Ayyyyynen öyle. Hele bi oğlan olursa eyvah eyvah.
Vay arkadaş valizini alıp çıkıyor adam o bile yetmiyor. Yetmeyen insana yetmiyor demek ki.
Kendine benzeyeni seviyor insan işte, kimde kendini daha çok buldu ise ona tutuluyor.Demek ki deveye diken insanayarıyor bu dünyada . Bunu anlamış oldum
Vuuu son cümlen ne kadar da anlamlı ve güzelKendine benzeyeni seviyor insan işte, kimde kendini daha çok buldu ise ona tutuluyor.Ben bu adamın şimdiki eşinin yerinde olsam sabah akşam dua ederim bu kaynana beni sevmesin diye. Konu sahibi ile bir kalpte olmayı kaldıramam.
Götürelim demeyin. Birincisi ters teper. İkincisi gereksiz.ben de oğlumu pedagoga götürüyorum. İlk görüşme ebeveyn olarak benle oldu. Sonra çocukla görüştü. Bu hafta anne baba ikimizi çağırdı mesela. Psikolog gerek görürse kendi cagiriyor zaten. Siz başlatın psikologa. Durumunuz yoksa İBB nin bu hizmetleri var. Bir de çalışıyor musunuz.Ben çocuğum küçüktü çok istedim kardeşi olsun yaş farkı az olsun diye eski eşim 2. Çocuk istemedi çok üzüldüm o zamanlar korunmuyordukda başka yöntem oluyordu ama hamile olmadım şimdi çocuğuma kardeş yapmak istiyor üstelik yaş farkları çok fazla olacak oğlum kendini dışlanmış hissedecek belkide ,haklısınız pedagoga götürelim dicem eski eşime
Anne baba arasında heba olmasındansa babaanne veya anneannenin bakması daha iyi . Benim kaç tane öğrencim oldu öyle . Mis gibi sevgi dolu bir evde büyüdüler ve güzel liseleri kazanıp gittiler . Daha hiç mutsuz olan torun görmedim . Daha 1. Sınıfa giden çocuğun hayatı entrikalarla dolu. Annesinin elinde kullanacağı koz olmuş .Bütün yorumları okumadım. Ama hikayedeki çocuğa çok üzüldüm. Belli ki ne anne ne baba onu yeterince önemsememiş. Süreci aklı başında yönetelim dememişler.
Konu sahibi çocuğu yalnız yapmadım sadece ben bakmak zorunda değilim demişsiniz. Aşırı haklısınız bence. Bu durumda baştan babaya velayet vermelisiniz ya da ortak velayet olmalıydı. İki yıl boyunca siz bakmışsınız çocuğunuza ne hikmetse eski eş evlenince sadece ben bakmak zorunda değilim kafasına gelmişsiniz. Derdiniz eski eşin evlenmesi gibi görünüyor burdan. Lütfen çocuğunuzu silah olarak kullanmayın.
Babaya gelince, evli olsun bekar olsun farketmez kendi yaşadığı evde çocuğunun bir odası olması gerekirdi.
Görüşme konusuna gelince haftada 1 gün bile oldukça az iken yalnızca pazar günü izni var diye 1 pazar eşine 1 pazar çocuğuna ayırsın diyen arkadaşlara asla katılmıyorum. Yeni eşin kocasıyla vakit geçirmek istemesi/hakkı çocuğun babasıyla vakit geçirme hakkı/ihtiyacından önemli değil bana göre. Bu soruna çözüm bulması gereken kişiler yetişkinler. Baba işini mi değiştirir, haftaiçi akşamları mı çocuğuna vakit ayırır artık onu baba düşünmek zorunda. Konu sahibinin tavrından bağımsız değerlendirilmesi gereken bir durum bu. Çocuğun üstün yararı gözetilmeli.
Velayeti babanın aldığı durumda da çözüm hazır babaanneye verirsin oh kafa rahat. Bakın bu hikayedeki anne iyi bir anne değil, travmasını çocuğuna yansıtıyor onu kullanıyor kesinlikle. Ama bana sorarsanız babada da iş yok. Ne demek babaanneye vermek. Babası da en az annesi kadar sorumlu o çocuktan. Bakın burda onlarca yüzlerce konuda kadınlar eşlerinden şikayet ediyorlar çocukla ilgilenmiyor diye. Herkes de doğal olarak hak veriyor o kadınlara. Konu sahibinin haksız ve çirkin tavırlarından dolayı burda erkeğin yanlışları gözden kaçmış bence. Annesi ve babası olan bir çocuk babaanne veya annneanneye neden verilsin. Her senaryoda çocuk istenmeyen oluyor bu hikayede. Çok üzüldüm çok.
Yurt muSizin yapmadığınız anneliği bir başkasından nasıl bekliyorsunuz. Siz tedavi görün. Çocugu da yurda verin. En kısa zamanda.
Madem konuma inanmıyorsunuz özel mesaj atıp işe girme nafakan kesilmesin diye niye akıl veriyorsunuz sizi beni anladınız sanmıştımBen bu konuyu açanın bu hikayedeki yeni evlenilen eş olduğunu düşünüyorum. Buraya yazılanlar çok saçma, aklım mantığım almıyor.
Bu şekilde arada git gel yapmasından daha iyi olabilir belki ama ne anne ne baba onu istemiş, ikisi de kendini düşünmüş. İdeali çocukların ebeveyn yanında olması gibi geliyor.Anne baba arasında heba olmasındansa babaanne veya anneannenin bakması daha iyi . Benim kaç tane öğrencim oldu öyle . Mis gibi sevgi dolu bir evde büyüdüler ve güzel liseleri kazanıp gittiler . Daha hiç mutsuz olan torun görmedim . Daha 1. Sınıfa giden çocuğun hayatı entrikalarla dolu. Annesinin elinde kullanacağı koz olmuş .
Tam anlamadım ama merak da ettim. İsimle tekrar anlatır misinizBir yakınımızın kaynının ilk karısı kaçmış başka adamla, kaynanası arkasından ağlamış.İkincisi de kaçmıştı, sonra geri geldi, kabul ettiler. Kaynanası yakınımız olan gelinini sevmez, oğluna kaçıp geldi diye. Böyle sorunlu tipleri sevenin kendi de sorunlu oluyor.
İnanın sinirim çok ana çok bozuldu. Bir anne bu tarz cümleler kullanır mı? Eşten ayrılınca insanın tek önceliği çocuğu olur. Böyle bir anne ve baba o çocuğu hak etmiyor. O yüzden yazdım yurda versinler. En üzüldüğüm şey de öyle kaliteli eşler var ki çocuğu olmayan, böyle insanlarda da heba oluyor güzelim çocuklar. Rabbimin de vardır bir bildiğiYurt muyok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?