Aaaaa deli mi ne ????Nasil öğrencisine böyle bir şey der???kızıma sen mal mısın diyen
boş boş şeylerle uğraşıyorsun diyen
neden buraya geliyorsun özel okula gitsene diyen
kızım için sınıfa buna uymayın bu deliyle deli olmayın diyen
birlik olup bunu okuldan attırsanıza diyen
ben nasılsa ücretliyim bana bi şey olmaz diye düşünen
kendini öğretmen zanneden varlık
günlerdir kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor
umarım buraya üyesindir
umarın buraya üye olan arkadaşların vardır
kızımın babasına beddua etmeyen ben sana beddua ediyorum
dilerim rabbimden çocuğundan bul
hiç kimseyle öğretmenlerin zorlukları emekleri yaşadıkları hakkında polemiğe girmicem
bana bunu kimse açıklayamaz
Arkadaşım üstün zekayla saygının ne alakası var ya? Cidden ne alakası var?bu edepsizlik değil, nasıl olsa dersi anlıyorum demek değil!
arkadaşlar bu konu çok hassas, üstün zeka + hiperaktivite + dikkat eksikliği
önce bu konu hakkında bir google yapın, konu sahibini daha iyi anlarsınız
O Zaman sirf üstün zekalilarin oldugu okula yollamak lazim cocugu. Ama baska ögrencileri rahatsiz etmeye hakki yok.Bilinenin aksine üstün zekalı öğrencilerin notları normal okullarda düşük olur.
Bilmeden esip gürlüyorsunuz.
benim kızım hayatında öğretmene değil bir hayvana bile saygısızlık etmiş bir çocuk değil
öle olsa bırak bu lafları dayak yiyip gelirdi
5 yıldır aynı okulda kimse bunu iddia edemez
zaten merak etmeyin öle bişey olsa şimdiye kadar barındırmazlardı elleri bağlı olduğundan bahaneleri olmadığından zaten başka türlü yıldırmaya çalışıyorlar
fikrini söylemek terbiyesizlik mi saygısızlık mı
Hay agzinla bin yasa...!!!!!!Arkadaşım üstün zekayla saygının ne alakası var ya? Cidden ne alakası var?
Bu kız saygısız. Annesi bunu üstün zekalısın diye pohpohlamış. Çocukta çocuk olduğu için havaya girmiş. Ben böyle bir durumla karşılaşsam çocuğumu ciddi anlamda uyarır öğretmenle de gereken konuşmayı yapardım.
elbette ki biliyorumbu edepsizlik değil, nasıl olsa dersi anlıyorum demek değil!
arkadaşlar bu konu çok hassas, üstün zeka + hiperaktivite + dikkat eksikliği
önce bu konu hakkında bir google yapın, konu sahibini daha iyi anlarsınız
Hay agzinla bin yasa...!!!!!!
Eğitim sistemi ve işleyişle tek ilginiz veli toplantıları sanırım.O Zaman sirf üstün zekalilarin oldugu okula yollamak lazim cocugu. Ama baska ögrencileri rahatsiz etmeye hakki yok.
Allah sizden razi olsun, aynen öyle :)zaten yeni nesil annelerın çocukları hep ustun zekalı..nedense normali bile yok..
Tabiki cocuklarimizin Sevgi ve mutluluk icinde okula gitmelerini hepimiz istiyoruz ama bu tip anneleri hic anlayamamisimdir, sanki dogurduklari Leonardo Da Vinci Masallah !!!Pardon da sizde de hata vat kusura bakmayın şimdi başka yazdığınızı okudum ingilizce öğretmeni ve dil beceri isteyen birşey de öğrenmek zorunda değil demişsiniz yani size göre kuzınız yabancı dil öğrenmese de olur gereksiz bir ders ve dinlemrk zorunda olmadığından derste resim yapabilir ve hocası uyardığında cevap verebilir size göre. Bu ebeveynlik değil yabancı dilin iş hayatındaki önemi bir yana eğet siz kızınızı korursanız istediğini çalışıp istediğini çalışmama, ders dinlememe ve hocasıba cevap verme hakkkı olduğunı zanneder neden şikayet edemediğiniz buraya grlip beddua ettiğiniz belli hangi müdür ders saatindr resim yapılmasını ve saygısızlığı onaylar ki.
Pardon da sizde de hata vat kusura bakmayın şimdi başka yazdığınızı okudum ingilizce öğretmeni ve dil beceri isteyen birşey de öğrenmek zorunda değil demişsiniz yani size göre kuzınız yabancı dil öğrenmese de olur gereksiz bir ders ve dinlemrk zorunda olmadığından derste resim yapabilir ve hocası uyardığında cevap verebilir size göre. Bu ebeveynlik değil yabancı dilin iş hayatındaki önemi bir yana eğet siz kızınızı korursanız istediğini çalışıp istediğini çalışmama, ders dinlememe ve hocasıba cevap verme hakkkı olduğunı zanneder neden şikayet edemediğiniz buraya grlip beddua ettiğiniz belli hangi müdür ders saatindr resim yapılmasını ve saygısızlığı onaylar ki.
Bu çocukta gelecekte bu sendroma sahip olmayacak mı bu gidişle?Eğitim sistemi ve işleyişle tek ilginiz veli toplantıları sanırım.
Neden bu kadar saldırgansınız bilmiyorum ama "ben bilirim" sendromu insanı çürütür.
Adı geçen çocuğun zeka durumunu bilemem cidden ama her aileden bir deha çıkıyor ne hikmetseTabiki cocuklarimizin Sevgi ve mutluluk icinde okula gitmelerini hepimiz istiyoruz ama bu tip anneleri hic anlayamamisimdir, sanki dogurduklari Leonardo Da Vinci Masallah !!!
Saygi yok, hürmet yok, ondan sonrada cocugum üstün zeka. Biz eskiden yirtik pabuclarla okula giderdik...heeyy gidi günler heeyyyy diyorum sadece...