tomris90
toplam gelir 5.600 tl demiştin, ev kredisi mecbur ödenecek 2.250 tl, kredi kartlarını ne için kullanıyorsun? Bir kaç ay kredi kartını kullanma fazla 250 ye düşür. Yaz geldi ısınma 6 ay kapalı olur buda faturanizi yarıya dusurur 150 gibi olur. akbiller den de kisamazsin (keske dusuk modelde olsa bi araciniz olsaydi, daha kârli olurdunuz)265 tl
Toplam; 2915 TL oluyor. Size 2685 TL gibi bir rakam kalıyor. 1250 sini pazara falan kullandığını varsay o zaman elinde 1435 TL kalıyor. 3 ay bebek için uğraştığını dusun, 6 ay da hamile iken çalıştığını, yani 9 ay işten kopmayacaksin. 1435*9=12915 TL biriktirmiş olursun. Buda 6 ay kredi parasına yakın denk geliyor. İster sıkışmamak için kredi için arada kullanırsınız, ister ara odeme yaparak ödeme miktarını dusurursunuz, zaten hamilelik izninde de maaş almaya hakkınız var, sonrası iş zaten.. Umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir
Kafan rahat olsun geçinirsiniz
musmutlu olursunuz hatta ertelemeyin
Elimize senin gectiginden daha az para geciyo. Yine bizimde kredimiz var. Ama bu bebek dusunmemize hic engel olmadi. Hatta bu arada eve dolap falanda yaptirdik daha cok borca girdik. 20gun sonra bebeğim geliyo ve biz bebegin esyalariyla hic sorun yasamadik hatta minigim bereketiyle geldi kredi disindaki borçlarımızı da bitirdi:))merhaba hanımlar,
genelde her konuyu okuyorum, yorum yapıyorum az çok fikrim var ancak kendi soruma cevap bulamıyorum. ben kendimi bildim bileli anne olmanın hayalini kurdum. ancak eşimi ikna edemiyorum. o da çok istiyor ama geçinememekten korkuyor. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. o müdür konumunda maaşı 3,600 tl. benim maaşım 2.000 tl. aşağıda size kaba taslak giderleri yazdım. tabi bunların içinde kişisel ihtiyaçlar, market-pazar alışverişleri yok. sizce çocuk yapmak mantıksız mı? kredimiz 10 yıllık onun bitmesini bekleyemiyoruz. bir akıl verir misiniz özellikle çocuk sahibi olanlara soruyorum geçinemez miyiz? şimdiden teşekkür ederim.
toplam gelir : 5.600 tl
ev kredi : 2.250 tl
kredi kartları toplam : 750 tl
faturalar : 300 tl
akbiller (aylık) : 265 tl
Yaşın kaç paradan sonra yaş önemli fazlada yaşlanmadan hamile kalman en doğrusu
26 yaşındayım eşim de 30 yaşında
Epey gençmişsin 3 yıl sonrada olabilir 26yaşında normal doğum yaptım epey zorlanmıştım, yaşlandıkça tahamül azalıyor sabır bitiyor çocuk konusu zor ama eşinde istemeli çünkü sen yorulduğunda oda bakmalı , benim eşim seve ,seve bakardım altını bezlerdi,mamasını verirdi ki birde ben çalışıyordum , sonra kaynana oğlunu böyle görünce vah, oğlum vah bu hallere düşecekmiydin dediği dahi oldu
Kızım 15. ayındaydı kreşe başlayınca.O zamana kadar annem baktı sağolsun.Yeğenim vefaat edince gitmek durumunda kaldı.Ben memnunum.Şunu belirteyim kızım kreşe başladığında konuşuyordu.10 aylıkken yürümeye başlamıştı.Yaşıtlarına göre biraz iri bir bebekti.Vay ANAMALLAH çok versin de nasıl gecinemiyorsunuz biz 2000 tl alıyoruz ev kira bir kızım var ve kredi de oduyoruz geçiriyorum çok şükür evde çocuk olunca risk da çok oluyo evim bereketi çocuk k
Merhaba konu dışında ama kızınız kaç yaşında krese verdiniz memnumusunuz
5,600 alıyorsunuz ve geçinemiyorsunuz?? yazık ya
merhaba hanımlar,
genelde her konuyu okuyorum, yorum yapıyorum az çok fikrim var ancak kendi soruma cevap bulamıyorum. ben kendimi bildim bileli anne olmanın hayalini kurdum. ancak eşimi ikna edemiyorum. o da çok istiyor ama geçinememekten korkuyor. eşimle aynı yerde çalışıyoruz. o müdür konumunda maaşı 3,600 tl. benim maaşım 2.000 tl. aşağıda size kaba taslak giderleri yazdım. tabi bunların içinde kişisel ihtiyaçlar, market-pazar alışverişleri yok. sizce çocuk yapmak mantıksız mı? kredimiz 10 yıllık onun bitmesini bekleyemiyoruz. bir akıl verir misiniz özellikle çocuk sahibi olanlara soruyorum geçinemez miyiz? şimdiden teşekkür ederim.
toplam gelir : 5.600 tl
ev kredi : 2.250 tl
kredi kartları toplam : 750 tl
faturalar : 300 tl
akbiller (aylık) : 265 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?