- 8 Temmuz 2019
- 1.645
- 3.893
- 133
Noldu eşekkk gibi kendin mi bakacaksın çocuğuna son durumda yani?Kayınvalidem aradı eski eşimle konuşmuş biz o kadının torunumuzdan rahatsız olduğunu bilmiyorduk dedi eşi istemiyormuş kesinlikle bir daha getirme çocuğu dışarıda yada annende gör akşam kalmak istersende baba oğul babaannede kalın bana getirme çocuğu demiş kayınvalidem biraz kızmış istememe hakkı yok çocuğu diye ama eski eşim biraz sert konuşmuş annesine sana getiricem demiş kayınvalidem tamam bende kalın kalacağınız akşamlar o zaman demiş tamamen alacağını söyledi oğlumu dedim ben yatıştırdım almayacak ama sende vermeyi söylersen tamamen alırız orası başka dedi sinirle söyledim dedim tamam ama düşüncen buysa alalım çocuğu dedi ben bakarım torunuma dedi dedesiyle biz bakarız istemiyorsan çocuğu dedi biraz ağladım öyle diyince çocuğuna bak güzelce yollama oraya bizde görüşsünler dedi ben tekrar konuşurum ortalığı sakinleştiririm dedi
Cocuk odası konusu açılmış kayınvalidem uzun konuşmuş eski eşimle galiba şuan oturduğunuz ev torunumun evi odası orada var bunlara takılmayın çocuğunla güzel güzel konuş biz de yanındayız dedi yeni eşini daha seni tanıdığımız kadar tanımıyoruz sen hala benim gelinimsin dedi torunum gitmesin bizde görüşsünler dedi bilmiyorum çok kafam karıştı çok bilmiyorum ne olcak
Kadınla kayınvalidesinin de arasını açacaksın durduğun yerden çok fenasın gerçekten. Ordan lafı alıp oraya taşımalar, küçücük çocuktan laf alıp eski eşi aramalar falan. Tam düşman başınalık bir durumsun.