Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır zaten emziririm sizi ama şu an süt için ağlıyorsunuz bende süt yok diyor. Meme için ağlasaydınız emzirirdim diyor.
Hastırsın ordan.Anne diyorum emzirdim demen için süt gelmesi lazım diyorum seninki oyalama olur neden emzik vermedin diyorum hayır ben emzirdim emziririm kimsede bana karışamaz diyor.![]()
yanlış hatırlamıyorsam benim kv de böyle birşey söylemişti ya konuyu net hatırlamıyorum ama geçmişti böyle bir mevzu. hiç iyi niyetli değil ama çok ayıp ya. bilerek yapıyorlar sırf siniriniz bozulsun diye. ne garip bu kv ler.Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Valla öyle durumda çıngar çıkarırdım, asla kabul etmem yaparsanda torunu zor görürsün derdim. Kendini deli deli yap korksunNolacakmış diğer torunlarını emzirmiş miş ve görümcelerim hiçbirşey söylememiş miş.
Offf tam ben kv nin kafa yapısıMerhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Oyle demıs olması bıle yeterli degıl mıSütüm olsa emzirirdim demiş zaten ben mi yanlış anlıyorum
Oyle demıs olması bıle yeterli degıl mı
Ben buna nıye kımse nıye şu açıdan bakmamıs ona sasırdım
Emzirmek ne demek
Benım cocugum
Senin alıp emzırme gırısımın bır taciz
Oyle ya Suan kım sizin agzınıza memesini verse taciz olurdu masum bısey degıl dengesizlik, sapkınlık
Cocuga olunca da cocuk tacizi
Masum degıl
17 aydır aklımı kacırcam kimseyle baş başa bırakamıyorum bırı bunu masum bulur da meme verme denemesi yapar kendı kendıne aptal gibi diye.
Yaparlar cunku
En buyuk fobim
Suan gercekten elim ayagım titreyerek midemde de bır bulantıyla yazıyorum ya hıc kaldıramadığım bır muhabbet
Yaparsa da aklından gecırırse de konusunu şakasını ederse de kaldıramıyorum
Kadın diğer torunlarını emzirmiş süt olmasa emme refleksi ile almışlar emzik gibi yine veririm diyor kadına anlamıyosunuz heralde. Ayrıca sütü olsa çocuklar babasıyla süt kardeş olur biraz akıl mantık lütfen süt anne kimler olur kimler olamaz öğrenin sonra akıl verin milleteKayınvalide saçmalıyor sen daha da saçmalıyorsun ya kadının sütü mü varda emzirsin hem mesela bazı durumlarda sütü olan bir kadına benim yoksa emzittirbilirdim. Süt annelik asırlardır olan bişey gül geç ama sütun yok annecim de gül niye uzatıp kavga ediyorsunuz ya
Oha tam yolmalik bxjxjÇocuklardan birini bana ver ben senden daha iyi bakarım dedi. Bende hiç kimse annesinden iyi bakamaz bir çocuğa ne münasebet dedim. Bakamayacağım çocuğu doğurmazdım zaten diyorum. Sen o kadar çocuk bakabilecek olsan Allah senin doğurganlık özelliğini almazdı anne senin yaşın ilerledi diyorum. Ben senden tecrübeliyim sen ne bilirsin ki diyor.
Kayinvalidem bana böyle bir şey dese son sözü olurdu herhaldeBenim çocuklarımı da emzirebilir miş kimse de karışamazmış
Diğer oğlu tuhaf tuhaf bakmıştı ne alaka ne saçma diye, eşimde "kalem ucu silgileri gibi memen var alır tabi çocuk "demişti ve gerek yok öyle şeylere yapma bidaha demişti bende çok şaşırmıştım eşime söylenmiştim biraz ama olay çıkmadı ben yapı olarak ılımli olduğum için
Mide bulandırıcı tabi kara kara memesini vermiş şimdi kızım 10 yaşında anlatırım da ayyy gidip ağzımı yikiyim der güleriz