- 9 Ağustos 2021
- 15.024
- 51.123
- Konu Sahibi Narcicegim26
Ben size birşey söyleyeyim mi şu konuda konu sahibinin yerinde ben olsam o adamı evden kovarim ne halt yiyorsa yesin. Bu zamana kadar çocugu annesi yollamazken kadın gelsin demiş vakit geçirmiş iki haftada bir gün kalmıyor çocuk . Ayrıntıları okursanız yazın çok daha uzun süre kaliyor. Bir alışma olmamış .şu dunyada benim önceliğim kim olursa olsun kendi çocuğum olur . Kardeş kıskanması da bir kavga çıkar oyuncak falan hadi o ona vurdu diyelim . Konu bundan ibaret değil . Çocuk bilerek zarar vermek istiyor . Gözünün önünde her an durarak hayat yaşayamaz .Benim çocukların yaş farkı çok kardeşine vuracak yaşta değil. Ama 3buçuk yaş farkı olan çoğu çocuk kardeşini kıskanır. Kimisi vurarak gösterir kimisi içine kapanır. Bi de bu çocuk aynı evdeki kardeş değil küçük kardeşi babasıyla yaşadığı için daha çok kıskanıyor evet çok anormal bir şey değil kardeş kıskançlığı. Annesinin doldurmasına falan gerek yok yani aynı anneden olan çocukları da anneleri mi dolduruyor? Ben küçüğe vursun görmezden gelsinler demiyorum. Ayın birkaç günü farklı çözüm yolları bulsunlar daha fazla gözleri üstünde olsun başbaşa hiç bırakmasınlar ikisi de üzülmeden diyorum. Baba büyüğüyle anne küçüğüyle yatabilir mesela bu Bi çözüm hem kıskançlık olmaz hem vurma olmaz. Ben küçüğe de empati yapıyorum ama siz büyüğe hiç yapmıyorsunuz. Babasının yaşadığı eve alınmayan çocuğun psikolojisi ne olacak?
Büyük olan da kendini evde rahat hissetmiyor belli . Ben bir gün eşimden ayrılsam çocuğu babannesine götürmesini akşam geri getirmesini tercih ederim . Biri benim çocuğuma vuruyorsa ona sevgiyle yaklaşacak kadar büyük bir kalbim yok benim .