- 18 Eylül 2013
- 1.514
- 3.117
Eğitim sistemi toptan yanlış zaten. Çocuk 4 soru eksik yapsa tıp kazanamıyor mesela. Oysa çok soru yapandan daha başarılı mesleğini seven özverili bir dr olabilir. Ya da KPSS yi kazanan ama zerre insanı çocuğu sevmeyen öğretmenler de var. Başka bir seçme sistemi olmalı. Nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı.Gözünüz aydın eski konu ama güncellemeniz iyi olmuş.
Eğitim sistemin de çocukların yeteneklerine bakılmaksızın koşturmak çocukluğunu yaşamadan test çözüp dersane dersane koşturmaktan maalesef yanlış yönleniyor çocuklar..
Eğitim sistemi toptan yanlış zaten. Çocuk 4 soru eksik yapsa tıp kazanamıyor mesela. Oysa çok soru yapandan daha başarılı mesleğini seven özverili bir dr olabilir. Ya da KPSS yi kazanan ama zerre insanı çocuğu sevmeyen öğretmenler de var. Başka bir seçme sistemi olmalı. Nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı.
Karışmakla kalsa yine yeterliydi. Belki yönlendirme yapabilirdi aile için. Böyle çirkin sözler ve ithamlarla hiçbir çocuğu eğitemezsin. Belli ki ailesi destek olmuş sonuna kadar yanında durmuş. Ne yaralar almıştır ruhu. Yolu açık olsun.Sınıfı rahatsız etmiyorsa onların ders dinlemesine engel olmuyorsa aile de dersleri yüksek olmasın önemli değil yeter ki çocuk mutlu olsun diyorsa karışmazdım öğretmeni olsam. İster resim çizsin ister kitap okusun ister uyusun o ders dek
Kızınız için çok sevindimgelen bir beğeniyle bu konu karşıma çıktı
o hiç bir dersi dinlemeyen kızım ömrü boyunca yine hiç bir dersi dinlemeden
yine ödev yapmayıp ders çalışmadan yine tüm derslerde resim yaparak güzel sanatlar fakültesini kazandı
tam da bugün kaydı yapıldı
bir kaç sayfa okudum da ne yalancılığım kalmış ne kızımın saygısızlığı ne düzgün yetiştirememem
bugün görüyorum ki çok da şey değişmemiş
ben sıramı savdım yeni nesil öğretmen ve velilere ders olsun bu konu
çok bilen eğitimsiz eğitimcilere not:21 yıldır öğretmenlik yapıyorum
veli öğrenci öğretmenin her halini gördüm biliyorum
bana ders vermenize gerek yok
Karaladigim sonucuna nerden vardınız merak ettim. Ben çocuk kötü mü demişim? Tuhafsınız. Ayrıca çok sevindim. Kuzenim de böyle ozel bir çocuk. Ve gayet bu tip durumları içeriden bilen biriyim.Çocuk büyümüş güzel sanatları kazanmış. Eski konuya yazarken dikkat etmiyorsunuz. Oturduğunuz yerden konuşmak kolay evet. Ne çok seviyorsunuz çocukları karalamayı.
Çok sevindim kendi evladım gibi mutlu oldum herkes yeteneği ile değerlendirilse keşke şu sınav puan derdi bu kadar olmasa keşkegelen bir beğeniyle bu konu karşıma çıktı
o hiç bir dersi dinlemeyen kızım ömrü boyunca yine hiç bir dersi dinlemeden
yine ödev yapmayıp ders çalışmadan yine tüm derslerde resim yaparak güzel sanatlar fakültesini kazandı
tam da bugün kaydı yapıldı
bir kaç sayfa okudum da ne yalancılığım kalmış ne kızımın saygısızlığı ne düzgün yetiştirememem
bugün görüyorum ki çok da şey değişmemiş
ben sıramı savdım yeni nesil öğretmen ve velilere ders olsun bu konu
çok bilen eğitimsiz eğitimcilere not:21 yıldır öğretmenlik yapıyorum
veli öğrenci öğretmenin her halini gördüm biliyorum
bana ders vermenize gerek yok
Her cocuk özeldir çiçektir. Yeterki actirmasini bilene.. bunuda en güzel sağlayan annelerdir ❤Ne kadar mutlu oldum bunu okuduğuma bana umut oldu evladinizin yolu bahtı açık olsun inşallah
Benim de 6 yaşında oğlum var bu sene 1.sinif zorunluydu ancak benim ve öğretmeninin gözlemi sonucunda bir sene daha anaokulu tekrarı gerek görüldü o rapor süreci insanların konuşması su 2 aydır gözümden yaş eksik olmadı benim oğlum da hayal dünyası rengarenk diğer çocuklara benzemez evet zor bir çocuk dikkat eksikliği ve hiperaktivite teşhisi koyuldu ayrıca artikülasyon bozukluğu var dile terapisine başlayacağız o kadar çok kres anaokulu gezdim ki ve maru kaldigim tavırlara inanamazsiniz en son gittiğim güya çok prestijli bir okulda duyduklarıma inanamadım inanın üç gün hasta oldum yattım umarım benim evladım da bir gün yolunu bulur ve bu yaşadıklarımız com geride kalır.
Sizin adınıza çok sevindim o kötü günleri atlatmisiniz umarım evladinizin yolu açık olsun