• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Kudurmak mı? 😂 bu siteyi çok ciddiye almayın. Bu konuyu abartan herkes sapıkğın ta kendisidir. NET ! Bir babaanne kendi torununu emzirmek istemesi onu sapık veya pedofili yapmaz. Ama onun böyle bir insan olduğunu düşünen gerçek “SAPIKLARI” yani bu konudakileri yapar. Hepiniz kaynananızı kıskanan sapıklarsınız. 😂😂😂😂😂 güle güle teyzeler… Sapık düşüncelerinizle sizlere iyi akşamlar diliyorum. 💅🏻💋
Sütünü iç yat ablam. Aklının ermediği işlere karışma. Ya da git babaannen emzirsin seni bence. Anne sütü iki yıl. Seni babaannen 25 sene bile emzirse gelismez bence aklın nasıl olsa.

Arkadaşlar bunu eleştiren ben ve konu sahibi hatta herkes sapıkmış konuda eleştiri alınca iftiralara geçtiler hayatımda her zaman kendim gibi yetişkin erkeklerleee tatmin olan biriyim 😋 Zuhalin Cemberleri Zuhalin Cemberleri 😆 senin gibi feleğin çemberinden geçmedim ya kusura bakma.
Yahu bırak şunu Allah aşkına ailecek problemli bunlar. Kim kime dumduma demekki.

Yahu susayım susayım dedim de yani gerçekten şaka mısınız yaa ? 9 ay karnımda taşıdığım çocuğa kv annem diyor emzirmek istiyor oldu olacak kp de babam diye sevsin. Halası madem annem emzirdi bende emzirecem desin.
Ben kimim ?
Neyim ?
Neciyim ?
Hani benim otoritem ?
Yani 2 aylık çocuğa bu kadar müdahele olursa ilerde doğabilecek sıkıntıları düşünemeyecek birisiniz yolun çoook başındasınız.
Öğretmenim, ayrıca çocuk eğitimi olsun, emzirme eğitimi olsun yani ebeveynlik üstüne birçok kez seminerlere gittim. Hiçbiri bu yaşadığım şeyi nomal görmüyor. Bu tamamen psikolojik bir sıkıntı diyor. Siz kalkmışsınız ton ton ninemiz acıcık ucundan versin nolacak diyorsunuz.
Bana göre sapkınlık, cahillik.
Ki çoğu kadına göre ya da anneye göre yanlış !
🖕😂😂😂

Üzgünüm ama bu sapkın bir davranış insan fıtratına aykırı. Babaneniz ne amaçla sizi emzirmiş? Sizin menfaatinize bir durum yokken tamamen kendi saçma düşünceleri kabul etmesenizde bu istismardır. Babanen ve annen aynı zamanda doğum yapsa emzikli bir kadın olsa cahillik yapmış denemiş desek bi nebze , ki bu durumda babanla süt kardeşsin.
Biz bebeğe penisi emdiren pedofili baba vakalarıda gördük , bir bebek annesi dışında asla ama asla emme refleksini başka bir amaçta nesnede kullanamaz. Sadece süt anne gereken durumlarında uygun kadın bulunur bu kadar ondada süt annelerin ne zaman doğum yaptıkları dikkate alınır. Size tatlı ve sevimli bir anı olarak aksettirilen şey üzgünüm ama iğrenç bir durum
😂🖕🖕🖕

Yahu bırak şunu Allah aşkına ailecek problemli bunlar. Kim kime dumduma demekki.

Ayy hiç sorma ban yiyeceğiz ama neyse sorun değil. Uzatmak istemiyorum. Değmez haklısın. Ben bu tuhaflaşan dünyada hassas annelerin alnından öpüyorum. 😘 Bende öyle anne olmak istiyorum. Ban alırsam görüşürüz yine hanımlar hahah😘

Üzgünüm ama bu sapkın bir davranış insan fıtratına aykırı. Babaneniz ne amaçla sizi emzirmiş? Sizin menfaatinize bir durum yokken tamamen kendi saçma düşünceleri kabul etmesenizde bu istismardır. Babanen ve annen aynı zamanda doğum yapsa emzikli bir kadın olsa cahillik yapmış denemiş desek bi nebze , ki bu durumda babanla süt kardeşsin.
Biz bebeğe penisi emdiren pedofili baba vakalarıda gördük , bir bebek annesi dışında asla ama asla emme refleksini başka bir amaçta nesnede kullanamaz. Sadece süt anne gereken durumlarında uygun kadın bulunur bu kadar ondada süt annelerin ne zaman doğum yaptıkları dikkate alınır. Size tatlı ve sevimli bir anı olarak aksettirilen şey üzgünüm ama iğrenç bir duru
Gerçekten çok cahilsin 👎
Yürü hadi babannenin düğme uçlu memesine 👋
Zaten annen emzirse böyle cahil kalmazdın.

😂😂🖕🖕🖕🖕

Back
X