- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Çocuk yapmak için evlenilmez canım.. isriyorsan çocuk yaparsın ama.. olması veya olmaması pişmanlık yaratırmı o değişir.. bilemeyiz.. ben çocuk yaptım allah sağlıklı uzun ömür versin pişman değilim suan benim dayanağım o anne oğlan yasayıp gidiyoruzKonu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.
Asla hak vermiyorum ama yinede sormak istedim çocuk yapıp pişman olan, yapmayıp pişman olan var mı aranızda?
hayata baglayacak bırseyın olmaz ne demek ya cok agır bır kelıme ne yanı cocugu olmayanlar ölsun muKonu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.
Asla hak vermiyorum ama yinede sormak istedim çocuk yapıp pişman olan, yapmayıp pişman olan var mı aranızda?
Öyle bir pişmanlık yok. Evlenmek için evlenir, ilerde pişman olurum diye doğurursan asıl o zaman pişman olursun.Konu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.
Valla ilerde ki kuresel isinmanin agirlasacak kosullarini, bagira bagira gelen su ve gida kitliklarini, orman yanginlarini, iklim degisikliklerini, giderek bozulan gelir adaletsizligini, egitimin iyice kalitesizlesmesini falan düşündükçe ben kizimdan onu dunyaya getirecek kadar egoist oldugum icin arada icimden özür diliyorum, cok acik ve net, geleceginden endise ediyorumKonu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.
Konu evlilik düşünmemem, çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünmem ve annem. Her seferinde istemiyorum diye diretiyorum ve her seferinde çocuğun olmazsa ileride çok yalnız hissedersin hayata bağlayacak birşeyin olmaz, olmasını istediğinde geç olur vs vs.
Asla hak vermiyorum ama yinede sormak istedim çocuk yapıp pişman olan, yapmayıp pişman olan
Pisman olmadim ama hayatim bidaha hic eskisi.gibi de olmadi. Cocuk demek olene kadar sorumlulugunu tasimak zorunda oldugun bisey demek. Herkes bunu yapmak zorunda degil. Evladim iyi ki var. Cok da guzel annelik. Ama guzelligi kadar da zor. Disardan gorundugu gibi degil her gununun ayri derdi ayri guzelligi var. Herkes katlanamayabiliyo. O yuzden herkes anne olmak zorunda degil.var mı aranızda?
Herkes anne olamıyor cidden. Kaynanam 4 tane doğurmuş, hiç ana olmamış.Pisman olmadim ama hayatim bidaha hic eskisi.gibi de olmadi. Cocuk demek olene kadar sorumlulugunu tasimak zorunda oldugun bisey demek. Herkes bunu yapmak zorunda degil. Evladim iyi ki var. Cok da guzel annelik. Ama guzelligi kadar da zor. Disardan gorundugu gibi degil her gununun ayri derdi ayri guzelligi var. Herkes katlanamayabiliyo. O yuzden herkes anne olmak zorunda degil.
Gercekten cok zor. Babannem kardan ana var kordan ana var derdi. Kardan olacagina hic olmasin daha iyiHerkes anne olamıyor cidden. Kaynanam 4 tane doğurmuş, hiç ana olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?