çocuğundan bul

Muhtemelen pedagojiden habersiz sorumsuzun teki.
Dava açın. Haddini bir şekilde bilmesi gerekiyor.
Sınıfta işi yok bu insanın.
Ne öğretmeni olduğunu sorabilir miyim?

aynen böle demek istedim
benim yaşadığım çaresizliği bi anne olarak yaşasın bakalım

Bunları buraya yazmak yerine keşke öğretmenin yüzüne söyleseydiniz.

aynen böle demek istedim
benim yaşadığım çaresizliği bi anne olarak yaşasın bakalım

Şikayet ettiniz dimi? ücretli öğretmense daha kolay ceza alırki Allah ıslah etsin böylelerini yazıklar olsun çocuğunuz kaç yaşında kıyamam çok üzüldüm

Olay siz ve onun arasında bence bela okuyarak çocuğu katmayın araya. Anne veya baba suçluysa bunun günahını evlat çekmek zorunda değil.

mademm sabrı yook cocuklaraa..zorla tutann yookk..maaşı boğazından nasıl gecıyooo acabaaa...

kızınız kaç yaşında peki öğretmen kızınca ne demiş.kızının tavrı ne olmuş.

dersi dinlemediği resim çizdiği ona cevap verecek cesareti bulduğu için
Okulda ders dinlememek ne demek ? Mecbur dersini önemseyecek ve dinleyecek. Ders zamaninda resim cizilmez, ders dinlenilir. Resim dersinde resmini cizsin. Ve o yasda büyüklere hele hele bir ögretmene cevap verme hakkini kendinde bulamaz.
Tabiki ögretmenin yerinde olsam hic polemige girmez, direk sinifdan uzaklastirirdim kizinizi, cünkü bunlar ders zamaninda yapilacak seyler degil.
Okulu, derslerini ve ögretmenini ciddiye almaz ise bu yasta, sonradan cok daha büyük problemler yasayacak cocugunuz hayatda. Okul yeri, disiplinin, egitimin yeri.
Madem cok kirginsiniz, gidip direk yüzyüze konusun o ögretmenle Burda beddua etmekle bir yere varamazsiniz.
Birde dikkat edin, cocugunuzun yaninda ögretmeni kötüleyip, cocugunuzu savunmayin, cünkü cocuk bunu bir zafer olarak algilar ve her büyügüne hatta sizede ayni davranabilir ve ömür billah derslerini, okulu, egitimi ciddiye almaz.

Muhtemelen pedagojiden habersiz sorumsuzun teki.
Dava açın. Haddini bir şekilde bilmesi gerekiyor.
Sınıfta işi yok bu insanın.
Ne öğretmeni olduğunu sorabilir miyim?
ingilizce öğretmeni
kaldı ki dil bence beceri isteyen bi alan
herkes öğrenemez öğrenmek zorunda da değil
ve ben defalarca öğretmenlere kızımdan not beklemediğimi sadece okuldan soğumamasını istediğimi dersleri 1 olsa da sorun olmadığını söyledim
ama hepsine tekrar tekrar defalarca anlatmam lazım
kafalarının alması için heralde

Bu sorumu lütfen yanlış anlamayın. Kızınız kaynaştırma öğrencisi mi?
Şayet öyleyse şikayetçi olmanız gereken diğer hususları da söyleyeceğim. Değilse değinmeyeceğim.

Nazi ögretmenlere karşıyım,derste resim çizmemesi gerekiyor olabilir ama eğer etrafındakileri rahatsız etmiyorsa,dersin akışını bozmuyorsa kimse kimseyi sınıftan atamaz.Gider derse katılmıyor der sınıf içi performansına 0 verir,bir şey demem..

Okulda ders dinlememek ve resim çizmek ne demek ben söyleyeyim. "öğretmenim bu ders benim ilgimi çekmiyor, yöntemlerinizle dikkatimi çekemediniz. dikkatim dağılıyor, karnım ağrıyor, aklım karışık, kahvaltı etmedim vs vs"
Öğrenci temelli yaklaşım ve çoklu zeka kuramına dayalı bir eğitim sistemimiz var, bu da demektir ki öğretmen bu çocuğa yönelik çalışma yapmıyor.

siz hiç merak etmeyin benim kızım nerde nasıl davranacağını çok iyi bilen bir çocuk
nedense okuldan başka yerde hiç bir sorun yaşamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…