• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Anne diyorum emzirdim demen için süt gelmesi lazım diyorum seninki oyalama olur neden emzik vermedin diyorum hayır ben emzirdim emziririm kimsede bana karışamaz diyor. 🤦‍♀️

Bu muhabbete girmek bile saçma. Kestirip atın gitsin. Ego tatmininden başka bir şey değil.

Bu hareketi bir kere yaparsın sonrasında bu kapının önünden geçemezsin

Annem diye seviyor. Ve çocuklarıma benşm hitap ettiğim bazı özel sözcükler var O da onları kullanıyor.
Ay ben öyle sevse ne yapardım acaba bizim kvler aynı kafa bence , bugün bebemin cinsiyetini öğrendik inşallah kızımız olacak kv nin suratı düştü bir görseniz oğlan istiyormuş öyle bir üzüldü ki kadın hayal kırıklığına uğradı , karşısına geçtim “ Allahım sen kayınvalidemin kusuruna bakma sen ona aldırma “ dedim suratıma garip bakıyor 😂 yani rabbimin bir mucizesi bu şükretmek yerine erkek değil siye surat asmak ne şimdi ben ne zaman kızımı onun kucağına versem aklıma isteksizliği gelecek

Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.

Manyak yazmak istemiyorum ama manyaklık bu. Benim anneannem, ilk torunu doğduğunda 41 yaşındaydı, yani genç anneanne/babaanne oldu, hiç böyle saçma sözleri olmamıştır, ben kendimden küçük kuzenlerime de böyle laflar ettiğini duymadım. Böyle kaşıkla besler, ayağında sallar, kucağına alır severdi ama hiç kendini anne yerine koydurmaya çalışmazdı ne kendi kızlarına ne gelinlerine böyle kötü davrandı.

Sizinkinin canı sıkılıyor anlaşılan. Sözlerin saçmalığını geçtim, çok kırıcı sözler bunlar, yeni anneye denir mi öyle.

Manyak yazmak istemiyorum ama manyaklık bu. Benim anneannem, ilk torunu doğduğunda 41 yaşındaydı, yani genç anneanne/babaanne oldu, hiç böyle saçma sözleri olmamıştır, ben kendimden küçük kuzenlerime de böyle laflar ettiğini duymadım. Böyle kaşıkla besler, ayağında sallar, kucağına alır severdi ama hiç kendini anne yerine koydurmaya çalışmazdı ne kendi kızlarına ne gelinlerine böyle kötü davrandı.

Sizinkinin canı sıkılıyor anlaşılan. Sözlerin saçmalığını geçtim, çok kırıcı sözler bunlar, yeni anneye denir mi öyle.
İnanın cevap da veriyorum ama yetmiyor. Anlamıyor. Sinirden ağlıyorum devamlı.

Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
müsaadenle "çüşşşşşşşşşş" diyebilir miyim arkadaşım?

ne kv ye ne kendi anneme ne de bir başkasına asla izin vermem.

Bu muhabbete girmek bile saçma. Kestirip atın gitsin. Ego tatmininden başka bir şey değil.

Bu hareketi bir kere yaparsın sonrasında bu kapının önünden geçemezsin
Eşime söyleyeceğim bu akşam umarım benimle aynı düşünüyordur.

müsaadenle "çüşşşşşşşşşş" diyebilir miyim arkadaşım?

ne kv ye ne kendime ne de bir başkasına asla izin vermem.
Diyebilirsin istediğin şekilde şaşırabilirsin arkadaşım bende duyunca o tepkiyi verdim.

Sütü yokmuş işte, sözle üstünlük sağlamanın faydası olacak mı ikinizden birine?
Diğer torunlarını emzirmiş. Benim çocuklarımı da emzirebilir miş kimse de karışamazmış. Benim üstünlük taslayacak bir halim yok çünkü anne olan benim teknik olarak benim emzirmem gerekmiyor mu arkadaşım?

Çok sinirlendim ve çok üzüldüm böyle şeyler yaşayan bebekler için ya ☹️ Çok kibar konuşmuşsunuz. Sert bir şekilde tekrar uyarın, eşinize söyleyin, kıyameti kopartın..Ne manyak insanlar var ya ne demek emzirmek ya

Back
X