çocuğundan bul

Eğitim sistemi toptan yanlış zaten. Çocuk 4 soru eksik yapsa tıp kazanamıyor mesela. Oysa çok soru yapandan daha başarılı mesleğini seven özverili bir dr olabilir. Ya da KPSS yi kazanan ama zerre insanı çocuğu sevmeyen öğretmenler de var. Başka bir seçme sistemi olmalı. Nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı.

aynı fikirdeyim. bu sene üniversite sınavına girecek 4 kuzen çocuğu var. Hepsi ailesi tarafından zorla sayısala itildiler. Ama çocuklar sayısalcı degil ben bunu gözlemliyorum aile durumdan bi haber.

Soruyorum gençlere hangi bölüm okumak istiyorsun cevap neresi tutarsa .

işte yeneteklerine göre yönlenseler daha başarılı olacaklar belki.

Ama aile kafası da değişmeli sözelci çocuk nasıl tıp okusun veya nasıl mühendis olsun.

Eğitim sistemine hiç girmeyim zaten.

Biz oğlumun zamanında tüm okul yaşamı boyunca öğretmenlerinden hep memnunduk.

İadealistler di çocuğun başarısını hep taktir ettiler. Okumayanıda okutmak için ellerinden geleni yaptılar

Tüm öğretmenleriyle hala görüşür.

yolları açık olsun hepsinin.

Karışmakla kalsa yine yeterliydi. Belki yönlendirme yapabilirdi aile için. Böyle çirkin sözler ve ithamlarla hiçbir çocuğu eğitemezsin. Belli ki ailesi destek olmuş sonuna kadar yanında durmuş. Ne yaralar almıştır ruhu. Yolu açık olsun.

Kızınız için çok sevindim

cok güzel bir evladiniz var ne mutlu size cocuga beddua etmeyin bir derdiniz varsa kendisiyle görüsün yada müdüre sikayet edin vs ama kizdiginiz kisilerin masum cocuklarindan cikartmayin nefretinizi kininizi lütfen

Konuya tam yorum yapacaktım 2015 konusuymuş. Son sayfayı okudum kızınız adına çok sevindim ve çok mutlu oldum istemsizce şuan mutluyum ve gülümsüyorum.

Çocuk büyümüş güzel sanatları kazanmış. Eski konuya yazarken dikkat etmiyorsunuz. Oturduğunuz yerden konuşmak kolay evet. Ne çok seviyorsunuz çocukları karalamayı.
Karaladigim sonucuna nerden vardınız merak ettim. Ben çocuk kötü mü demişim? Tuhafsınız. Ayrıca çok sevindim. Kuzenim de böyle ozel bir çocuk. Ve gayet bu tip durumları içeriden bilen biriyim.

Çok sevindim kendi evladım gibi mutlu oldum herkes yeteneği ile değerlendirilse keşke şu sınav puan derdi bu kadar olmasa keşke

Konunuzu ve son yorumunuzu pespese okudum, arada olan onlarca sayfayi es gectim. Oncelikle tebrik ederim.

Ablam ayni kiziniz gibiydi. Diger kardesler akademik anlamda harikayken ablam bizden ayrilirdi. Guzel sanatlar okudu, New York’da yuksek lisans yapti. Alani resim, lakin guzel sanatlarin hemen her dalinda uzmanlasti. Simdi Galata Kulesi’nin dibinde kendi sanat galerisi var.

Guzellikler diliyorum kiziniza.

Yine de keske gunahsiz bir yavruya beddua etmeseydiniz demeden gecemeyecegim.

Her cocuk özeldir çiçektir. Yeterki actirmasini bilene.. bunuda en güzel sağlayan annelerdir ❤

Sevindim dehbli bir kiz çocuğunun başarılı olduğunu duyunca. Kızınızı opun bizim için tebrik ederim

Kızınızı tebrik ederim Sizi de kızınıza sahip çıktığınız için ve hayallerine engel olmadığınız için kutluyorum. Biliyorsunuz ülkemizde çok büyük bir kesim güzel sanatlar okumak isteyen çocuklarının yeteneklerini yok sayarak kendilerince mesleklere yönlendiriyorlar. Ebeveyn desteği çok önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…