- 3 Şubat 2009
- 10.038
- 17.469
- 823
- 44
- Konu Sahibi yalnizkus_
Hayata bağlanmak için çocuk yapan delilerin yaptığı çocuklar yüzünden mutsuz değil miyiz zaten ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her evlilikte çocuk olmuyor ne yazık ki sadece çocuğum olsun ileride yalnız kalmayım diye evlenmek onun için hiç mantıklı değilKonu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.
Asla hak vermiyorum ama yinede sormak istedim çocuk yapıp pişman olan, yapmayıp pişman olan var mı aranızda?
kesinlikle sana katılıyorum okulda koyu feminist bir arkadaşım vardı. evliliğe çocuğa çok karşıydı. ona göre kadınlar özgür olmalıydı ,birinin yemeğini yapmak, çamaşırını yıkamak ona göre değildi .bende eşimle o zamanlar sevgiliydik aynı okulda hemen evlenmek istiyordum ..ama hayat şartları işe gir düzene gir para biriktir falan derken biz 29 yaşımızda evlendik eşimle ama o arkadaşım çoktan evlenmiş hatta benim düğünüme biri elinde biri karnında geldi :) :) :) asıl bomba da şu kaynanasıyla oturuyor ve her işlerini de görüyor bunu kınamak için söylemiyorum tabi ki kendi tercihi ama feminist halleri aklıma gelince halaaaa gülüyorum :) :) :) :)Durun tahmin ediyim, yaş 23 falan dimi? Bu şekilde bi hevesle bu yaşlarda marjinal marjinal konuşanlar ilerde 3 cocuga karışıyolar da ahhsjd
Çocuk olduktan sonra sevgisi bambaska bir varlik ne anne ,ne baba ,ne es ,nede sevgili _ask hicbiri benzemiyor . Ama mesela ben cocuk olmasada , evlenmesemde pisman olmazdim yasamadigin ,bilmedigin b birseye neden pisman olasin ki . Evlilik bana cok uzakti karsima esim cikmasaydi sanirim asla evlenmezdim . Dogru kisiyi bulmadan zaten ne evlenin nede cocuk yapin hele hele anne baba icin aslaKonu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.
Asla hak vermiyorum ama yinede sormak istedim çocuk yapıp pişman olan, yapmayıp pişman olan var mı aranızda?
yaptim pismanim demek türk toplumunda büyük cesaret ister. Yas, egitim ve cevre cocuk, evlilik konularinin belirlenmesinde sürdürülmesinde büyük etken.Konu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.