi de oduyoruz geçiriyorum çok şükür evde çocuk olunca risk da çok oluyo evim bereketi çocuk k
Merhaba konu dışında ama kızınız kaç yaşında krese verdiniz memnumusunuz

İzne çıkmazsan ve gezip tozmanızdan biraz kısarsanız geçinirsiniz ama eşinle ortak karar almalısın.
O istemiyorsa 1-2 yıl daha sabret derim,hem maaşlar da artacak

hey maşallah nasıl geçiniyorsunuz. kira ve kredi ödeyince elinize ne kadar kalıyor ki

kendim gibi düşüneni buldum sonunda :) valla o kadar istiyorum ki anne olmayı inşallah Allah bana da nasip eder. yaşım 26 tam güzel yaş bence ya :)
yaşlar da aynı kafalarda :)
bütçe olayına gelince öğrenciyim henüz kendi gelirim yok sizin bütçenin yarısı kadar amma korkutmuyor bizi bu durum bence sizde sakin olun Allah nasibini verir inşallah

350 kira 350 kredi 200 faturalar ama kış ayında degisiklik oluyo 300 market pazar falan ve üstüne bir sünnet altını alıp koyarım geride bebisin masrafı ama büyüdükçe çok sık elbise almam ihtiyaca göre ama yinede eşime yaranamam

kira baya uygunmuş kredi de öyle. bu arada maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah

Oturdugun semt te göre değişiyor tabi sağolun ALLAH sizinde hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

Sen nerede yaşıyorsun kardeş? Uzayda falan mı? Ciddiyim, dalga geçmiyorum valla

yaşlarınız kaç.hemen olucak mı birde hepsini düşünüp öyle karar verin derim ben.

Bizim maaştan eser kalmıyo genelde ihtiyaçlar ödenince... 2000 tl çok iyi bence.

Yoo ciddiyim ister inanin ister inanmayın bursa Yıldırım kardes buyur gel örnek veriyorum çocuğun beşiği 1000 tl var 300 tl ne gerek 1000 almaya 1 yaşına kadar yattı kendi masrafimdan kistim çocuğa aldım yani tasarruf yapmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…