Kapisindan iceri giremiycek ki evin bvxvbx kudurBeni haksız görmüşsünüz ama o iş öyle değil eski kocam gidip genç çocuksuz biriyle gönlünü gün edecek çocuk yapmaya çalışacak ben susup evde oturacam yok öyle dünya çocuğu vermem konusunda babası değilmi herkes tepki gösterdi manipüle ettiniz beni ben tekmi yaptım babasında yaşayabilir o kadında ya seve seve ya anladınız siz paşa paşa oturup kocasının çocuğuna bakacak donunuda yıkayacak köftesinde yapacak bir gün bile tatile gitmeyecekler daha bisey demiyorum size çocuğumda çatır çatır paralarını yiyecek okulu 150 bin tl yıllık eski Eşim acun değil benim bunu verebiliyor ama ikinci çocuğu olsa koleje veremez kadın kendi çocuğunu öder eski kocam oğlunu öder bunu bile yanlış bulmusssunuz sizin kocanız başkasıyla evlensin bakalım ne yapacaksınız bana laf edenler ben cıkıyorum siteden o kadın bugün itibari ile eşek gibi donunu yıkayacak oğlumun hep yaptığı gibi iyi günler size
Velayeti verirseniz çocuğunuz babasıyla yaşar. Siz de haftada 1 gün görürsünüz. Diğer zamanlarda da hayatınızı yaşarsınız.Beni haksız görmüşsünüz ama o iş öyle değil eski kocam gidip genç çocuksuz biriyle gönlünü gün edecek çocuk yapmaya çalışacak ben susup evde oturacam yok öyle dünya çocuğu vermem konusunda babası değilmi herkes tepki gösterdi manipüle ettiniz beni ben tekmi yaptım babasında yaşayabilir o kadında ya seve seve ya anladınız siz paşa paşa oturup kocasının çocuğuna bakacak donunuda yıkayacak köftesinde yapacak bir gün bile tatile gitmeyecekler daha bisey demiyorum size çocuğumda çatır çatır paralarını yiyecek okulu 150 bin tl yıllık eski Eşim acun değil benim bunu verebiliyor ama ikinci çocuğu olsa koleje veremez kadın kendi çocuğunu öder eski kocam oğlunu öder bunu bile yanlış bulmusssunuz sizin kocanız başkasıyla evlensin bakalım ne yapacaksınız bana laf edenler ben cıkıyorum siteden o kadın bugün itibari ile eşek gibi donunu yıkayacak oğlumun hep yaptığı gibi iyi günler size
Yıkamaz sonuç oğlun bok içinde gezecek kızzzz.Beni haksız görmüşsünüz ama o iş öyle değil eski kocam gidip genç çocuksuz biriyle gönlünü gün edecek çocuk yapmaya çalışacak ben susup evde oturacam yok öyle dünya çocuğu vermem konusunda babası değilmi herkes tepki gösterdi manipüle ettiniz beni ben tekmi yaptım babasında yaşayabilir o kadında ya seve seve ya anladınız siz paşa paşa oturup kocasının çocuğuna bakacak donunuda yıkayacak köftesinde yapacak bir gün bile tatile gitmeyecekler daha bisey demiyorum size çocuğumda çatır çatır paralarını yiyecek okulu 150 bin tl yıllık eski Eşim acun değil benim bunu verebiliyor ama ikinci çocuğu olsa koleje veremez kadın kendi çocuğunu öder eski kocam oğlunu öder bunu bile yanlış bulmusssunuz sizin kocanız başkasıyla evlensin bakalım ne yapacaksınız bana laf edenler ben cıkıyorum siteden o kadın bugün itibari ile eşek gibi donunu yıkayacak oğlumun hep yaptığı gibi iyi günler size
Yürü be deliBeni haksız görmüşsünüz ama o iş öyle değil eski kocam gidip genç çocuksuz biriyle gönlünü gün edecek çocuk yapmaya çalışacak ben susup evde oturacam yok öyle dünya çocuğu vermem konusunda babası değilmi herkes tepki gösterdi manipüle ettiniz beni ben tekmi yaptım babasında yaşayabilir o kadında ya seve seve ya anladınız siz paşa paşa oturup kocasının çocuğuna bakacak donunuda yıkayacak köftesinde yapacak bir gün bile tatile gitmeyecekler daha bisey demiyorum size çocuğumda çatır çatır paralarını yiyecek okulu 150 bin tl yıllık eski Eşim acun değil benim bunu verebiliyor ama ikinci çocuğu olsa koleje veremez kadın kendi çocuğunu öder eski kocam oğlunu öder bunu bile yanlış bulmusssunuz sizin kocanız başkasıyla evlensin bakalım ne yapacaksınız bana laf edenler ben cıkıyorum siteden o kadın bugün itibari ile eşek gibi donunu yıkayacak oğlumun hep yaptığı gibi iyi günler size
Ay buna çok hazırlıksız yakalandım ahajsjdjdjdjYürü be deli
Bulan Allah in askina haber versin ,cok merak ettim6 ay once 1 erkek cocuklu bir adamla evlenen influencerlara bakma ve konuyu yeni ese gonderme fikri, cik aklimdan
Kız o eski kocanla 6 ay önce evlenen çay,kahve tarifi veren,kayınvalideyi senin başına atan,link vererek para kazanan 27 yaşındaki youtuber kadın var ya seni donunda sallar.Beni haksız görmüşsünüz ama o iş öyle değil eski kocam gidip genç çocuksuz biriyle gönlünü gün edecek çocuk yapmaya çalışacak ben susup evde oturacam yok öyle dünya çocuğu vermem konusunda babası değilmi herkes tepki gösterdi manipüle ettiniz beni ben tekmi yaptım babasında yaşayabilir o kadında ya seve seve ya anladınız siz paşa paşa oturup kocasının çocuğuna bakacak donunuda yıkayacak köftesinde yapacak bir gün bile tatile gitmeyecekler daha bisey demiyorum size çocuğumda çatır çatır paralarını yiyecek okulu 150 bin tl yıllık eski Eşim acun değil benim bunu verebiliyor ama ikinci çocuğu olsa koleje veremez kadın kendi çocuğunu öder eski kocam oğlunu öder bunu bile yanlış bulmusssunuz sizin kocanız başkasıyla evlensin bakalım ne yapacaksınız bana laf edenler ben cıkıyorum siteden o kadın bugün itibari ile eşek gibi donunu yıkayacak oğlumun hep yaptığı gibi iyi günler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?