- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
- Konu Sahibi ceycey0406
-
ben de çocuğumu koruma hakkımın bile sorgulandığı bir ülkede yaşamaktan utanıyorum
özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan dava açılabiliyormuş.arkadaşlar bu sözde velinin facebook una ulaştım ve kızımın başka çocuğun öğretmenin ve sınıfın toplu olarak 5 resmini koymuş.benim rahatsız olduğum temaslı resimde var kızımla.Bu suç değilmidir izinsiz nette resim paylaşmak .avukat arkadaşlardan yardım bekliyorum
normalde sizden imza alınması gerekmiyor mu? adam mı imzalamış?okula gidemedim çocuk hastaydı çünkü.Ama arkadaşlardan bir belge gördüm aşağı yukarı şöyle yazıyor:yerli malı haftası için çocuklar sectıkleri meyveleri ve şapkaları şiirleri sunmak için sınıfa geldiler.sınıf temsilcimiz ve velilerin ıstegi üzerine fotoğrafçı olan velimiz x bey etkınlıklerın fotoğrafını çekmesi için sınıfa alındı.resımler cekıldi.cocuklar fotoğraf çekmek ıstedıklerini belırtti.velimizde tek tek çocuklara fotoğraf cektırerek makınenın nasıl kullanıldığı konusunda yardımcı olmuştur.[altında bu sözde velının ımzası] yorumları bekliyorum arkadaşlar
pekı altına yorum yapabılıyormusunuz yoruma acıkmıarkadaşlar bu sözde velinin facebook una ulaştım ve kızımın başka çocuğun öğretmenin ve sınıfın toplu olarak 5 resmini koymuş.benim rahatsız olduğum temaslı resimde var kızımla.Bu suç değilmidir izinsiz nette resim paylaşmak .avukat arkadaşlardan yardım bekliyorum
arkadaşlar bu sözde velinin facebook una ulaştım ve kızımın başka çocuğun öğretmenin ve sınıfın toplu olarak 5 resmini koymuş.benim rahatsız olduğum temaslı resimde var kızımla.Bu suç değilmidir izinsiz nette resim paylaşmak .avukat arkadaşlardan yardım bekliyorum
ogretmenle adam kesın sevgılılerİyi de o resmi adama kim vermiş
Adam çocuğa sarılıp makine ile foto çekmeyi öğretirken kendi fotoğrafını çekemeyeceğine göre o fotoyu kim çekip adama vermiş
selam arkadaşlar.5.5 yaşındaki kızım bu sene bir devlet anaokuluna devam ediyor.Öğretmenler günü yerli malı v.b gibi etkinliklerde öğretmen sınıfa öğrencilerden birinin amcası olan 30 yaşlarında bir adamı fotoğraf çekecek diye hep sınıfa alıyor.Etkinlik boyunca hep sınıfta kalıyor bu kişi.Çocuklarla konuşuyor.Yakından resimlerini çekiyor.En son yerli malı haftasında biz diğer veliler sınıfta değildik .Sadece sınıf annesi girdi sınıfa.Ama bu adam gene sınıftaymış ve fotoğraf çekmeyi öğretecekmiş çocuklara diye kızımla ve diğer çocuklarla yakın temasta bulunmuş kolunu sarmış çocuğa.Eşimle ben bu durumu sınıf annesinin çektığı resımle whatsap tan görünce çok sinirlendik hemen okula gidip kızımızı aldık.öğretmen kendini savundu.Oda bir veli ve fotoğraf öğretiyor çocuklara dedi.Bir anaokulu öğretmeninin sınıfta çocuklarımıza veli bile olmayan hadi ki veli olsun bir adamın temasına izin verme hakkı var mı.biz mi aşırı tepki verdik haklımıyız.yorum yaparsanız çok sevineceğim
okula gidemedim çocuk hastaydı çünkü.Ama arkadaşlardan bir belge gördüm aşağı yukarı şöyle yazıyor:yerli malı haftası için çocuklar sectıkleri meyveleri ve şapkaları şiirleri sunmak için sınıfa geldiler.sınıf temsilcimiz ve velilerin ıstegi üzerine fotoğrafçı olan velimiz x bey etkınlıklerın fotoğrafını çekmesi için sınıfa alındı.resımler cekıldi.cocuklar fotoğraf çekmek ıstedıklerini belırtti.velimizde tek tek çocuklara fotoğraf cektırerek makınenın nasıl kullanıldığı konusunda yardımcı olmuştur.[altında bu sözde velının ımzası] yorumları bekliyorum arkadaşlar
toplum olarak sağduyulu olmalıyız, öğretmenler ekstra dikkat etmeli, kimse benim çocuğuma sarılıp resim çektiremez, çocuğuma dokunamaz. daha yeni amerikadaki yazışmalar deşifre oldu. insan kılığındaki o iğrenç sapık gudubet diyorki uçakta yanıma çocuklar oturdu elektriklendim. böyle bir dünyada hiç de iyi niyetli iyimser olamayacağım malesef
Ben bu konuyu bilmiyorum. Ne olmuş?
Amerikadaki büyük bir pedofili ağı pizzagate adı altında deşifre oldu, içlerinde çok yüksek mevkili devlet yöneticileri, işadamları da var.Ben bu konuyu bilmiyorum. Ne olmuş?
selam arkadaşlar.5.5 yaşındaki kızım bu sene bir devlet anaokuluna devam ediyor.Öğretmenler günü yerli malı v.b gibi etkinliklerde öğretmen sınıfa öğrencilerden birinin amcası olan 30 yaşlarında bir adamı fotoğraf çekecek diye hep sınıfa alıyor.Etkinlik boyunca hep sınıfta kalıyor bu kişi.Çocuklarla konuşuyor.Yakından resimlerini çekiyor.En son yerli malı haftasında biz diğer veliler sınıfta değildik .Sadece sınıf annesi girdi sınıfa.Ama bu adam gene sınıftaymış ve fotoğraf çekmeyi öğretecekmiş çocuklara diye kızımla ve diğer çocuklarla yakın temasta bulunmuş kolunu sarmış çocuğa.Eşimle ben bu durumu sınıf annesinin çektığı resımle whatsap tan görünce çok sinirlendik hemen okula gidip kızımızı aldık.öğretmen kendini savundu.Oda bir veli ve fotoğraf öğretiyor çocuklara dedi.Bir anaokulu öğretmeninin sınıfta çocuklarımıza veli bile olmayan hadi ki veli olsun bir adamın temasına izin verme hakkı var mı.biz mi aşırı tepki verdik haklımıyız.yorum yaparsanız çok sevineceğim
Amerikadaki büyük bir pedofili ağı pizzagate adı altında deşifre oldu, içlerinde çok yüksek mevkili devlet yöneticileri, işadamları da var.
o adamların sosyal medya hesaplarındaki resimleri görsen dehşet birşey. onlar da çıktı ortaya. resimleri görmesem ben de inanamazdım inanmak istemezdim belki. sonra ne idüğü belirsiz şifreli yazışmalar, kodlu mesajlar var. ne idüğü belirsiz bir pizzacıya yapılan uçuk rakamlardaki bağışlar... keşke ama keşke dediğin gibi gerçek olmasa,ben de bunu yürekten isterim.Ben onu okumuştum en başta ama gerçek olamayacak kadar uçuk gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?