• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Görümcem evde yokken kayınvalidem de çocuğu emzirmiş çocuğunu görümcem gülerek anlatıyor ama ben çok rahatsız oldum yani ne münasebet henüz bebeğim doğmadı ama bizimkinden de öyle davranışlar bekliyorum sert dille uyarırım gerekirse , zaten çocuğu onunla yalnız bırakmayı düşünmüyorum
Anne ben benden başka hiçbir kadının çocuğumu emzirmesini ya da meme vermesini istemem dedim. Yetmezse sütüm mama alırım macera aramaya gerek yok dedim. Yani yüzüm kızardı benim de durum karşısında anladı sinir olduğumu.

Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Ay Allahımmm🤷🏻‍♀️ Allah kolaylık versin size, ben de sinirlenirdim😅

Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Ben olsam çıldırırdım net

Süt olsa emziririm demiş emziricem dememiş geçen gün anneme keşke sende de süt olsa sen de emzirirdin ben uyurdum demiştim her şeye alınmasak mı ya 🥹 ikiz bakmak zaten daha zordur o da olsa ben de diğerine verirdim demiş

Yokk görümcesinin çocuklarını da emzirmeye çalışmış galiba 😳😳

Anne diyorum emzirdim demen için süt gelmesi lazım diyorum seninki oyalama olur neden emzik vermedin diyorum hayır ben emzirdim emziririm kimsede bana karışamaz diyor. 🤦‍♀️
Hayırdır bebeği 9 ay karnında o mu taşımış nereden geliyor bu cürret ? bana benim çocuğum hakkında şunu yaparım kimse de karışamaz deseydi çoktan ortalığı 56 yapmıştım.Sen kimsin yani ...

Görümcem evde yokken kayınvalidem de çocuğu emzirmiş çocuğunu görümcem gülerek anlatıyor ama ben çok rahatsız oldum yani ne münasebet henüz bebeğim doğmadı ama bizimkinden de öyle davranışlar bekliyorum sert dille uyarırım gerekirse , zaten çocuğu onunla yalnız bırakmayı düşünmüyorum
Offff kızım küçükken oğlanı hastaneye götürmek zorunda kalmıştım kayınvalideye çocuk emanet edip ben yokken durmadı diye vermiş memesini çocuğun ağzına 🤮🤮🤮
Tabi bunu benden sakladı yıllar sonra başkasına anlatırken duydum. Ayda bir yıkanmasa temiz titiz bi insan olsa belki bu kadar tiksinmezdim. Çok sinir bozucu ya

Gerçekten hergün kendime okuyup üflüyorum Allah'ım aklıma mukayyet ol diye.
Yani hem yeni anne oluyoruz hem hormonlar hem koruma iç güdüsü hem ister istemez bebişi kıskanıyoruz, alınganız duygular karman çorman. Bebekli hayata adapte zor derken belki sevgi ibaresi olarak kv söylemiş olsa dahi arkasına emziririm ne var diye diretmesine gerek yok. Eskiden şartlar gereği normal olabilir şimdi düzen farklı en kötü mama var yahu. Oyalansın diye yapar mı şüphesi ile şimdi bir de kafaya onu takmak var durduk yere yeni bir stres 😅

Benimki de acaba alçak mi diye çıkarıp vermiş bigun ben icerlerdeydim herhalde, yavrum da almış süt olmayınca bırakmış, bunda bir sevinç memeli aldı diye akşam eşime diğer oğluna falan söyledi, çok şaşırmıştım bi daha yapmadı şükür, eskiler bı tuhaf dejavu yaşıyorlar heralde memeyi verince anlamadım
Birşey demediler mi peki diğer çocukları

Şaşırmayacagim şaşırmayacağim kk de 😂ben 😂......Acaba hastalık falan mı başladı yani eşime söylerdim bir doktora gidilmeli bence.Bi baksınlar beyin emari falan çekilsin.Yani iyi niyetli bakamadım ben çok aşırı geldi cümle hiç yakışmıyor babane olmanin da bı ağırlığı olmalı torun sevmeninde bı ölçüsü.

Şaşırmayacagim şaşırmayacağim kk de 😂ben 😂......Acaba hastalık falan mı başladı yani eşime söylerdim bir doktora gidilmeli bence.Bi baksınlar beyin emari falan çekilsin.Yani iyi niyetli bakamadım ben çok aşırı geldi cümle hiç yakışmıyor babane olmanin da bı ağırlığı olmalı torun sevmeninde bı ölçüsü.
Annem diye seviyor. Ve çocuklarıma benşm hitap ettiğim bazı özel sözcükler var O da onları kullanıyor.

bommmboş bir kadın ya, sert şekilde tepkinizi koyun ama zaten kesinlikle devam eder. he he deyip geçin, alaya alın
Evet gerçekten yüz ifademden anladı ne kadar ciddi olduğumu. Ama umarım bir gün beni denemeye kalkmaz.

Back
X