çocuğundan bul

evet engelli çocuklar için yeterli olmasa da daha iyi şartlar var en azından
ama üstünse çocuk maalesef bu resmen bir suç hatta ayıp
durumunu anlattığınızda bile ne var özel muamele mi bekliyorsun diye düşünüyorlar
hayır sadece anlayış bekliyorum,anlayabilenden
gerçi artık ne sisteminizden ne sizden bişi bekleniyorum da
allah razı olsun okulda bi rehber öğretmenle müdür yardımcısı var insan halinden anlayan
onlarda olmasa nolcaktı bilmem

kaldi ki ben kızımı doktorlara götürüp rapor alıp ortalıkta kızım üstün zekalı diye dolanan bi anne değilim
üstelik daha bir yaşındayken anlamıştım farklı olduğunu
öğretmen gönderdi bizi rama bu çocuk gerizekalı mı diye
hatta ben dışarda testi beklerken süre uzadıkça kızım yapamıyor diye uzun sürüyor zannetmiştim
meğerse yapabildiği yere kadar devam ettiğinden uzun sürmüş

Yahu üstün zeka olsa, zaten dersini dinler ve ingilizcesi süper olur.
Özellikle cocuklarinin üstün zeka olan anneler nedense cocuklarina okulda dersi dinlemesi gerektigini, dersi bölmeye hakki olmadigini, sinif arkadaslarina kötü örnek oldugunu, büyüklerine saygisizlik yapmamayida ögretirse cok iyi olur.
Neticede okulda kurallara uymasi sart.
Bu hep böyleydi halada böyle devam edecek, sinifda ders dinlenilir, ilgisizlik olmaz. Lütfen Einsteinlariniza evinizde, sevgiyi, saygiyi ve hürmetide ögretin, o zaman iste örnek insan olurlar büyüyünce !

dersi dinlemediği resim çizdiği ona cevap verecek cesareti bulduğu için

Kızınızın yabancı dil dersiyle arası nasıl ki? Yabancı dil öğrenme sadece beceri değildir, bahsettiğiniz diğer özellikleri sınıfın bulunduğu yerin kendi seviyesinden daha düşük olduğu durumda haklı olabilir sadece. Ki derslerinden alacağı notun umrunuzda olmadığını da söylüyorsunuz, derste kendi seviyesinden daha yüksek bir yabancı dil kitabını okumasını anlayabilirim ama resim çizmesini bu durumla bağdaştıramıyorum. Öğretmeni zaten sanattan anlamak zorunda değil yabancı dil öğretmek için orada bu konuda eksiklikleri varsa doya doya eleştirin, gereken yerlere şikayet edin, havale etmekle yetinmeyin.

benim kızım hayatında öğretmene değil bir hayvana bile saygısızlık etmiş bir çocuk değil
öle olsa bırak bu lafları dayak yiyip gelirdi
5 yıldır aynı okulda kimse bunu iddia edemez
zaten merak etmeyin öle bişey olsa şimdiye kadar barındırmazlardı elleri bağlı olduğundan bahaneleri olmadığından zaten başka türlü yıldırmaya çalışıyorlar
fikrini söylemek terbiyesizlik mi saygısızlık mı

bu edepsizlik değil, nasıl olsa dersi anlıyorum demek değil!
arkadaşlar bu konu çok hassas, üstün zeka + hiperaktivite + dikkat eksikliği
önce bu konu hakkında bir google yapın, konu sahibini daha iyi anlarsınız

Öyle değil işte o iş.
Ona yönelik özel bir eğitim görmeli, bunu da o eğitimi en ince ayrıntısına kadar almış öğretmenden almalı.

keşke her öğretmen her çocuk özeldir de ki öğretmen gibi olsa ama çok ütopik bir hayal, öğretmen de iş yok demekki o kadar sıkıcı ders anlatıyor ki kızınız dersi dinlemek yerine resim çizmek ihtiyacı duyuyor , diğer çocuklar gibi de kızınızı sindirememiş korkutamamış kızınız altta kalmamış, birde arkadaşlarına karşı kötülüyor akıllıma bak sen, bu ücretli öğretmenlik olayı tamamen kalkmalı ne saçma insanlar öğretmenlik yapıyor ya, bence mutlaka şikayet edin alo 147 di galiba arayın müfettiş yollarlar okula atarlar herkes öğretmenlik yapamaz , kutsal meslektir ve 'her çocuk özeldir'..

bugün yazdığınız her şeyi beğeneceğim sanırım
buna benzer durumları önceden birinci sınıfta okumaya başlamış öğrencilerde oluyor çocuk dersi dinlemek istemiyor daha sonra var olan öğrenciden de geriye düşüyor

zaten benim çocuğumda psikoloji kalmadı da
kimi kime şikayet edicem
bu ülkede düzgün işleyen bi sistem var mı ki
en büyük makama başvurdum
Tabikide ücretli ogretmense gorevinden alinir.bende ucretli ogretmenlik yaptim.cok iyi bilirim.degil en yuksek makam mudure sikayet gitmesi yeterliydi bizde.
Mudurle gorustunuz mu bu konuyu?

başüstüne

Bir sınıfta o kadar öğrenci varken neden sizin kızınıza diyor bunları hepsi mi mükemmel çalışkan. Ücretli öğretmen dite rahat diyorsunuz tam tersi sözleşmeli olduğu için öncr ıyarı alır tekrarında çıkarılır memur gibi garanti değil işleri birçol öğretmrn sırada bekliyor yapacağınızı şikayet ederek yapın bir annr olarak bir çocuğa beddua etmeyin onun ne suçı var o kadın üzülsün diye bir çocukta mı aynı muameleyi başka öğretmenden görüp üzülsün ya da başına birley gelse oh olsun mu diyeceksiniz empati kurmasını sağlamak için çouğuna birşey olmasını ya da aynı şeyi yaşamasını istemek annelik vicdanına sığmaz gidin konuşun kadınla ve şikayet dilekçesi yazın

Çocuğunuzun hayali resim çizmekse,bunu resim dersinde ya da boş zamanında yapmalı.İngilizce dersinde ingilizce öğrenilir resim çizilmez..Orda öğretmen ders anlatıyor ve kızınız umursamıyorsa,bu öğretmene yapılan bir saygısızlıktır.Tabi ki de öğretmenin tavrı hoş değil,bir eğitimci olarak o şekilde konuşmaması gerekirdi..Ama kızınızda saygısızca konuşmuş bunu kabul edin yani..

deliyle deli olmayın,birlik olup okuldan attırın bu cumlelerin bu davranısın savunulcak tarafı yok kimse savunmasın bosuna karsıda yasını almıs bir ogretmen var madem cocuk dikkatini vermiyor ogretmene cevap verdi aileyi cagırır gorusur ordaki cocukları bu sekilde orgutleyemez ogrencilere yansıtamaz bu durumu oldu benim cocuguma deli diycek yok ya..guvenemiyosa kendine ogretmen olmayacak sabır lazım bu meslege

Hani 7 yasinda bir piyano konseri verir anlarim.
Veya 10 yasinda 7 dil bilir anlarim. Var öyle üstün zekalilar.
Bence bazi anneler abartiyor. Bu ne sacmalik ??? Sanki üstün zekalida ne yetenegi var cocugunuzun, yazin ögrenelim. Cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…